Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Αγορές Essence-Catrice

      Πριν αρκετές μέρες έλαβα ένα e-mail από το Newsletter του BeautyAz όπου με ενημέρωνε ότι υπήρχαν κάποιες προσφορές σε κάποια προϊόντα. Εννοείται ότι άνοιξα απευθείας την ιστοσελίδα τους ώστε να χαζέψω.Υπήρχε περίπτωση να μην αγοράσω κάτι;;;;

     Πήρα τα πολυσυζητημένα μολύβια της Essence στις αποχρώσεις 05 soft berry, 08 red blush και 14 femme fatale. Τα έχω ερωτευτεί.. Τα φοράω και μόνα τους σαν κραγιόν και κάνουν τα χείλη ακόμη πιο σαρκώδη. Η τιμή τους είναι στα 1,29€ και πραγματικά θέλω να πάρω όλες τις αποχρώσεις.
     Πήρα να δοκιμάσω και ένα μολύβι φρυδιών από Catrice το 040 don't let me brown από τη σειρά eye brow stylist. Είναι πολύ αχνό και σχετικά σκληρό, αλλά για τα δικά μου φρύδια που είναι από μόνα τους γεμάτα είναι μια χαρά. Κόστιζε 2,89€.


     Άλλα δύο προϊόντα για τα φρύδια που πήρα είναι το lash and brow gel mascara από Essence. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη γιατί θέλω να τελειώσω της beauty uk πρώτα. Η τιμή της είναι 2,49€. Και το επόμενο που πήρα είναι το πολυσυζητημένο eye brow filler από Catrice. Δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα, αλλά θα το δοκιμάσω περισσότερο και θα σας πω... Κόστιζε 3,99€.


     Στη συνέχεια πήρα 4 μονές σκιές, 2 από Essence και 2 από Catrice. Η πρώτη που πήρα είναι το Νο02 Babushka me από Essence της σειράς Kalinka beauty. Η τιμή της ήταν 1,49€ σε προσφορά. Η επόμενη είναι το Νο18 choco- chic πάλι από Essence της σειράς metal glam. Η τιμή της είναι 3,19€. Στη συνέχεια πήρα το Νο02 Rockby από Catrice. Είναι από την περιορισμένη σειρά Matchpoint baked και κόστιζε 3,22€. Και τέλος, πήρα το Νο400 My first copperware party από Catrice από τη σειρά Absolute eye colour. Η τιμή της είναι 3,19€.


      Πήρα 2 πούδρες να δοκιμάσω. Επέλεξα την διάφανη πούδρα της Essence την all about matt. Περισσότερο την πήρα για να σετάρω το concealer. Κόστιζε 3,79€. Και η δεύτερη πούδρα, είναι από Catrice από τη σειρά Multi colour και επέλεξα την απόχρωση 010 Rose Beige. Κόστιζε 5,19€.
     Και τέλος, πήρα κι ένα matt bronzer από Catrice το Sun Glow στην απόχρωση 020 deep bronze. Κόστιζε 4,59€.




     Πήρα ένα ρουζάκι από Catrice, dusty pink που μοβίζει, και είναι το Νο 080 Sunrose Avenue. Έχει μέσα μικρά χρυσά glitter. Η τιμή του είναι 3,99€.



     Και τέλος, πήρα το foundation all matt plus στην απόχρωση 020 nude beige. Δεν το έχω ανοίξει ακόμη, αλλά η απόχρωση μου ταιριάζει γιατί είναι ακριβώς η ίδια που παίρνω το camouflage. Κόστιζε 7,49€.
     Ένα τελευταίο πραγματάκι που πήρα είναι τα βοηθητικά αυτοκόλλητα  χαρτάκια για γαλλικό μανικιούρ. Κόστιζαν μόνο 1,29€ και αποφάσισα να τα πάρω.


     Όπως είδατε, από τις προσφορές δεν πήρα σχεδόν τίποτα γιατί είτε δεν μου άρεσαν είτε είχαν εξαντληθεί. Πάντως είμαι αρκετά ικανοποιημένη με όσα έχω δοκιμάσει. Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά;;;; Θέλω να δοκιμάσω και το Photo finish κάποια στιγμή. Πείτε μου απόψεις εάν το έχετε δοκιμάσει. Περιμένω τα σχόλια σας για να ανταλλάξουμε απόψεις. Φιλιά πολλά κούκλες!!

                                                        Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers