Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Jordana Lipsticks review

    Και ναι, ήρθε η ώρα να σας πω τη γνώμη μου για τα κραγιόν Jordana!! Ξέρω ότι περιμένατε πολλές αυτό το post, γιατί πολλές σας ενδιαφέρει να αποκτήσετε τα συγκεκριμένα κραγιόν, οπότε καθίστε αναπαυτικά και συνεχίστε να διαβάζετε το ακόλουθο Post!!!




    Όπως βλέπετε παραπάνω, υπάρχουν δύο σειρές κραγιόν της jordana (τουλάχιστον τόσες έχω δει εγώ στα ελληνικά sites), η ασημένια και η χρυσή.

    Από την ασημένια έχω μόνο ένα κόκκινο κραγιόν το οποίο είναι πιο glossy, όχι βέβαια κάτι υπερβολικό, καθώς επίσης η μυρωδιά του είναι κεράσι. Λατρεύω να το μυρίζω και η αλήθεια είναι ότι το άρωμα του διαρκεί αρκετή ώρα στα χείλη μου! Το συγκεκριμένο χρώμα λοιπόν είναι το 014 και ονομάζεται cherry. Γράφει κοκκινοδιάφανα, αν βγάζει νόημα αυτό που λέω, δηλαδή δεν έχει τη μπαμ ένταση με ένα πέρασμα. Διαρκεί 3 ωρίτσες, εάν όμως δεν φάτε τίποτα. Σε περίπτωση που θα φάτε κάτι θα φύγει το χρώμα από το κέντρο των χειλιών. Προσωπικά μου αρέσει το συγκεκριμένο κραγιόν γιατί κρατάει ενυδατωμένα τα χείλη και τα κάνει πιο σαρκώδη. Όμως φεύγει πολύ γρήγορα....


    Η επόμενη σειρά που έχω είναι η χρυσή και βλέπετε πόσο πολύ τη λάτρεψα. Τα κραγιόν αυτής της σειράς είναι ματ κι απλώνονται αρκετά εύκολα, δεν θα έλεγα βελούδινα, αλλά δεν τραβάνε τα χείλη κατά την τοποθέτηση τους. Έχω 9 αποχρώσεις εκ των οποίων μόνο το No 35 Rio έχει πιο διάφανο αποτέλεσμα. Με περισσότερο χτίσιμο όμως, γίνεται πιο έντονο. Οι αποχρώσεις που έχω είναι (με τη σειρά) 18 Cafe, 20 Eggplant, 28 Natural, 30 Mystery, 35 Rio, 38 Taupe, 58 Fierry Coral, 62 Blazing Mango, 64 Fruity Punch.

    Μυρίζουν βανίλια λένε πολλές, αλλά εμένα μου μυρίζουν φρεσκοψημένο κέικ. Η μυρωδιά διαρκεί για μισή ώρα περίπου, οπότε εάν δεν σας αρέσουν οι μυρωδιές στα κραγιόν δεν θα σας αρέσει. Γράφουν ματ κι έντονα με ένα μόνο πέρασμα. Δεν ξηραίνουν τα χείλη, ούτε τα αφυδατώνουν και ποτέ δεν αισθάνθηκα ότι χρειάζονται ενυδάτωση μετά την χρήση τους.

    Οι αποχρώσεις είναι τόσο φυσικές και υπέροχες!! Θα δείτε στη συνέχεια πως γράφουν στα χείλη. Κάθε φορά που τα χρησιμοποιώ, πάντα ταμπονάρω τα χείλη μου με χαρτί κι έτσι γίνεται πολύ φυσικό το χρώμα στα χείλη, σαν να είναι το φυσικό χρώμα των χειλιών μου! 

    Όσον αφορά τη διάρκεια;;;; Χωρίς μολύβι ως βάση διαρκούν 5 ώρες, εάν φάτε. Δεν φεύγουν εύκολα, αλλά εάν φύγουν θα φύγει όλο το χρώμα και θα μείνει μία ανεπαίσθητη απόχρωση. Με μολύβι χειλιών ως βάση, σε εμένα έχουν κρατήσει και 7 ώρες ενώ έχω φάει.

    Προσωπικά τα έχω λατρέψει και σίγουρα σας προτείνω να δοκιμάσετε κάποιο! Όπως ήδη ξέρετε από τις αγορές μου, μπορείτε να βρείτε προϊόντα Jordana στο Make Up House και στο Bebeauty. Πάμε όμως να δούμε τα κραγιόν φορεμένα στα χείλη μου....


   Πείτε μου ποια χρώματα ξεχωρίσατε και σας τράβηξαν το ενδιαφέρον... Τέλος, θέλω να σας ενημερώσω ότι το No 38 Taupe, ενώ φαίνεται τόσο όμορφο σαν απόχρωση, γκριζομοβίζει και κάνει τα χείλη να φαίνονται μελανιασμένα. Ειδικά εάν έχω βάλει μόνο BB cream και έχω κάνει κοψίματα, χωρίς να έχω βάλει άλλο χρώμα στο πρόσωπο μου, φαίνομαι σαν πεθαμένη. Είναι ιδιαίτερο χρώμα κι αν νομίζετε ότι δεν σας πηγαίνουν τέτοιου είδους αποχρώσης να μην το πάρετε.

    Αυτή ήταν η άποψη μου για τα κραγιόν Jordana! Ελπίζω να βοήθησα για τις μελλοντικές σας αγορές, αλλά θα χαρώ πολύ να μάθω την άποψη σας εάν ήδη έχετε δοκιμάσει κάποιο. Περιμένω τα μηνυματάκια σας και οποιαδήποτε ερώτηση έχετε!! Σας στέλνω την αγάπη μου!! Φιλιά πολλά,

                                                             Κωνσταντίνα
    
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers