Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

ac-norm active foam plus - Frezyderm

     Πριν λίγο καιρό η Frezyderm δημιούργησε μία νέα σειρά για πρόσωπα με τάση ακμής.  Απ' ότι γνωρίζω, η Frezyderm είχε ήδη μία σειρά για ακνεϊκά δέρματα, αλλά άλλαξαν τις συσκευασίες τους και ίσως την σύσταση τους. Δεν είχα δοκιμάσει κάποιο παλιότερα, οπότε δεν μπορώ να σας πω με σιγουριά. Αυτή η σειρά είναι η μαύρη σειρά και περιέχει micellar νερό, active cleanser, αντισηπτική λοσιόν,κλπ.


     Εγώ πήρα τον αφρό καθαρισμού της σειράς, τον δοκιμάζω ήδη περισσότερο από ένα μήνα, πρωί - βράδυ κι έχω ήδη ολοκληρωμένη άποψη γι' αυτόν. Καταρχήν, η συσκευασία μας ενημερώνει ότι: είναι ενεργός αφρός καθαρισμού και περιποίησης για τα παθογενή συμπτώματα της ήπιας, μέτριας και σοβαρής ακμής. Απομακρύνει σμήγμα, μακιγιάζ και ρύπους. Καταπολεμά την ανάπτυξη του P. Acnes, ενυδατώνει την επιδερμίδα, αναστέλλει τη φλεγμονή και μειώνει την δερματική δυσανεξία. Χρήση: Για ήπια χρήση εφαρμόστε σε βρεγμένο δέρμα και απομακρύνετε με νερό. Για ενισχυμένη δράση εφαρμόζετε και απομακρύνετε με χαρτομάντιλο. Περιέχει 150ml και διαρκεί για 12Μ.

    Όπως λέει είναι αφρός, στην ουσία είναι νερό, αλλά μόλις πιέσω την αντλία βγαίνει αφρός. Τον χρησιμοποιώ για τον πρωινό μου καθαρισμό και το βράδυ για να αφαιρέσω το μακιγιάζ μου και να καθαρίσω το πρόσωπο μου. Εάν σας ενδιαφέρει να δείτε την πρωινή και βραδινή περιποίηση του προσώπου μου σε κάποιο post, γράψτε μου το στα σχόλια.


    Από την πρώτη φορά χρήσης του αφρού είδα το πρόσωπο μου αρκετά καθαρό, όχι θαύματα, όμως είδα να εξαφανίζει τις κοκκινίλες. Όσο το χρησιμοποιώ τόσο πιο καθαρό μένει το πρόσωπο μου από υπολείμματα και κοκκινίλες. Στα σπυράκια δεν μου έκανε κάτι το super από μόνο του, δηλαδή να τα απομακρύνει ή να τα ξηράνει, όμως μου αφήνει το πρόσωπο καθαρό κι ενυδατωμένο ταυτόχρονα χωρίς να το ξηραίνει ή να με τραβάει.

    Επίσης το χρησιμοποιώ για να αφαιρέσω το μακιγιάζ μου. Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι για την περιοχή των ματιών, όμως κάποιες φορές το χρησιμοποιώ στην πρωινή μου περιποίηση και μπορώ να πω ότι δεν με έχει τσούξει καθόλου, ούτε μου έχει προκαλέσει κάποιον ερεθισμό. Αφαιρεί το μακιγιάζ από όλο το πρόσωπο με ένα πέρασμα.

    Το μόνο αρνητικό που έχω βρει είναι ότι εάν το χρησιμοποιώ καθημερινά, έστω και μία φορά την ημέρα, τότε οι κοκκινίλες θα εξαφανιστούν και θα μείνει το πρόσωπο καθαρό. Τα ενεργά σπυράκια θα υπάρχουν, αλλά τα περισσότερα θα είναι αποχρωματισμένα. Όμως, εάν μία μέρα δεν χρησιμοποιήσω τον συγκεκριμένο αφρό τότε θα επανέλθουν απευθείας οι κοκκινίλες. Τουλάχιστον σε εμένα συνέβη στις αρχές της χρήσης του όταν μία μέρα δεν τον χρησιμοποίησα.

     Γενικά εγώ το λάτρεψα, μου άρεσε πάρα πολύ, δεν μυρίζει κάτι κι αφήνει το πρόσωπο μου καθαρό. Το χρησιμοποιώ σχεδόν ενάμιση μήνα και το προϊόν είναι ακόμη στη μέση. Χρειάζομαι ένα πάτημα της αντλίας για τον καθαρισμό, οπότε σίγουρα αξίζει τα χρήματα του. Κάνει πολύ καλή δουλειά και σίγουρα το προτείνω!

      Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο προϊόν Frezyderm από την μαύρη σειρά;;;; Θέλω να δοκιμάσω την λοσιόν, εάν την έχετε δοκιμάσει περιμένω τις εντυπώσεις σας στα σχόλια.

                                                 Φιλιά πολλά,

                                                                        Κωνσταντίνα

    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers