Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

MakeUp of the Day σε γήινους τόνους

    Αν και λίγο καθυστερημένα, θα σας δείξω τα προϊόντα που χρησιμοποίησα για το σημερινό μου μακιγιάζ. Δεν χρησιμοποίησα κάτι νέο, αλλά ας δούμε μαζί τα προϊόντα.

    Για το πρόσωπο χρησιμοποίησα: BB cream της Garnier, για contouring το Africa της W7, και για λίγο πιο ελαφρύ χρώμα, χρησιμοποίησα της elf το warm bronzer. Επίσης, camouflage από Catrice, Mountain Calling από Essence, prime fx από beauty uk, Sun Club all in one bronzing highlighter από Essence και Silky Touch 50 sweetheart από Essence.


   Νομίζω την τιμητική της είχε η Essence σήμερα!! Συνεχίζω στα χείλη πάλι με Essence, το Lipliner 11 in the nude και κραγιόν από Golden Rose Velvet matte Νο26.


    Τέλος για τα μάτια χρησιμοποίησα: Sun club Essence all in one, NYX το gel eyeliner, Lily Lolo το Brown και Intelligent mascara της Aden. Για τα φρύδια χρησιμοποίησα το dark της Sleek, lash & brow της Essence.


    Παρακάτω βλέπετε το συνολικό αποτέλεσμα επάνω μου. Δεν φαίνεται στην φωτογραφία που έχω κάνει κοντινό στα ματιά, όμως έχω χρησιμοποιήσει το καφέ μολύβι με πιο χοντρή γραμμή στο άνω βλέφαρο, το έχω σβήσει και στη συνέχεια με πιο λεπτή γραμμή έβαλα το eyeliner. Επίσης, στην υγρή γραμμή του ματιού έχω χρησιμοποιήσει το eyeliner. Έχετε δοκιμάσει κάτι από αυτά;;;



                                                                        Φιλιά πολλά,
                                                                   Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers