Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Αγαπημένα Δεκεμβρίου 2014

     Στο τέλος κάθε μήνα, κάνω μία ανασκόπηση αναζητώντας τα προϊόντα που ξεχώρισα και λάτρεψα από όλα αυτά που χρησιμοποίησα. Δεν συμβαίνει πάντα να έχω πολλά προϊόντα που να μου αρέσουν ή να χρησιμοποιώ προϊόντα για πρώτη φορά, όμως υπάρχουν μήνες που όσα προϊόντα χρησιμοποίησα να μου άρεσαν και να ταίριαξαν στο δικό μου τύπο επιδερμίδας.

    Σήμερα λοιπόν θα σας δείξω τα προϊόντα που χρησιμοποίησα περισσότερο και τα αγάπησα για ότι μου προσφέρουν, καθώς και προϊόντα που είχα αφήσει στην άκρη και τον Δεκέμβριο τα ξαναθυμήθηκα.

    Θα ξεκινήσω με προϊόντα για τα μαλλιά, έχοντας μόνο τρία να σας δείξω. Και τα δύο είναι τόσο γνωστά στο δικό μου blog... Πρώτο είναι το balm μαλλιών από Avon. Σας το έχω δείξει σε αγαπημένα, σας το έδειξα στα 14 αγαπημένα του 2014 εδώ, καθώς σας έχω πει ότι το χρησιμοποιώ από τον Ιούνιο κι ακόμη δεν έχει τελειώσει. Το έχω λατρέψει γιατί ενυδατώνει τα μαλλιά μου και δεν φριζάρουν όπως παλιότερα. Μη σας πω ότι δεν φριζάρουν καθόλου... Έχω κάνει αναλυτικό review εδώ.


    Το δεύτερο προϊόν είναι το λαδάκι από Loreal με το κόκκινο καπάκι. Όταν το αγόρασα (το είχα πετύχει σε προσφορά), δεν είχα δει ότι ήταν για βαμμένα μαλλιά. Εγώ δεν έχω βαμμένα μαλλιά, όμως προσφέρει στα μαλλιά μου ενυδάτωση, απαλότητα, όπως επίσης γυαλίζουν και φαίνονται υγιή.

    Το τρίτο και τελευταίο προϊόν που λάτρεψα είναι το σαμπουάν από Fresh Line από τη σειρά Erato. Είναι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει! Εάν ήταν κατάλληλο για ξηροδερμία θα ήταν μόνιμα στο μπάνιο μου. Όμως, όσο απαλά κι αν είδα τα μαλλιά μου, που δεν τα έχω δει έτσι για πολλά χρόνια, δεν θα το ξαναπάρω, τουλάχιστον σύντομα γιατί προσπαθώ να καταπολεμήσω την ξηροδερμία που με έπιασε. Το έχω ήδη τελειώσει, εδώ, κι αν έχετε κανονικά μαλλιά, πραγματικά αξίζει να το πάρετε!!


    Στη συνέχεια, θα περάσω σε προϊόντα ενυδάτωσης. Πρώτα θα σας δείξω ποια προϊόντα χρησιμοποίησα για το πρόσωπο. Αυτό το μήνα χρησιμοποίησα δύο ενυδατικές κρέμες, για το βράδυ χρησιμοποιούσα την γνωστή σε όλες SteamCream, κι έδινε στο πρόσωπο μου την extra ενυδάτωση που χρειαζόταν. Έχω κάνει αναλυτικό review εδώ.



    Για την ενυδάτωση του προσώπου μου το πρωί, χρησιμοποιούσα την χειροποίητη κρέμα Aarde Llios, Mango butter, όπου κέρδισα σε διαγωνισμό από Μαύρο σαπούνι Αφρικής, έτσι βρίσκετε την σελίδα της κατασκευάστριας στο facebook. Θέλω να σας κάνω αναλυτικό review, όμως θα σας πω μόνο ότι παρόλο που είναι χειροποίητη, δεν είναι καθόλου λιπαρή. Την χρησιμοποιούσα, κι αμέσως μετά έκανα το μακιγιάζ μου!


    Πάμε τώρα στην ενυδάτωση του σώματος. Αυτό το μήνα χρησιμοποίησα το body butter chocolate από Corpus. Δεν μπορώ να πω απλά ότι το αγάπησα, αλλά ξετρελάθηκα με αυτό. Όχι τόσο για την δράση του όσο για την μυρωδιά του. Μυρίζει σοκολάτα ανάμικτη με μπισκότα, πολύ γλυκά κι όχι έντονα. Το άρωμα μένει στο δέρμα περισσότερο από τρεις ώρες και φυσικά μένει στα ρούχα. Εγώ έπλενα τα χέρια μου μετά την χρήση της κρέμας και το άρωμα της σοκολάτας δεν έφευγε. Όμως, όπως λέει κι επάνω η συσκευασία της είναι μόνο για κανονικά/αφυδατωμένα δέρματα. Δεν προσφέρει πλούσια ενυδάτωση που θα διαρκέσει. Παρόλ'αυτά, είναι μία κρέμα που σίγουρα θα ξαναπάρω!!


     Μιας και είμαστε στο σώμα θα σας δείξω το αγαπημένο αφρόλουτρο του μήνα. Είναι από echo με άρωμα μανταρίνι. Δεν μπορώ να πω ότι προσφέρει κάποια ενυδάτωση, όμως μυρίζει τόσο έντονα και καθαρά μανταρίνι, σαν να βρίσκεστε κάτω από το δέντρο και να το κόβετε εκείνη την στιγμή. Κάθε φορά που το χρησιμοποιούσα με ταξίδευε σε κάποιο χωράφι μεγάλης έκτασης γεμάτο μανταρινιές κι άλλα δέντρα. Τα άλλα αρώματα που είχα μυρίσει από την ίδια σειρά δεν μου άρεσαν, αλλά αυτό το ξεχώρισα!


      Εκτός από την ενυδάτωση του σώματος μας, σίγουρα προσέχουμε και να το αρωματίσουμε! Τι καλύτερο από τη γνωστή La vie est belle;;; Μόνο που δεν είναι η γνήσια, αλλά τύπου. Την πήρα από το αρωματοπωλείο Ελιξίριο τον προηγούμενο μήνα κι από τότε χρησιμοποιώ μόνο αυτό το άρωμα. Στα ρούχα διαρκεί για μέρες, ενώ στο σώμα δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα τη διάρκεια του. Γενικά παρατήρησα ότι για αρώματα και την διάρκεια τους παίζει πολύ σημαντικό ρόλο το ύφασμα των ρούχων που θα φοράω κάθε φορά. Εάν έχετε παρατηρήσει κάτι παρόμοιο, πείτε μου στα σχόλια εάν σαν έχει συμβεί.


     Να περάσουμε τώρα στο μακιγιάζ.... Όλο το μήνα χρησιμοποίησα το concealer από Avon το ExtraLasting, δίνει απίστευτη φωτεινότητα στο βλέμμα και το δείχνει ξεκούραστο. Η διάρκεια του είναι φανταστική, εγώ το χρησιμοποιούσα για 10ώρες και δεν μάζεψε καθόλου.

    Όλο το μήνα χρησιμοποίησα το contouring kit από Sleek, όχι τόσο το highlighter, όσο το bronzer. Είναι ένα ελαφρύ προϊόν, που ανάλογα την ποσότητα που θα πάρει το πινέλο θα κάνει πιο ελαφριά ή πιο έντονα τα κοψίματα. Φαίνεται φυσικό το αποτέλεσμα και διαρκεί όλη μέρα, κι όλη νύχτα μην σας πω... Το Highlighter έχει πολύ φυσικό και διακριτικό αποτέλεσμα που το χρησιμοποίησα στα πρωινά μου μακιγιάζ μόνο.


     Επίσης, από τότε που παρέλαβα την παραγγελία μου από beautyAz, χρησιμοποιώ το ρουζ της essence. Έχει ελαφριά απόδοση, το οποίο φαίνεται πιο φυσικό, αλλά χτίζεται και γίνεται εντονότερο. Η διάρκεια του είναι μέτρια, ανάλογα τη βάση που θα χρησιμοποιήσω.

     Κάθε μέρα σχεδόν, χρησιμοποιώ την διάφανη μάσκαρα από beauty uk. Όμως εγώ την χρησιμοποιώ για να σταθεροποιώ τα φρύδια μου και το χρώμα που τα βάφω. Για λίγες ώρες κρατάει καγκελωμένα τα φρύδια μου, αλλά όσες ώρες το φοράω ποτέ δεν έχω λερωθεί με το χρώμα που τα έχω βάψει ή να πετάνε οι τριχούλες όπου να 'ναι. Κατάφερα και την τελείωσα κι όμως θα την ξαναπάρω σύντομα!


     Το δεύτερο προϊόν είναι το μολύβι φρυδιών από Sleek. Μου αρέσει γιατί είναι γωνιακό και με βολεύει πάρα πολύ! Επίσης είναι ακριβώς στο χρώμα των φρυδιών μου, όμως επειδή έχω ήδη χοντρά φρύδια ένιωθα ότι αγρίευε το σκούρο χρώμα το πρόσωπο μου, όμως, πλέον το περνάω ελαφρά από τα κενά στην αρχή των φρυδιών μου, και το χρώμα δεν βγαίνει τόσο σκούρο και φαίνεται τελείως φυσικό το αποτέλεσμα σαν να μην έχω πειράξει τίποτα στα φρύδια μου.

       Για να τελειώσουμε από το μακιγιάζ, τι λείπει;; Κραγιόν φυσικά. Ενώ για σκιές χρησιμοποιούσα και κάθε μέρα διαφορετικά χρώματα, στα χείλη χρησιμοποιούσα πάντα τα ίδια είτε σε συνδυασμό είτε μόνα τους. Όπως τους προηγούμενους μήνες, έτσι κι αυτόν χρησιμοποίησα το lipliner 15 Honey Berry της Essence. Δυστυχώς μίκρυνε πάρα πολύ και το πέταξα, οπότε δεν θα το βρείτε στην φωτογραφία. Όμως μπορείτε να δείτε εδώ τα αγαπημένα Νοεμβρίου και να δείτε το προϊόν.
  •  Χρησιμοποιούσα λοιπόν αυτό το υπέροχο μολύβι μόνο του είτε με το twist lipstick στην απόχρωση Elegance από τον Κορρέ σε όλα τα χείλη για να ανοίξω λίγο το χρώμα και να ενυδατώσω τα χείλη μου, είτε μόνο στο κέντρο για να δώσω λίγη λάμψη στα χείλη. Υπέροχος συνδυασμός!!
  •   Επόμενος συνδυασμός με το ίδιο lipliner ήταν να χρησιμοποιήσω το lipgloss από Lavera σε όλα τα χείλη πάλι για να δώσω την λάμψη του gloss και την extra λάμψη των shimmers. Καθώς επίσης έβαζα ελάχιστη ποσότητα στο κέντρο των χειλιών για να τα κάνει πιο ζουμερά. 

     Τέλος, χρησιμοποίησα το κραγιόν 22 από Golden Rose στα βραδινά μου μακιγιάζ, αλλά και σε πρωινά. Θεωρώ ότι είναι το απόλυτο καφέ χρώμα των 90' s που εγώ προσωπικά λατρεύω!!
 
     Μετά όμως το μακιγιάζ μας, πρέπει να σκεφτόμαστε πάντα και την αφαίρεση του. Χρησιμοποίησα το τόσο γνωστό πλέον σε όλους μας αφρό καθαρισμού με ελιά και λεβάντα από Apivita. Μυρίζει λεβάντα και φρεσκάδα. Καθαρίζει τόσο καλά την επιδερμίδα και τα μάτια ότι μακιγιάζ κι αν κάνω. Μόνο εάν έχω βάλει αδιάβροχη μάσκαρα, τότε μόνο χρησιμοποιώ το διφασικό νεράκι της Garnier για μάτια και χείλη. Πλέον είναι το μόνο προϊόν ντεμακιγιάζ που χρησιμοποιώ!! Το χρησιμοποιώ non stop κι έχω τελειώσει περίπου τα 100ml από τα 300ml. Αυτή τη στιγμή το βλέπετε γεμάτο γιατί ενώ το είχα αδειάσει ελαφρώς, συμπλήρωσα τα 75ml από τη μικρή συσκευασία που μου έστειλαν μαζί με την κρέμα της Apivita, Bee Radiant (δείτε εδώ τις αγορές).

      Και τέλος, μετά το ντεμακιγιάζ χρησιμοποιούσα τη λοσιόν της Apivita με μέλι και πορτοκάλι. Είναι για ξηρές/κανονικές επιδερμίδες αυτό που έχω. Ένιωθα ενυδάτωση αμέσως μετά τη χρήση του και κάποιες φορές παραμελούσα την ενυδατική μου. Εάν δεν κάνω λάθος, έγραφε ότι μείωνε τις κοκκινίλες του προσώπου, κάτι τέτοιο δεν είδα, αλλά η ενυδάτωση που με ενδιαφέρει υπήρχε.

     Τέλος, έχω να σας δείξω το στοματικό διάλυμα που χρησιμοποιούσα. Είναι ένα ιδιαίτερο μπουκάλι που το πιέζεις στη μέση κι ο σωλήνας ανεβάζει το προϊόν μέσα στο "ποτηράκι". Το χρησιμοποιούσα και παλιότερα το συγκεκριμένο με ακριβώς την ίδια γεύση, κανέλα. Είναι πολύ βολικό κι εύχρηστο το σύστημα λειτουργίας του για εμένα. Δεν καίει καθόλου, κι αφήνει την γεύση της κανέλας στο στόμα, πολύ ελαφρύ άρωμα που τείνει περισσότερο στην γλύκα του μελομακάρονου! Δεν ξέρω πως γίνεται! Μου αρέσει πάρα πολύ και σίγουρα όταν το ξαναβρώ θα το πάρω.


    Αυτά ήταν τα αγαπημένα μου και τα προϊόντα που χρησιμοποίησα περισσότερο τον μήνα Δεκέμβριο. Πείτε μου τα δικά σας αγαπημένα, αλλά κι αν θέλετε κάτι συγκεκριμένο να δείτε από εμένα. Σας φιλώ κι εύχομαι να περνάτε υπέροχα!!

                                                   Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers