Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Youth Lab Review



  Χριστός Ανέστη και του χρόνου με υγεία!! Ελπίζω να περάσατε όμορφα αυτές τις Άγιες ημέρες, να φάγατε, να διασκεδάσατε και να χορέψατε πολύ!! Εγώ πέρασα όμορφα, οικογενειακά, αλλά όχι κάτι το super. Ας ελπίσω του χρόνου να είμαστε καλά και να περάσουμε καλύτερα!!!

    Σήμερα όπως είδατε κι από τον τίτλο θα σας πω την άποψη μου για κάποια προϊόντα Youth Lab. Η εταιρία είχε την ευγενή καλοσύνη να μου στείλει κάποια πράγματα να δοκιμάσω και τους ευχαριστώ θερμά για αυτήν τους την κίνηση. Μου έστειλαν προϊόντα για λιπαρό δέρμα, και τα προϊόντα είναι: Daily Cleanser, Balance Moisture cream, CC cream, Restoring Serum & Daily Sunscreen Gel cream.


    Αυτό που μου άρεσε μόλις παρέλαβα το κουτί μου ήταν που έστειλαν τρία προϊόντα σε δείγμα, αλλά μου έστειλαν τρεις συσκευασίες για το καθένα. Μου δίνουν την ευκαιρία να δοκιμάσω για αρκετές χρήσεις τα προϊόντα και ν' αποκτήσω πιο ολοκληρωμένη άποψη. Επίσης, η εταιρία είναι Ελληνική και πρέπει όσο μπορούμε να υποστηρίζουμε τις εταιρίες της πατρίδας μας, ειδικά αυτές που δημιουργούν πολύ καλά προϊόντα!! Το αρνητικό της είναι ότι τα προϊόντα της είναι πολύ ακριβά και δεν ξέρω εάν βάζουν κάποιες εκπτώσεις ώστε να μπορέσουμε να τα αγοράσουμε πιο οικονομικά. Βέβαια, εκτός του ότι οι ποσότητες των προϊόντων είναι μεγάλες, κάποιος χρειάζεται ελάχιστη ποσότητα για χρήση, οπότε θα μας κρατήσουν για αρκετό καιρό. Σας κούρασα ήδη αρκετά, οπότε πάμε να ξεκινήσουμε.


    Το πρώτο προϊόν με το οποίο θα ξεκινήσω είναι το Restoring Serum για όλους τους τύπους δέρματος. "Είναι αντιγηραντικός ορός που ενισχύει την σύνθεση των δομικών συστατικών της επιδερμίδας και επαναφέρει τη λάμψη και φωτεινότητα, αφήνοντας την επιδερμίδα πιο ελαστική, λεία και σφριγηλή." Λάτρεψα την υφή του. Είναι σε μορφή κρέμας, απορροφάται αμέσως από το δέρμα και προσφέρει αίσθηση δροσιάς στην επιδερμίδα. Το καλοκαίρι θα είναι πολύ χρήσιμο αυτό το προϊόν. Επίσης, την επόμενη μέρα το δέρμα μου είναι τόσο απαλό και μεταξένιο, όμως μόλις απορροφηθεί το serum από την επιδερμίδα αφήνει μία κολλώδη υφή, όχι έντονη, κι εφόσον χρησιμοποιώ κρέμα από πάνω δεν με ενοχλεί. Όμως έχει την ιδιότητα να ενυδατώνει την επιδερμίδα ακόμη και χωρίς ενυδατική κρέμα από πάνω, οπότε σε αυτή την περίπτωση η κολλώδη υφή είναι λίγο ενοχλητική. Τέλος, το θετικότερο όλως είναι η δράση που έχει στην λιπαρότητα, τουλάχιστον στο δικό μου μικτό δέρμα. Από την στιγμή που το έβαζα, το βράδυ πριν κοιμηθώ μόνο, μέχρι το επόμενο βράδυ δεν εμφάνιζα λιπαρότητα. Ίσως, το απόγευμα μόνο στην περιοχή της μύτης, αλλά όχι κάτι το τραγικό. Γενικά έμεινα ικανοποιημένη από την προσφορά του, όμως δεν μπορώ να εκφέρω άποψη στο θέμα ρυτίδες. Έμεινα ευχαριστημένη με το συγκεκριμένο προϊόν, αλλά δεν θα επιλέξω να το αγοράσω, γιατί κοστίζει πάνω από 30€.


    Το καλοκαίρι σε κάποιο συνδρομητικό κουτί υπήρχε η αντηλιακή κρέμα με χρώμα Daily Sunscreen Gel cream από Youth Lab. Το καλοκαίρι λοιπόν που την απέκτησα δεν μου άρεσε καθόλου, δείτε εδώ γιατί. Την είχα δώσει σε μία φίλη μου όπου έχει κανονικό δέρμα και την ευχαριστήθηκε. Αυτή τη φορά, μου έστειλαν τρία δείγματα να δοκιμάσω. "Λεπτόρρευστη φόρμουλα με χρώμα που παρέχει ισχυρή αντηλιακή προστασία από την UVA/UVB ακτινοβολία. Βελτιώνει τα επίπεδα υγρασίας του δέρματος, αποτρέπει την απώλεια και την πρόωρη γήρανση. Δίνει ματ αποτέλεσμα, ενώ ομαλοποιεί την υφή της επιδερμίδας."  Η κάλυψη του ήταν μέτρια, αλλά και πάλι άφηνε λιπαρό τελείωμα, όχι ματ όπως υπόσχεται. Εγώ έβαζα όμως μια διάφανη πούδρα και γινόταν ματ. Έτσι, άφηνε βελούδινο τελείωμα στο πρόσωπο, είχε μέτρια διάρκεια, στις 4-5 ώρες εξαφανιζόταν από το δέρμα και εμφάνιζα λιπαρότητα πάλι μετά από 4 ώρες περίπου. Τέλος, το αρνητικό της είναι ότι δεν μπόρεσα να βαφτώ σωστά, δηλαδή το ρουζ δεν "σβηνόταν" ομοιόμορφα, σε κάποια σημεία ήταν έντονο και σε κάποια ήταν σχεδόν ανύπαρκτο, σαν να άφηνε κενά. Δεν μου άρεσε αυτό και πιστεύω σε καμία δεν θα άρεσε. Να σας πω επίσης, επειδή το καλοκαίρι την είχα δοκιμάσει και μου άφησε τόσο άσχημες εντυπώσεις, αποφάσισα να κρατήσω δύο δείγματα να τα χρησιμοποιήσω πάλι το καλοκαίρι με πολύ ζέστη, ώστε να σας πω σίγουρα εάν μου αρέσει ή όχι. Πάντως για τον χειμώνα ή τέτοια εποχή που δεν έχει πολύ ζέστη, ήταν σχετικά καλή. Εάν ήταν να την βαθμολογήσω με άριστα το 10, δεν θα το έφτανε σε καμία περίπτωση, αλλά ένα 6 θα το έπαιρνε αυτή την περίοδο.


    Ένα προϊόν που με δίχασε λίγο, γιατί στην αρχή είχα δει τα τελειότερα αποτελέσματα, αλλά στη συνέχεια κάπου το χάσαμε, είναι η Balance moisture cream. "Διατηρεί τα επίπεδα υγρασίας του δέρματος, βελτιώνοντας το φυσικό φράγμα προστασίας του, ρυθμίζει τη λιπαρότητα και συσφίγγει τους πόρους. Επαναφέρει την απαλότητα και την λεία υφή της επιδερμίδας." Καταρχήν η μυρωδιά της είναι πολύ όμορφη, γλυκιά και καθαριότητας ταυτόχρονα. Μου άρεσε στην αρχή που την χρησιμοποιούσα, γιατί απομάκρυνε την λιπαρότητα από το πρόσωπο μου και το άφηνε ματ. Αφήνει την επιδερμίδα μου απαλή και full ενυδατωμένη. Είναι όμως νωρίς για να δω κάποια βελτίωση στους πόρους μου, όμως έχω δει βελτίωση με τα σπυράκια μου. Σίγουρα παίζει ρόλο η συνολική περιποίηση του προσώπου μου, αλλά συνείσφερε θετικά και η κρέμα. Όμως τις τελευταίες μέρες που ζέστανε ο καιρό, βλέπω ότι εάν είμαι άβαφη δεν εμφανίζω λιπαρότητα ολη μέρα μέχρι το βράδυ. Εάν όμως έχω βαφτεί, θα εμφανίσω λιπαρότητα μόνο στη μύτη όπου έχω ανοιχτούς πόρους στις 6 ώρες περίπου από την ώρα που θα βαφτώ, όχι που τοποθετήσω την κρέμα. Ξέρω ότι παίζει ρόλο το Make up ή η bb cream, κι έχω δοκιμάσει κάποιες. Ευτυχώς βρήκα προϊόντα να χρησιμοποιώ χωρίς να εμφανίζω λιπαρότητα. Στην περίπτωση που εμφανίσω λιπαρότητα όμως, εάν πάρω ένα κομμάτι χαρτί και ταμπονάρω την περιοχή, τότε θα εξαφανιστεί η λιπαρότητα, ακόμη και χωρίς να βάλω πούδρα θα μείνει μακριά για ώρες. Επίσης, η ποσότητα που χρειάζομαι είναι ελάχιστη για όλο το πρόσωπο, απορροφάται σε δευτερόλεπτα και φυσικά το δέρμα μένει τόσο απαλό και ενυδατωμένο χωρίς να το βαραίνει. Η συνολική μου άποψη είναι πολύ θετική! Είναι μία κρέμα που στο μέλλον θα την αγοράσω!

 

    Προτελευταίο προϊόν που με δίχασε επίσης είναι το Daily Cleanser για μικτό-λιπαρό δέρμα. "Αφρίζον gel καθημερινής χρήσης με βαθιά καθαριστική δράση που ρυθμίζει την λιπαρότητα και επαναφέρει την λάμψη και την υγρασία του δέρματος. Αφαιρεί το μακιγιάζ." Είναι ένα καθαριστικό όπου θα μου κρατήσει πάρα πολύ καιρό. Μία μικρή σταγόνα χρειάζομαι για να κάνει πλούσιο αφρό και να καθαρίσει το πρόσωπο μου από ρύπους, αλλά κι από μακιγιάζ. Ο λόγος που με δίχασε είναι ότι έχει πολύ ελαφριά υφή στο δέρμα. Ενώ καθαρίζει πολύ καλά την επιδερμίδα, όσο το δουλεύω στο πρόσωπο μου και όταν το αφαιρέσω, νιώθω σαν να μην έκανα κάτι στην επιδερμίδα μου. Είναι το καταλληλότερο καθαριστικό για ευαίσθητες επιδερμίδες. Αφήνει το δέρμα τόσο απαλό κι ενυδατωμένο ταυτόχρονα, σαν να είχα βάλει μάσκα κι όχι καθαριστικό. Κρατάει όντως την λιπαρότητα μακριά όλη μέρα σχεδόν και φυσικά μυρίζει πεπόνι. Απλά υπέροχο! Επίσης, αφαιρεί το μακιγιάζ του προσώπου με μία φορά πλυσίματος, εκτός την μάσκαρα. Η αλήθεια είναι ότι δεν το πολυπίστευα ότι θα καθάρισε το makeup, όμως όταν έβαλα λοσιόν στο πρόσωπο μου και είδα το βαμβάκι να είναι καθαρό δεν το πίστευα. Είναι ένα προϊόν που αντέχει η τσέπη μου να αγοράσει και σίγουρα θα υπάρχει πάντα στο μπάνιο μου.



    Τελευταίο προϊόν που δοκίμασα, έχω αγοράσει ήδη σε full size και το έχω λατρέψει, είναι η CC Complete cream για λιπαρό δέρμα. "Πολυδραστική κρέμα με χρώμα που καλύπτει τις ατέλειες, χαρίζοντας λάμψη και φωτεινότητα, ρυθμίζει την λιπαρότητα και προστατεύει από UV ακτινοβολία και τις ελεύθερες ρίζες." Καταρχήν, έχει τέλεια κάλυψη, καλύτερη κι από makeup. Θα δείτε σε φωτογραφίες παρακάτω την κάλυψη που προσφέρει στο πρόσωπο μου με κόκκινα σπυράκια, φακίδες κλπ, αλλά και στο χέρι μου όπου έχω δύο γρατσουνιές από αγκάθι τριαντάφυλλου και θα δείτε πόσο υπέροχα καλύπτει την ερεθισμένη περιοχή. Έπειτα, αφήνει το δέρμα ματ, δεν χρειάζομαι πούδρα από πάνω, αλλά παράλληλα προσφέρει λάμψη όταν πέσει φως επάνω της και φωτεινότητα. Η διάρκεια της είναι 12-14 ώρες σίγουρα, διατηρεί όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιώ έντονα μέχρι να τα αφαιρέσω και φυσικά σβήνει τα χρώματα ομοιόμορφα χωρίς να αφήνει κενά. Εάν έπρεπε να επιλέξω ένα προϊόν από όλα τους είναι το μοναδικό που με κέρδισε από την πρώτη χρήση μέχρι και σήμερα, καθώς είναι το μοναδικό προϊόν που πιστεύω ότι πρέπει να αγοράσετε οπωσδήποτε! Το αρνητικό της είναι ένα, αλλά είναι πολύ βασικό. Δεν έχει αποχρώσεις. Βγαίνει μόνο σε μία απόχρωση, όπου εμένα μου έπεσε μισό τόνο πιο σκούρα από το φυσικό μου, όμως το καλοκαίρι που θα μαυρίσω δεν θα μπορώ να την χρησιμοποιώ, ή κοπέλες με πολύ λευκή επιδερμίδα δεν θα μπορέσουν να την χρησιμοποιήσουν εκτός κι αν μαυρίζουν αρκετά. Είναι ένα βασικό πρόβλημα η απόχρωση. Κατά τ' άλλα την βαθμολογώ με 10/10!




     Όπως καταλάβατε, ξεκίνησα από το λιγότερο "αγαπημένο" έως το λατρεμένο προϊόν. Σίγουρα τα δύο τελευταία προϊόντα θα τα αγοράσω μόλις μου τελειώσουν, την κρέμα θα την προτιμήσω στο μέλλον, αλλά όχι σύντομα, όσο για τα υπόλοιπα, δεν ξέρω εάν θα αποφασίσω να τα δοκιμάσω περισσότερο.Γενικά, έχουν κάνει υπέροχη δουλειά ώστε να κρατάνε την λιπαρότητα μακριά, το δηλώνουν και το πραγματοποιούν!!!

      Τέλος, σε μία έρευνα αγοράς είδα ότι το Glowbox έχει οικονομικότερα τα προϊόντα Youth Lab απ' ότι η ίδια εταιρία στο site της. Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να αγοράσετε κάποιο προϊόν Youth Lab, ψάξτε πρώτα το οικονομικότερο κατάστημα.

     Αυτά είχα να σας πω. Πείτε μου εάν έχετε δοκιμάσει κάποιο προϊόν από τα παραπάνω, εάν ξεχωρίσατε κάποιο και ποιο θα επιλέγατε να δοκιμάσετε εάν σας δινόταν η ευκαιρία. Φιλιά πολλά,

                                                                  Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers