Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Nail art (red-white)

     Μετά από πολύ καιρό, πάρα πολύ καιρό θα έλεγα, έβαψα τα νύχια μου επιτέλους. Είχαν αδυνατίσει κι έσπαγαν λίγο, κι αποφάσισα να βάζω μόνο σκληρυντικό ως θεραπεία κι απέφευγα να χρησιμοποιώ χρώμα.

     Σήμερα λοιπόν ήθελα να βάψω τα νύχια μου κόκκινα, αλλά δεν ήξερα τι σχέδιο να κάνω. Έψαχνα να βρω ποια χρώματα ταιριάζουν με το κόκκινο, αλλά λόγω εποχής  που είναι άνοιξη αλλά με κρύο, χρησιμοποίησα χρώματα που φοριούνται όλο το χρόνο, όλες τις εποχές.

     Το σχέδιο που έκανα είναι απλό, εύκολο και εννοείται ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποια χρώματα θέλετε εσείς. Εγώ χρησιμοποίησα ως βασικό χρώμα το  Νο 23 από Golden Rose της σειράς Color expert, στο σχέδιο χρησιμοποίησα το Νο 202 από Beauty Line και το Black από Avon της σειράς mosaic effects. Ως βάση χρησιμοποίησα το σκληρυντικό από Peggy Sage και το top coat από Barry M. Για να φτιάξω το σχέδιο και τις βούλες χρησιμοποίησα από Avon το διπλό "πινέλο".




    Πείτε μου εάν σας αρέσει το σχέδιο κι αν σας ενδιαφέρει να κάνω αναρτήσεις με σχέδια νυχιών πιο συχνά. Σας φιλώ και σας εύχομαι να περνάτε όμορφα!

                                                                           Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers