Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Cherrybox Special edition - "Vana's Box"

     Ένα Special κουτάκι από Cherrybox έφτασε στα χέρια, μόνο που αυτή τη φορά ήταν πιο ιδιαίτερο διότι ήταν σε συνεργασία με την γλυκιά Βάνα Παπαδοπούλου που αν όχι όλες, οι περισσότερες θα γνωρίζετε! Στο συγκεκριμένο κουτάκι, η Βάνα επέλεξε αγαπημένα της προϊόντα που θεωρεί τα καλύτερα και μας δίνει την ευκαιρία να τα δοκιμάσουμε κι εμείς.


     Το Cherrybox ανά τακτικά διαστήματα δημιουργεί ένα Special κουτάκι, αλλά οι τιμές κυμαίνονται ανάλογα το περιεχόμενο τους. Το συγκεκριμένο κουτάκι κόστιζε 25€ και περιείχε 5 προϊόντα full size. Ποια είναι αυτά;;;


      Το πρώτο προϊόν που έπιασα ήταν η κρέμα ματιών με ρετινόλη από Gerovital. Η καρτούλα γράφει: "Οι ειδικοί της Gerovital δημιούργησαν την απόλυτη κρέμα για την περιποίηση της ευαίσθητης περιοχής γύρω από τα μάτια, που είναι επιρρεπής στο σχηματισμό ρυτίδων. Χάρη στη ρετινόλη, που επιταχύνει τις ενζυματικές διαδικασίες και την κυτταρική διαίρεση, το δέρμα γίνεται πιο ικανό να αυτο-αναγεννάται από μέσα. Το συστατικό Sepilift και οι βιταμίνες Α και Ε ενισχύουν τη δράση για τη μείωση των ρυτίδων, την ελαστικότητα του δέρματος και τη σφριγηλότητα και αποτρέπουν την εμφάνιση νέων ρυτίδων." Περιέχει 15ml και κοστίζει 20€.


     Επόμενο προϊόν που πήρα στα χέρια μου ήταν από Kyana το Argan oil για τα μαλλιά. "Το γνωστό σε όλους μας λάδι Argan με τις μοναδικές ιδιότητες ενυδάτωσης και προστασίας που προσφέρει στα μαλλιά! Το λάδι της Kyana έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε Argan και γι' αυτό ενυδατώνει σε βάθος την τρίχα, κλειδώνοντας μέσα την υγρασία που χρειάζεται. Παράλληλα, σχηματίζεται ένας εξωτερικός μανδύας που προσφέρει εκπληκτική λάμψη, μεταξένιο τελείωμα και απόλυτο έλεγχο κατά του φριζαρίσματος. Τα φυσικά αντιοξειδωτικά που περιέχει δυναμώνουν τα μαλλιά, ενώ η βιταμίνη Ε αποτελεί στοιχείο με εκπληκτική θεραπευτική δράση." Περιέχει 100ml και κοστίζει 23€. 


    Φυσικά ένα αγαπημένο προϊόν είναι τα Liquid lipstick της Aden. Έχω αρκετές αποχρώσεις,ενώ τώρα απέκτησα το No24. "Ένα ξεχωριστό lipstick για λάμψη και προστασία με απίστευτη διάρκεια! Παρέχει πλούσια ενυδάτωση, όγκο και σταθερότητα στο χρώμα για πολλές ώρες. Δεν κολλάει στα χείλη και αφήνει ένα πολυτελές και γυαλιστερό αποτέλεσμα. Μετά την εφαρμογή αφήστε το για λίγα λεπτά για να στεγνώσει." Κοστίζει 10€.


    Επόμενο προϊόν και προτελευταίο είναι η μάσκα σοκολάτας από Montagne Jeunesse. "Λευκή ή μαύρη σοκολάτα, η μάσκα που κρατάτε στα χέρια σας θα αποτελέσει από εδώ και πέρα την αγαπημένη σας βραδινή συνήθεια! Περιέχει βούτυρο κακάο και καριτέ και έρχεται για να δώσει με τον πιο ευχάριστο τρόπο τη λάμψη και την καθαριότητα που έχει ανάγκη η επιδερμίδα σας. Εφαρμόστε 2 με 3 φορές την εβδομάδα ακολουθώντας τις οδηγίες." Κοστίζει 2,80€.


    Και τελευταίο προϊόν είναι από Bomb Cosmetics το Sherbet Lemon lip scrub. "Η κλασσική και αγαπημένη γεύση στο παγωτό, τώρα και σε Lip scrub! Σορμπέ λεμόνι με γλυκές και έντονες νότες, που έρχεται για να κάνει ελαφριά απολέπιση στα χείλη σας. Ένα εκπληκτικό προϊόν, κατάλληλο ειδικά για τα ταλαιπωρημένα χείλη, καθώς προσφέρει εξαιρετική ενυδάτωση και προστασία, κάνοντάς τα λεία και απαλά." Κοστίζει 4,50€.


   Ανυπομονώ να δοκιμάσω τα περισσότερα προϊόντα. Χαίρομαι που πήρα την απόφαση να αγοράσω το κουτάκι αυτό κι ελπίζω όσες θέλατε να το αποκτήσατε να το έχετε ήδη παραγγείλει, γιατί είναι ήδη sold out! Πείτε μου στα σχόλια εάν το αποκτήσατε ή εάν έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα προϊόντα που περιέχει το δικό μου κουτί και ποια η γνώμη σας γι' αυτό.Θα τα πούμε στο επόμενο Post όπου θα είναι Haul... Νομίζω σας έλειψαν!!!

                                                              Φιλιά πολλά,
                                                                                  Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers