Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Αγορές από BeautyAz & first impression

     Σήμερα είχα σκοπό να σας πω την άποψη μου για το anti spot της essence, όμως προτίμησα να σας δείξω τις αγορές μου, μιας και έχω πάρει 1-2 νέα προϊόντα από νέα σειρά ή νέες αποχρώσεις, και ίσως θέλετε κι εσείς να τα πάρετε. Τα έχω στην κατοχή μου λιγότερο από μία εβδομάδα, και τα έχω δοκιμάσει όλα εκτός από ένα προϊόν. Θα σας πω την πρώτη εντύπωση για τα προϊόντα, και εάν τα προτείνω. Σίγουρα αργότερα που θα έχω πιο ολοκληρωμένη άποψη, θα κάνω αναλυτικό review.

    Πρώτο προϊόν που πήρα και ήταν και ο λόγος που έκανα την παραγγελία, είναι το camouflage από catrice στην απόχρωση 030 Rosy Beige. Το έχω λατρέψει και το χρησιμοποιώ καθημερινά είτε σαν βάση πριν την ΒΒ όπου έχω σημάδια ή μόνο του σαν make up. Βρείτε την απόχρωση σας και δοκιμάστε το!! Κοστίζει 3,39€.


    Επόμενα προϊόντα που επέλεξα να δοκιμάσω είναι σκιές μεταλλικές από catrice. Οι αποχρώσεις είναι 750 New in Brown, 570 Plum up the jam, (η τρίτη η ματ είναι από παλαιότερη αγορά αλλά τη χρησιμοποίησα στο μακιγιάζ μου και ξεχάστηκα, και την έβγαλα κι αυτή φωτογραφία). Υπέροχα χρώματα και υπέροχη απόδοση. Διάρκεια δεν ξέρω, αλλά με τα 3 αυτά χρώματα, έκανα ένα υπέροχο μακιγιάζ. Η τιμή της κάθε μίας είναι 3,19€.



    Ένα προϊόν που πήρα να δοκιμάσω, περισσότερο γιατί μου άρεσε η συσκευασία του, είναι η νέα μάσκαρα της essence lash princess σε μαύρο χρώμα. Το βουρτσάκι κάνει μία ελαφριά κλίση σαν S, αλλά στις άκριες είναι πιο λεπτό, ενώ σχεδόν στην μέση είναι πιο παχύ. Όταν είδα το βουρτσάκι σκέφτηκα ότι δεν θα κάνει δουλειά, όμως διαψεύστηκα. Το βουρτσάκι έχει την κλίση των βλεφαρίδων με αποτέλεσμα να πιάνει πολύ καλά τις ακριανές βλεφαρίδες, μόνο με ένα πέρασμα. Δίνει μάκρος στις βλεφαρίδες με ένα πέρασμα και τις βάφει πολύ έντονα. Σίγουρα να την πάρετε. Εγώ ενθουσιάστηκα!!! Κοστίζει μόνο 4,19€.



    Πήρα επίσης το concealer της essence το stay all day. Είναι το μοναδικό που δεν άνοιξα και δεν χρησιμοποίησα. Επέλεξα την απόχρωση 20, ελπίζω να είναι εντάξει το χρώμα. Κοστίζει 3,19€.


    Τέλος, πήρα 3 μολυβάκια χειλιών. Από τη σειρά long lasting της catrice το 150 vintage rose, 140 sweet auberginia και από την απλή σειρά της essence το 15 honey berry. Πολύ ωραία χρώματα, αλλά και σε αυτά διάρκεια δεν ξέρω. Η απόδοση τους πάντως είναι πολύ καλή. Τα μολυβάκια της catrice κοστίζουν 2,29€, ενώ της essence κοστίζει 1,29€.


    Πήρα και ένα σαμπουάν από Cottage με άρωμα σύκο. Μυρίζει πολύ όμορφα και ανυπομονώ να το χρησιμοποιήσω!!! Είναι 250ml και κόστιζε 4,60€.


    Αυτά τα λίγα πήρα. Είμαι ενθουσιασμένη με όλα και ανυπομονώ να τα δοκιμάσω εκτενέστερα. Πείτε μου εσείς εάν τα έχετε δοκιμάσει ή εάν θέλετε να πάρετε κάποιο από αυτά!! Φιλιά πολλά!

                                    Κωνσταντίνα Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers