Σάββατο 18 Απριλίου 2015

My Nail polish Collection Barry M.






    Όπως είδατε κι από τον τίτλο, σήμερα θα σας μιλήσω για μία εταιρία που γνώρισα μέσω του bebeauty, κι ενώ έχω δοκιμάσει αρκετά προϊόντα της, εγώ ξεχώρισα τα βερνίκια νυχιών που έχει. Ο λόγος;;; Θα μάθετε παρακάτω!!

   Θα ξεκινήσω με τα βερνίκια της σειράς Nail Paint, η οποία έχει υπέροχες αποχρώσεις, ματ και πολύ απαλό αποτέλεσμα. Τα συγκεκριμένα που έχω εγώ είναι: 305 pink flamingo, 304 mint green, 54 clear, 308 Berry, 341 capuccino και 358 vintage violet. Μπορείτε να δείτε πως γράφουν: εδώ το mint, εδώ το berry και εδώ το capuccino. Η ένταση των ανοιχτών χρωμάτων είναι μέτρια, θέλουν δύο παχιές στρώσεις για να γίνει έντονο το αποτέλεσμα ή τρεις πιο λεπτές. Το διάφανο είναι βάση και top coat, αλλά δεν μου αρέσει γιατί αργεί να στεγνώσει. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει πολύ, κι αν το χρησιμοποιήσω θα είναι μόνο ως βάση. Τέλος, τα πιο σκούρα μανό, έχουν καλύτερη απόδοση και θέλουν δύο στρώσεις για να βγει έντονη απόχρωση στα νύχια. Η διάρκεια τους είναι για εμένα καλή, μιας και στα δικά μου νύχια δεν κρατάει μανό περισσότερο από μία ημέρα. Τα συγκεκριμένα διαρκούν για τέσσερις ημέρες περίπου, ανάλογα την βάση και το top coat και φυσικά, ανάλογα τις δουλειές που κάνει η κάθε μία.



   Θα συνεχίσω με μία άλλη σειρά, την Gelly Hi shine. Τα συγκεκριμένα τα πήρα πρόσφατα, αλλά πρόλαβα να τα δοκιμάσω. Στη συλλογή μου λοιπόν έχω: 447 coconut, 443 elderberry και 444 damson. Μπορείτε να δείτε πως γράφει το μπλε εδώ. Τα συγκεκριμένα θέλουν μία στρώση για να βγει ακριβώς το χρώμα του βερνικιού, έχει λαμπερό τελείωμα σαν top coat, αλλά η διάρκεια τους είναι τρεις ημέρες. Μέτρια διάρκεια, αλλά υπέροχες αποχρώσεις.

    Τέλος, έχω δύο βερνίκια διάφανα με glitter από διαφορετικές σειρές, το πρώτο είναι από τη σειρά Aquarium το 404 Mermaid, ενώ το δεύτερο είναι από τη σειρά Jewel Glitter το 348 Rose Quartz. Και τα δύο όπως είπα είναι διάφανα, οπότε μπορούν να χρησιμοποιηθούν με οποιοδήποτε χρώμα σαν βάση. Η διάρκεια τους είναι πολύ καλή, δεν χαλάνε εύκολα τα νύχια μου όταν φοράω τα συγκεκριμένα, όμως δυσκολεύομαι πολύ να τα αφαιρέσω. Ειδικά το 348 όπου έχει τεράστια κομμάτια glitter, δυσκολεύομαι αφάνταστα να αφαιρέσω αυτά, για να καταφέρω να ξεβάψω τα νύχια μου.



    Σε σύγκριση με άλλα βερνίκια νυχιών, όπου η διάρκεια τους σε εμένα είναι μηδαμινή, με αυτά είμαι απλά ευχαριστημένη. Λατρεύω όλες τις αποχρώσεις που έχει και θέλω να αποκτήσω κι άλλα χρώματα. Το αρνητικό τους είναι τα 5,50€ που κοστίζουν. Είναι ακριβά βερνίκια για την ποσότητα των 10ml. Ξέχασα να σας πω ότι έχουν ένα απλό βουρτσάκι, πολύ λεπτό, όπως όλα σχεδόν τα βερνίκια που κυκλοφορούν στην αγορά. Νομίζω ότι το βλέπετε στην πρώτη φωτογραφία στο διάφανο βερνίκι. Επίσης, να σας ενημερώσω ότι όλα τα βερνίκια Barry M. που έχω στεγνώνουν πολύ γρήγορα (εκτός το base & top coat). Σε λιγότερο από 5 λεπτά έχουν στεγνώσει κι όταν προσθέσω την δεύτερη στρώση, θέλουν περίπου 5 λεπτά για να στεγνώσει τελείως. Τι άλλο να ζητήσω;;;

    Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο βερνίκι της Barry M.;;; Πείτε μου ποια απόχρωση ξεχωρίσατε και εάν θα τα δοκιμάζατε. Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο που διαθέτετε για να διαβάσετε ή και να απαντήσετε στις αναρτήσεις μου. Μου δίνετε δύναμη να συνεχίσω!! Τέλος, πείτε μου τη γνώμη σας, τι θέλετε να δείτε από εμένα στο μέλλον, έχω τόσα που θέλω να σας μιλήσω, αλλά τα βλέπω τόσα πολλά που τα προσπερνώ. Περιμένω τα σχόλια σας! Σας φιλώ,

                                                                                   Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers