Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

review body butters by Corpus

     Πόσες από εσάς προτιμάτε τα body butters για την ενυδάτωση του σώματος σας για όλο το χειμώνα;;;; Χειμώνας χωρίς body butter δεν γίνεται!! Εγώ μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα μόνο body creams, αν και έχω δοκιμάσει σε δείγματα από Aloe Plus. Η εμπειρία μου ήταν εξαιρετική και γι' αυτό αποφάσισα να πάρω ακόμη δύο οικονομικά body butters από beauty town.


     Εγώ τα παρήγγειλα από το online κατάστημα του beauty town, οπότε πήρα στα τυφλά τα αρώματα σοκολάτα και βανίλια. Δεν τα είχα μυρίσει ποτέ! Μάλιστα είχαν -25% έκπτωση, όπου στο site δεν το έγραφαν. Η κανονική τους τιμή είναι 5,90€ περίπου. Η ποσότητα τους είναι 200ml και η διάρκεια τους με καθημερινή χρήση είναι περίπου 20-25 ημέρες. Ανάλογα το σώμα βέβαια και τη χρήση που του κάνει η καθεμία.

    Όπως ήδη σας είπα, πήρα δύο body butters στα αρώματα σοκολάτα (θα το βρείτε εδώ) και βανίλια (θα το βρείτε εδώ). Όταν τα πήρα, εάν δεν κάνω λάθος, ήταν άνοιξη ή καλοκαίρι, οπότε μόλις τα είδα δεν ενθουσιάστηκα! Τα καταχώνιασα στο ντουλάπι μου και δεν τα έβγαλα από εκεί μέχρι τέλος Νοεμβρίου. Η αλήθεια είναι ότι όποτε άνοιγα το ντουλάπι και τα έβλεπα, σκεφτόμουν ότι θα πάνε χαμένα, σιγά να μην τα χρησιμοποιήσω έλεγα. Τα είχα πάρει πολύ στραβά και δεν ξέρω το γιατί. Ίσως επειδή μόλις ξεβίδωνα το καπάκι φαινόντουσαν στερεά και σκεφτόμουν ότι δεν θα με βολέψουν καθόλου.

    Τα φαινόμενα όμως απατούν συνήθως!! Μόλις τα άγγιξα η άποψη μου άλλαξε και πήρε το ένα από αυτά θέση στο μπάνιο μου για χρήση. Η υφή τους είναι βελούδινη, η κρέμα είναι σχετικά παχύρρευστη, αλλά καθόλου δύσχρηστη στο άπλωμα και την απορρόφηση από το σώμα. Επίσης τα αρώματα είναι τόσο έντονα ... θεικά! Το body butter με άρωμα σοκολάτα, μυρίζει εκπληκτικά! Μυρίζει σοκολάτα ανάμικτη με κάτι ακόμη πιο γλυκό, μπισκότο θα έλεγα. Όμως ίσως είναι το shea butter, το αμύγδαλο και το βούτυρο καρύδας που περιέχει μέσα. Ξετρελάθηκα με αυτό το άρωμα! Όσον αφορά την βανίλια, μυρίζει ωραία θα έλεγα, όμως όχι έντονα βανίλια, δεν θα το ξαναπροτιμούσα.

     Γενικά, επειδή τα πόδια μου είναι πιο ξηρά από το υπόλοιπο σώμα (έχουν ελαφριά ξηρότητα), χρειάζομαι περισσότερη ποσότητα για να τα ενυδατώσω απ' ότι το υπόλοιπο σώμα. Απορροφάται άμεσα, και παρόλο που έχει λάδι ελιάς μέσα δεν είναι καθόλου λιπαρό. Ντύνομαι απευθείας και μετά μοσχομυρίζουν τα ρούχα μου! Επίσης, παρατήρησα ότι όσες φορές και να πλύνω τα χέρια μου, συνεχίζουν να μυρίζουν σοκολάτα ή βανίλια, ανάλογα πιο από τα δύο έχω χρησιμοποιήσει. Τέλος, η μυρωδιά τους στο σώμα διαρκεί πάνω από τρεις ώρες. Ενυδάτωση προσφέρει για κάποιες ώρες μόνο, τουλάχιστον σε εμένα. Σε καμία περίπτωση δεν είναι για ξηρά δέρματα και σίγουρα έχουμε βρει πολύ καλύτερα προϊόντα ενυδάτωσης.


    Για εμένα σίγουρα αξίζει να δοκιμάσετε το body butter με σοκολάτα, αρκεί να έχετε κανονικό δέρμα. Σίγουρα θα το ξαναπάρω με την πρώτη ευκαιρία ή μάλλον με την πρώτη παραγγελία που θα κάνω. Εάν μένετε Αθήνα, ή είστε κοντά στον κορυδαλλό, σίγουρα αξίζει να κάνετε μια βόλτα από το beauty town να δείτε τα προϊόντα και να επιλέξετε την μυρωδιά που σας αρέσει.

    Πόσες από εσάς τα έχετε δοκιμάσεις;;; Πόσες από εσάς τα είδατε και τα προσπεράσατε;;; Θέλω να μου πείτε πως σας φάνηκαν κι εάν τα λατρέψατε όπως εγώ. Επίσης, πείτε μου ποιο body butter χρησιμοποιείτε εσείς και πιο μου προτείνετε να δοκιμάσω. Προς το παρόν σας καληνυχτώ και σας φιλώ. Θα τα πούμε στα σχόλια!!!

                                                                  Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers