Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Project Pan (Update 3 weeks)

     Πέρασαν κιόλας τρεις εβδομάδες και επέστρεψα με update project pan με την πρόοδο μου και πόσο χρησιμοποίησα τα προϊόντα. Μπορείτε να δείτε εδώ το προηγούμενο post. Σίγουρα δεν είναι κάτι εύκολο να χρησιμοποιείς κάτι που δεν σου αρέσει ή να χρησιμοποιείς πολλά προϊόντα μαζί, όμως ειλικρινά αξίζει, γιατί μπαίνω σε ένα πρόγραμμα με αποτέλεσμα να τα χρησιμοποιήσω όσο περισσότερο μπορώ χωρίς να λήξουν και τα πετάξω.

      Ας ξεκινήσω λοιπόν με τα προϊόντα προσώπου. Στο πλάνο αυτό είχα βάλει την κρέμα προσώπου Cleria - Pharmasepr, την κρέμα ματιών Vitale - Avon και κρέμα ημέρας - Ferveli. Όπως βλέπετε τις δύο κρέμες τις έχω χρησιμοποιήσει πάρα πολύ. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα και πιστεύω να τις τελειώσω μέχρι το τέλος του project pan. Η κρέμα με αλόη δυστυχώς δεν με βόλεψε ούτε για τα χέρια, κάθεται πολύ βαριά με πολύ λιπαρότητα. Το πιθανότερο είναι να την βγάλω από το project pan και να βάλω κάτι άλλο.


      Στη συνέχεια βλέπετε, Bb Shine - Buble and buble, Chanel Chance eau tendre - ελιξίριο, 8in1 total action - Eveline και κρέμα χεριών με cocoa butter - Avon. Έχω χρησιμοποιήσει πολύ όλα τα προϊόντα. Την κρέμα χεριών και το άρωμα κοντεύω να τα τελειώσω. Επίσης λάτρεψα το σκληρυντικό νυχιών, το φοράω μόνιμα όλο το διάστημα και τα νύχια μου δυνάμωσαν!


     Τέλος, άφησα τα προϊόντα μακιγιάζ. BB cream Locherber, CC cream - Bioten και Blush stick Natural - Korres. Την cc cream δεν μπόρεσα να την χρησιμοποιήσω περισσότερο από 3-4 φορές, ενώ την BB cream την χρησιμοποίησα αρκετά. Το ρουζ το χρησιμοποίησα 2-3 φορές, αλλά χρειάζομαι λίγη ποσότητα και δεν εξαντλήθηκε προϊόν.


      Πως σας φαίνεται η πρόοδος μου;;; Εγώ είμαι απόλυτα ικανοποιημένη κι είμαι σίγουρη ότι θα καταφέρω να τελειώσω σίγουρα τα 7 από τα 10. Αυτά προς το παρόν, θα δείτε το επόμενο project pan σε τρεις εβδομάδες. Σας φιλώ και σας εύχομαι να περνάτε όμορφα!!

                                                                      Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers