Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Barry M. brushes

     Όταν ξεκίνησα να βάφομαι, πριν λίγα χρόνια, το μόνο που πίστευα ότι χρειαζόμουν ήταν οι σκιές, οι ΒΒ creams ή τα foundations, ρουζ και φυσικά τα κραγιόν. Δεν είχα ανάγκη από άλλα προϊόντα, εκτός φυσικά από ένα πινέλο για να απλώνω το ρουζ. Από τότε που ξεκίνησα να παρακολουθώ βίντεο και blogs, έχω αναθεωρήσει τις απόψεις μου...

     Ένα μεγάλο κομμάτι του μακιγιάζ είναι ο τρόπος που θα απλωθεί. Σε καμία περίπτωση δεν σνομπάρω τα κλασσικά πινέλα σκιών, μην ξεχνάμε ότι όλες με αυτά ξεκινήσαμε, ενώ εγώ προσωπικά ακόμη τα χρησιμοποιώ σε κάποιες παλέτες. Όπως καταλάβατε λοιπόν κι από τον τίτλο, αλλά κι από  την λίγο εκτός θέματος εισαγωγή μου, θα σας μιλήσω για πινέλα της εταιρίας Barry M.


    Τα πινέλα, καθώς και προϊόντα της συγκεκριμένης εταιρίας θα βρείτε στο bebeauty.gr. Είναι πολύ οικονομικά και αξίζουν να τα δοκιμάσετε!!! Όμως, αυτή η ανάρτηση γίνεται μόνο για τα πινέλα της συγκεκριμένης εταιρίας, και πιο συγκεκριμένα, για τα τρία πινέλα που έχω εγώ στην συλλογή μου!!

    Η γνώμη μου είναι ότι για να έχεις ένα καλύτερο αποτέλεσμα, πρέπει να έχεις τα σωστά εφόδια και τις σωστές βάσεις. Έτσι λοιπόν, ψάχνω εκτός από καλές βάσεις και καλά εφόδια όπου θα μου προσφέρουν ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα. Έχω πάρει πολλά πινέλα, αλλά πιστεύω ότι η κάθε εταιρία χρησιμοποιεί διαφορετικά υλικά, οπότε αγοράζουμε πανομοιότυπα μεν προϊόντα, τα οποία όμως μας προσφέρουν διαφορετικό αποτέλεσμα!! Για να μην σας κουράζω όμως, ας δούμε αναλυτικά τα πινέλα και ποια η χρήση τους.

    Το λιγότερο αγαπημένο μου πινέλο το οποίο δεν προτείνω να πάρετε είναι το πινέλο για foundation. Είναι πολύ λεπτό, με το σχήμα του να κάνει ημικύκλιο με μυτούλα στην μέση όπου βοηθάει πολύ κάτω από τα μάτια, αλλά και σε γωνίες του προσώπου όπως είναι η περιοχή γύρω από την μύτη. Είναι πυκνές οι τριχούλες και βοηθάει στο να απλωθεί το foundation όμορφα. Όμως, ο λόγος που δεν μου αρέσει είναι ότι στα προϊόντα mousse με την δεύτερη φορά χρήσης τα απλώνει μεν, αλλά αφήνει γραμμές στο πρόσωπο από τις τριχούλες. Το ίδιο συμβαίνει και με υγρά foundations αλλά μετά από 3-4 χρήσεις. Μαζεύεται το foundation και γίνεται σαν λάσπη επάνω στο πινέλο διαχωρίζοντας τις τριχούλες οι οποίες δημιουργούν γραμμές. Στην φωτογραφία παρακάτω το πινέλο είναι πλυμένο και οι τριχούλες είναι έτσι, φανταστείτε με το foundation πως θα γίνεται!! Επίσης, παρόλο που έχει μυτούλα, τους πολύ ανοιχτούς πόρους δεν τους γεμίζει, απλώς τους προσπερνάει... Μόνο εάν έχω χρησιμοποιήσει primer τους καλύπτει. Η άποψη μου για αυτό δεν είναι η θετικότερη, εκτός κι αν δεν βάφεστε καθημερινά κι απλά μετά από κάθε χρήση θα το πλένετε! Εγώ το χρησιμοποιώ εναλλάξ με δύο άλλα όταν δεν έχω άλλη επιλογή. Η τιμή του είναι 6€ και δεν το προτείνω καθόλου!!!


    Τα επόμενα δύο τα έχω λατρέψει, δεν ξεχωρίζω κανένα!! Το πινέλο για ρουζ είναι ελαφρά γωνιακό, είναι φουντωτό με πυκνές τριχούλες και πολύ μαλακές!! Όσο προϊόν κι αν πάρει, το απλώνει και το αναμιγνύει υπέροχα χωρίς να με κάνει κλόουν ή να αφήσει κενά... Το χρησιμοποιώ για ρουζ αλλά με την μυτούλα του βάζω και highlighter. Είναι ένα υπέροχο πινέλο στην τιμή των 6€, το οποίο αξίζει να το πάρετε!!


    Τέλος, το πινέλο για πούδρα είναι τόσο φουντωτό, με μαλακές και πυκνές τριχούλες όπου βοηθάει να πάρει αρκετή πούδρα για να απλώσω σε όλο το πρόσωπο. Το έχω λατρέψει γιατί δεν παστώνει το πρόσωπο με την πούδρα κι αφήνει πολύ ελαφριά αίσθηση όταν ακουμπάει το δέρμα. Εκτός από πούδρα, το έχω χρησιμοποιήσει και για ρουζ. Ειδικά σε πολύ έντονα ρουζ που θέλει λίγη ποσότητα, παίρνω μία φορά με το "κεφάλι" του πινέλου από το προϊόν κι απλώνω ελαφρά και στα δύο μάγουλα. Μετά με τις πλαϊνές πλευρές σβήνω το ρουζ όσο θέλω και είμαι έτοιμη! Η τιμή του είναι 7€.


    Πείτε μου, δεν έχουν υπέροχα χρώματα;;;; Εάν θέλετε καλά και οικονομικά πινέλα σίγουρα να τα πάρετε! Τα έχω τόσο καιρό και δεν έχουν μαδήσει καθόλου! Το μόνο μείον που βρίσκω είναι ότι επειδή είναι πολύ πυκνά πινέλα αργούν να στεγνώσουν. Φυσιολογικό θα μου πείτε, αλλά εγώ θέλω να χρησιμοποιώ το πινέλο της πούδρας και του ρουζ καθημερινά!

   Αυτή ήταν η γνώμη μου για αυτά τα πινέλα... Επίσης υπάρχουν κι άλλα πινέλα της εταιρίας στο site που ίσως θέλατε να αποκτήσετε καθώς κι ένα μικρό σετ. Πείτε μου εάν τα δοκιμάσατε κι εσείς ή εάν ενδιαφέρεστε να τα αποκτήσετε!! Φιλιά πολλά!!

                                                           Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers