Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Collective Haul MakeUpHouse

     Ένα αγαπημένο πλέον online κατάστημα είναι το MakeUpHouse, όπου βρίσκω προϊόντα Milani, Real Techniques, Jordana, Batiste, καλ. Έχει πολύ καλές τιμές και έχω κάνει ήδη τρεις παραγγελίες όπου δεν σας έχω δείξει ακόμη. Ήθελα να σας κάνω review για όλα τα προϊόντα μαζί, γι' αυτό και καθυστέρησα τόσο, όμως επειδή μαζεύτηκαν αρκετά, αποφάσισα να σας δείξω ξεχωριστά τις αγορές μου και ξεχωριστά την άποψη μου γι' αυτά. Οι παραγγελίες είναι από τέλη Οκτώβρη μέχρι αρχές Δεκεμβρίου, τα περισσότερα που επέλεξα είναι από την εταιρία Jordana. Πάμε να τα δούμε!!

     Στην πρώτη μου παραγγελία πήρα τρία κραγιόν από jordana στις αποχρώσεις: 20 Eggplant, 38 Taupe και 30 Mystery. Επειδή θα σας κάνω αναλυτικό post με φωτογραφίες που τα φοράω στα χείλη, θα σας πω μόνο ότι μυρίζουν σαν κέικ βανίλιας και η υφή τους είναι λίγο πιο σκληρή από την υφή των Velvet matte της Golden Rose. Όσες τα έχετε δοκιμάσει θα ξέρετε!!



    Πήρα και τρία lipliners στις αποχρώσεις: Baby Berry, Cabernet και Sugar Bronze. Έχουν τρομερή απόδοση ακριβώς όπως φαίνεται στο μολύβι. Είναι μηχανικά και δεν θέλουν κάθε τρεις και λίγο ξύσιμο.


    Στη συνέχεια παρήγγειλα και άλλα κραγιόν από Jordana, αρκετά μπορώ να πω. Νομίζω ότι θα καταλάβετε πόσο πολύ μου αρέσουν! Οι αποχρώσεις είναι: 18 Cafe, 64 Fruity Punch, 62 Blazing Mango, 28 Natural, 35 Rio.



    Πήρα και δύο κραγιόν Velvet matte από Golden Rose στις αποχρώσεις 19 και 27. Ξέρετε ότι μου αρέσουν πάρα πολύ αυτά τα κραγιόν, ήδη έχω κάνει review εδώ για τα πρώτα που είχα αποκτήσει και σύντομα θα σας κάνω ένα συμπληρωματικό post με τις νέες αποχρώσεις που έχω αποκτήσει.



     Και τέλος, πήρα 3 πραγματάκια από Milani. Επέλεξα μία πούδρα, όπου δεν την έχω δοκιμάσει ακόμη και είναι στην απόχρωση Medium. Πήρα επίσης δύο ρουζ τα οποία τα λάτρεψα στις αποχρώσεις Berry Amore και Corallina. Είναι εξαιρετικά ρουζ με glitter. Όμως εάν επισκεφτείτε το e-shop και δείτε τις φωτογραφίες, δεν μοιάζουν και τόσο τα χρώματα.



      Ήταν πολλά πραγματάκια πάλι, αλλά υπόσχομαι ότι η νέα χρονιά θα είναι γεμάτη reviews!!!! Πείτε μου εάν θέλετε να ξεκινήσω με συγκεκριμένα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν περισσότερο. Προς το παρόν, σας εύχομαι να περνάτε υπέροχα, ξεκούραστα και με πλούσιες γιορτινές μυρωδιές. Καλή συνέχεια!! Φιλιάαααα...

                                                               Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers