Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

anti-spot gel - essence

       Μετά από χρήση ενός ολόκληρου μήνα και λίγο πριν δείτε το σωληνάριο στα empties, θα σας πω την γνώμη μου για το anti-spot gel της essence. Όταν το είδατε στις αγορές μου από BeautyAz, οι περισσότερες μου ζητήσατε review. Είμαι εδώ λοιπόν και πάμε να ξεκινήσουμε!


       Να σας πω ότι είναι 15ml και κόστιζε 2,99€. Είναι σε μορφή gel και μυρίζει ελαφρώς οινόπνευμα. Στην αρχή της χρήσης του, ένιωθα να δροσίζει το πρόσωπο μου και μου άρεσε αυτό. Ξεκίνησα να το χρησιμοποιώ τις πρώτες ημέρες του Σεπτέμβρη, όταν ήμουν στην Αθήνα. Είχα ενθουσιαστεί στην αρχή  με το προϊόν, γιατί έβλεπα ότι κάνει καταπληκτική δουλειά. Όπως ξέρετε, χρησιμοποιούσα την κρέμα με πρόπολη από APIVITA και είχε σχεδόν εξαφανίσει όλο μου το πρόβλημα με την ακμή, όμως είχε αφήσει πολλά σημάδια φανερά και κάποια "ζωντανά" σπυράκια, τα οποία ναι μεν όταν έβαζα την πρόπολη "κοιμόντουσαν", αλλά την επόμενη μέρα ξαναφούντωναν. Οπότε λοιπόν με το gel της essence περίμενα να εξαφανιστούν τα σημάδια και τα υπόλοιπα σπυράκια.

       Το gel λοιπόν ξήραινε όλα τα σπυράκια και τα "εξόντωνε", με αποτέλεσμα να ηρεμήσει τελείως όλο μου το πρόσωπο. Όταν ήρθα όμως στο νησί μου και εφόσον ο καιρός ήταν πιο ζεστός, τα σπυριά ξαναφούντωσαν. Παίζει ρόλο και ο ιδρώτας, όπως οι σκόνες και τα χέρια μας. Παρόλο που χρησιμοποιούσα το gel, δεν έκανε πολλά πράγματα. Μετά από μέρες ξηραινόντουσαν, αλλά συνεχίζω να βγάζω νέα... Τα σημάδια δε, δεν έχουν μειωθεί στο ελάχιστο. Μόνο όσο ήμουν Αθήνα και είχε καθαρίσει τελείως το πρόσωπο μου, είχαν μειωθεί αισθητά τα σημάδια.

       Όσο ήμουν Αθήνα, κάθε φορά που γυρνούσα στο σπίτι, έπλενα το πρόσωπο μου καλά, έβαζα το gel και άνοιγα το air condition, με αποτέλεσμα να μην ιδρώνω και να παραμένει το πρόσωπο μου καθαρό. Ενώ στο νησί, επειδή έχουμε καθαρό αέρα, δεν πλένομαι κάθε τρεις και λίγο. Το ξέρω ότι είναι άσχημο, αλλά δεν το κάνω. Το χρησιμοποιώ μόνο το πρωί και το βράδυ σε καθαρό πρόσωπο, ενώ στην Αθήνα το χρησιμοποιούσα περισσότερο.

     Η άποψη μου λοιπόν.... ;;; Το gel κάνει καλή δουλειά για ένα δύο σπυράκια που θα βγάλει κάποια λόγω της περιόδου, ή για τον Α-Β λόγο. Για κάτι λίγο πιο "σοβαρό", (δεν εννοώ εφηβική ακμή, σίγουρα τότε θα πρέπει να επισκεφτείτε δερματολόγο), δεν κάνει τόσο καλή δουλειά. Δεν καθαρίζει το πρόσωπο ούτε από τα πολλά σπυράκια, ούτε από τα σημάδια τους. Προσωπικά δεν θα το πρότεινα. Ίσως σε κάποια άλλη κοπέλα να της κάνει αμέσως δουλειά, και να κρατήσει το πρόσωπο της καθαρό για αρκετό καιρό. Εμένα δεν το έκανε. Και εννοείται ότι δεν θα το ξαναπάρω.

    Εάν το έχει δοκιμάσει κάποια από εσάς, θέλω πολύ να μάθω τη δράση του προϊόντος στο δικό της δέρμα. Αυτά από εμένα!! Ανυπομονώ να μου πειτε όσες το δοκιμάσατε την άποψη σας! Φιλιά πολλά!

                                              Κωνσταντίνα Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers