Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

October Favourites 2014

 
       Άλλος ένας μήνας οδεύει στο τέλος του και όπως πάντα θα σας πω τα προϊόντα που ξεχώρισα και χρησιμοποίησα περισσότερο αυτό το μήνα. Είναι λίγο νωρίς να σας τα δείξω, αλλά ήθελα πολύ να τα μοιραστώ μαζί σας και πιστέψτε με, δεν έχω αλλάξει τις επιλογές μου καθόλου τόσες ημέρες.

     Θα ξεκινήσω πρώτα με την ενυδάτωση του προσώπου μου. Δεν άλλαξα ενυδατική κρέμα, χρησιμοποιώ της Avon την Anew vitale, την οποία την χρησιμοποιώ από τον προηγούμενο μήνα οπότε δεν την έβαλα στη φωτογραφία (δείτε εδώ τα αγαπημένα του προηγούμενου μήνα). Όμως τον μήνα Οκτώβριο χρησιμοποίησα πολύ την κρέμα ματιών με άγριο τριαντάφυλλο από τον Κορρέ. Δεν θα σας πω ότι είναι η αγαπημένη μου κρέμα, θα έλεγα ότι για εμένα είναι καλή, όχι κάτι σούπερ. Την είχα πάρει σε ένα σετ με μια κρέμα για πανάδες, και δεν είχα καταφέρει να την χρησιμοποιήσω. Το δικό μου δέρμα γύρω από τα μάτια είναι πολύ ξηρό και η συγκεκριμένη κρέμα δεν έδινε την full ενυδάτωση, όμως αυτή την περίοδο το δέρμα μου έχει ηρεμήσει κάπως και μπορεί να την ανεχτεί. Οπότε ήταν μια καλή ευκαιρία να την χρησιμοποιήσω.
    Επίσης χρησιμοποίησα πάρα πολύ το lip balm από bioaroma με μελισσοκέρι, πορτοκάλι και κανέλα. Δίνει πλούσια ενυδάτωση στα χείλη, τα αφήνει μαλακά για ώρες και μυρίζει απίστευτα. Έχει τεράστια ποσότητα μέσα, αλλά το μειονέκτημα του είναι ότι είναι σε ένα πολύ βαθύ βαζάκι το οποίο δεν είναι εύχρηστο. Κατά τα άλλα, υπέροχο προϊόν.


      Στη συνέχεια θα περάσουμε στην περιποίηση του σώματος μου. Χρησιμοποίησα ένα σετ από την εταιρία ventus με άρωμα ροζ λοτό και ylang ylang. Μυρίζουν υπέροχα. Το αφρόλουτρο κάνει πολύ καλό αφρό, καθαρίζει υπέροχα και έχει ένα όμορφο άρωμα όσο υπάρχει σαπουνάδα. Μετά δεν αφήνει καθόλου άρωμα στο σώμα.
      Η κρέμα σώματος δίνει ενυδάτωση στο σώμα, το κάνει μαλακό και αφήνει το άρωμα της κρέμας για 2 ώρες περίπου στο δέρμα. Είναι με αντλία, και έχει ασφάλεια ώστε να μην πατιέται όταν είναι κλειδωμένη. Το μόνο μειονέκτημα που βρήκα είναι ότι δεν βγάζει "αρκετό" προϊόν με ένα πάτημα της αντλίας, με αποτέλεσμα να έχω τελειώσει περίπου το μισό σε 15 μέρες περίπου που το χρησιμοποιώ.


     Και μιας και μιλάμε για αρώματα και μυρωδιές, θα σας πω ότι λάτρεψα το άρωμα τύπου Hypnotic. Το πήρα από το BeautyTown και έχει απίστευτη διάρκεια επάνω μου. Μυρίζει υπέροχα, ακριβώς σαν το αυθεντικό. J'adore!!


     Πριν περάσω στα προϊόντα μακιγιάζ που χρησιμοποίησα, θα σας δείξω τι χρησιμοποίησα για την περιποίηση του προσώπου μου. Πρώτο προϊόν που ξαναθυμήθηκα, είναι το gel καθαρισμού για το πρόσωπο με εκχύλισμα σταφυλιού από την Garnier. Το έχω λατρέψει, κάνει τέλειο καθαρισμό, αλλά δεν κάνει για ξηρές επιδερμίδες. Έχω κάνει αναλυτικό review εδώ.
     Το ντεμακιγιάζ των ματιών μου το έκανα με το διφασικό νεράκι από Garnier πάλι. Προσωπικά το λατρεύω γιατί αφαιρεί τα πάντα, σχεδόν με ένα πέρασμα και δεν αφήνει υπολείμματα.
     Και φυσικά για την απολέπιση του προσώπου μου χρησιμοποίησα και λάτρεψα το facial scrub από Frezyderm. Το μόνο που θα σας πω, είναι ότι με βοήθησε πολύ στις κοκκινίλες και στα σπυράκια. Θα κάνω αναλυτικό  review και δεν λέω πολλά τώρα.
    Και τέλος, το scrub χειλιών από bomb cosmetics. Είναι δύσχρηστο γιατί είναι σε στέρεη μορφή και με την τριβή λιώνει και μπορώ να το χρησιμοποιήσω, αλλά αφήνει τα χείλη απαλά.


       Και τώρα θα περάσουμε στο μακιγιάζ. Πρώτα θα σας δείξω 2 προϊόντα για το πρόσωπο, τα οποία τα έχω αρκετό καιρό στη συλλογή μου, αλλά δεν τα χρησιμοποιούσα αρκετά επειδή δεν βαφόμουν.  Αυτό το μήνα λοιπόν λάτρεψα την πούδρα all matt από την catrice. Δίνει υπέροχο τελείωμα, φυσικό και κρατάει τη λιπαρότητα (στη ζώνη Τ) μακριά για περισσότερο από 8 ώρες. Και για την πούδρα θα κάνω αναλυτικό review, οπότε θα σας πω περισσότερα.
      Και το δεύτερο προϊόν, είναι το concealer από Avon από τη σειρά ExtraLasting. Κρατάει ώρες, χωρίς να αλλοιωθεί ή να μαζέψει στις λεπτές γραμμές και δίνει υπέροχη φωτεινότητα κάτω από τα μάτια. Αξίζει τα χρήματα του!!


      Στη συνέχεια θα πάμε στο μακιγιάζ των ματιών και των φρυδιών. Πρώτα θα σας πω για το κρεμώδες μολύβι από sleek που χρησιμοποιώ για τα φρύδια μου. Είναι η απόχρωση dark και το χρησιμοποιώ μόνο για να γεμίσω την αρχή των φρυδιών μου. Πολύ καλό και πολύ σταθερό προϊόν. Είναι λίγο σκούρο, αλλά την επόμενη φορά θα πάρω το πιο ανοιχτό.
      Αυτό το μήνα λάτρεψα τη μάσκαρα της Essence τη Lash Princess. Είναι η μόνη μάσκαρα που χρησιμοποίησα και την χρησιμοποιούσα σε καθημερινή βάση. Με μία στρώση μόνο, έχω υπέροχες, μακριές βλεφαρίδες. Δείτε στη φωτογραφία εδώ πως φαίνεται στις δικές μου βλεφαρίδες.
     Στη συνέχεια λάτρεψα δύο προϊόντα μαζί. Είναι το gel eyeliner της NYX και το πινέλο για eyeliner της Manhattan. Το gel έχει τρομερή διάρκεια, απλώνεται πανεύκολα και το πινέλο το κάνει να απλώνεται σαν βελούδο, κυριολεκτικά. Δεν νιώθω ότι βάζω κάτι στα μάτια μου, και εκτός αυτού, παίρνει λίγο προϊόν, οπότε βάφομαι πάρα πολύ γρήγορα. Το πινέλο ήταν μαζί με ένα eyeliner από Manhattan που είχα πάρει σε μοβ απόχρωση, αλλά σε εκείνο δεν με είχε βολέψει.
      Και τέλος, η μόνη σκιά που χρησιμοποίησα είναι αυτό το πρασινοκαφέ χρώμα. Θα σας πω μια ιστορία. Στην αρχή του μήνα, με έπιασε μια διάθεση να φτιάξω τα καλλυντικά μου. Όπως άνοιξα λοιπόν το συρτάρι με τις παλέτες, δεν πρόσεξα, και η 10πλη παλέτα της Wet&Wild με τις πράσινες αποχρώσεις, βρέθηκε στο πάτωμα. Έσπασαν 3 χρώματα αλλά έσωσα τα 2, το άλλο έπεσε στο πάτωμα. Αυτή λοιπόν η σκιά είναι το πράσινο και ένα σκούρο καφετί από την δεξία πλευρά της παλέτας. Είναι ένα χρώμα που λάτρεψα και το χρησιμοποίησα σε καθημερινή βάση. Μπορείτε να δείτε πως γράφει στα μάτια μου στην ίδια φωτογραφία με την μάσκαρα. Είναι το τέλειο δίδυμο θεωρώ.


      Τέλος, ας περάσουμε στα χείλη. Αυτό το μήνα χρησιμοποίησα πολύ 4 συνδυασμούς.

 
     Οι δύο συνδυασμοί που φόρεσα περισσότερο ήταν δύο σκούρα κραγιόν που φορούσα σχεδόν καθημερινά εναλάξ. Το ένα είναι από την Avon το vivid violet και το άλλο είναι από beauty uk το No17 plumlicious. Μπορείτε να δείτε πως γράφουν στα χείλη μου εδώ.
      Και τα δύο τα χρησιμοποιούσα με το υπέροχο lipliner της Essence το No15 Honey Berry. Δένει υπέροχα και με τα δύο κραγιόν. Έχει καλή διάρκεια και κάνει τα κραγιόν ακόμη πιο έντονα .


      Στη συνέχεια, έναν συνδυασμό που έκανα περισσότερο το πρωί, είναι από Avon το alluring brown. Είναι ένα σκούρο καφέ, όμως ταμπόναρα τα χείλη μου με χαρτομάντιλο και έδινε πιο διακριτικό αποτέλεσμα. Κάποιες φορές μάλιστα, χρησιμοποιούσα το alluring brown για περίγραμμα και το lipgloss του Κορρέ, No23 light purple, στο κέντρο των χειλιών μου. Εξαιρετικό αποτέλεσμα. Στο χέρι μου δεν φαίνεται εντυπωσιακό το αποτέλεσμα δυστυχώς.


     Και τέλος, ο λιγότερο χρησιμοποιημένος συνδυασμός για μεσημεράκι κι απόγευμα είναι το Anita Boytoy από The Balm με το Lipgloss του Κορρέ No23 light purple. Επειδή το κραγιόν της The Balm είναι frost, το lipgloss του Κορρέ έδινε πιο γλυκιά και ζεστή απόχρωση στα χείλη και μείωνε τις λάμψεις του κραγιόν. Ερωτεύσιμος συνδυασμός.


     Αυτά ήταν τα αγαπημένα του μήνα. Βάφτηκα πολύ, αλλά χρησιμοποίησα μόνο αυτά τα προϊόντα. Αλλά τα ωραιότερα του μήνα είναι τα 2 μοβ κραγιόν που τα φόρεσα περισσότερο μόνα τους, παρά σε ολοκληρωμένο μακιγιάζ. Πείτε μου εάν σας άρεσε κάποιο ή εάν έχουμε κάποιο προϊόν κοινό. Καθώς επίσης, θέλω πολύ να μου πείτε τα δικά σας αγαπημένα. Εύχομαι να περνάτε υπέροχα! Φιλιά πολλά,

                                                           Κωνσταντίνα Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers