Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Αγορές i-beauty (& η απογοήτευση μου με τα velvet matte)

      Καλό μήνα!!! Εύχομαι ότι καλύτερο για όλους μας και να περνάμε όμορφες στιγμές με αγάπη και ελπίδα. Στο σημερινό post θα σας μιλήσω για κάποιες αγορές που έλαβα πρόσφατα από το i-beauty, όμως έχω απογοητευτεί με τα κραγιόν velvet matte της Golden Rose. Ας ξεκινήσω όμως με το περιεχόμενο της παραγγελίας μου και στο τέλος θα σας πω τι δεν μου άρεσε.

     Ήθελα να αποκτήσω κάποιες αποχρώσεις από τα velvet matte της Golden Rose και πήρα τα 07, 16, 22, 23 και 26. Έχουν τέλεια απόδοση και λάτρεψα ιδιαίτερα το No 22. Είναι ένα καφέ χρώμα που κοκκινίζει, αλλά μου αρέσει τόσο που το φοράω σχεδόν καθημερινά. Το 07 Είναι barbie ροζ και δεν μου άρεσε τόσο, αλλά τα υπόλοιπα είναι πολύ όμορφα.


     Πήρα δύο ακόμη κραγιόν που ήθελα να δοκιμάσω. Το ένα είναι από Manhattan το 94P. Δεν έχει έντονη απόδοση, αλλά είναι αρκετά ενυδατικό. Το επόμενο είναι από elixir. Ήθελα να αποκτήσω άλλη απόχρωση από αυτή που ήδη έχω αλλά μπέρδεψα τις αποχρώσεις και παρήγγειλα αυτή που έχω. Είναι το No225. Μπορείτε να δείτε πως γράφει και την άποψη μου γι' αυτό εδώ.


     Έπειτα πήρα κάποιες πούδρες να δοκιμάσω. Επέλεξα την 2 σε 1 της Manhattan στην απόχρωση 78 rose beige.  Πήρα την silky touch από Golden Rose στην απόχρωση medium 07. Και τέλος, πήρα από Glamorous στην απόχρωση Beige 05.  Χρησιμοποίησα της Golden Rose ελάχιστα και δίνει χρώμα, κάλυψη όμως δεν είδα. Θα σας πω σίγουρα μόλις την χρησιμοποιήσω περισσότερο.


    Βρήκα επιτέλους Essie μανό και επέλεξα την απόχρωση 203 coctail bling. Μου άρεσε αρκετά το χρώμα, όμως απογοητεύτηκα γιατί ενώ έβαλα μία παχιά στρώση, δεν κάλυψε ομοιόμορφα τα νύχια μου και εκτός αυτού, καθυστέρησε αρκετά να στεγνώσουν.


    Τέλος, πήρα την κρεμώδη σκιά από CK στην απόχρωση sheer nectar. Είναι σε καφέ μοβ απόχρωση. Απλώνεται όμορφα αλλά χωρίς βάση σε εμένα μάζεψε στην μισή ώρα.


    Μου έκαναν δώρο μία σκιά από NYC στην απόχρωση 086. Έχει καλή απόδοση, για διάρκεια δεν την δοκίμασα ακόμη.


     Τώρα ας περάσουμε στο τι με ενόχλησε. Καταρχήν να ξεκαθαρίσω ότι δεν φταίει το κατάστημα γι' αυτά που θα σας πω, αλλά καθαρά η εταιρία Golden Rose. Όταν άνοιξα το κραγιόν No 22, έτυχε να είναι το καπάκι ανάποδα. Μόλις λοιπόν το έβγαλα έπεσε το κραγιόν από μέσα. Δεν μπορείτε να φανταστείτε την σύγχυση μου εκείνη την ώρα. Νόμιζα ότι το κραγιόν θα πήγαινε χαμένο. Ευτυχώς το έβαλα πάλι μέσα και απλά δεν το ανοίγω πολύ για να μην σπάσει. Πρώτη φορά μου συνέβη κάτι τέτοιο και ελπίζω και τελευταία. Και όταν άνοιξα το No 16 και γυρνούσα το κάτω μέρος για να βγει το κραγιόν, σαν να ξεβίδωνε και μου έμεινε στο χέρι. Θεωρώ ότι πλέον, οι συσκευασίες τους δεν είναι τόσο καλές. Τα καπάκια δεν είναι τόσο ασφαλή όσο ήταν τα πρώτα, και εγώ προσωπικά δεν τα εμπιστεύομαι να τα έχω χύμα στην τσάντα μου. Είμαι σίγουρη ότι θα ανοίξουν.



     Πείτε μου κι εσείς τι σκέφτεστε με το θέαμα που αντικρίζετε με τις παραπάνω φωτογραφίες. Εγώ απογοητεύτηκα πλήρως. Εσείς;;; Ανυπομονώ να δω τα σχόλια σας!! Εύχομαι να περνάτε όμορφα και μην ξεχνάτε να χαμογελάτε. Φιλιά πολλά,
                                                                    Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers