Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Αγορές από Makeup house



    Μετά από αρκετά reviews, σκέφτηκα να πάμε πίσω σε κάποιες αγορές που έκανα από το e-shop Makeup House από τις αρχές Σεπτεμβρίου. Σκέφτηκα να τα δοκιμάσω πρώτα, έστω και λίγο και μετά να σας τα δείξω. Βέβαια θα κάνω αναλυτικό post για όλα όταν είμαι 100% σίγουρη ότι έχω ολοκληρωμένη άποψη.

    Ο λόγος που έκανα την παραγγελία είναι μία παλέτα sleek limited edition που δεν την είχε το bebeauty και είναι η Arabian Nights. Έχει πολύ ωραίες αποχρώσεις για πολλά και διαφορετικά μακιγιάζ. Έχω κάνει ήδη 2 μακιγιάζ κι έχω ανεβάσει φωτογραφίες στο facebook. Στο πρώτο μακιγιάζ έχω χρησιμοποιήσει την πράσινη και την μπλε σκιά (2 ακριανές πάνω δεξιά), και στο δεύτερο μακιγιάζ χρησιμοποίησα τη ροζ και τη χρυσή σκιά (πάνω δεξιά), τη σκούρα μοβ ματ σκιά (3η στη δεύτερη σειρά) και τη βιολετή (προτελευταία στη δεύτερη σειρά επίσης). Έχω κάνει άλλο ένα μακιγιάζ με κάποια άλλα χρώματα, αλλά δυστυχώς δεν έβγαλα φωτογραφία. Πάντως η πρώτη μου εντύπωση είναι η καλύτερη. Λίγο η ματ σκιά δεν έχει την τέλεια απόδοση, αλλά κατά τα άλλα είναι υπέροχη παλέτα. το μειονέκτημα ήταν ότι κόστιζε 11€, ενώ εάν την έπαιρνα από το site της sleek, κόστιζε μόνο 10€, το ίδιο και από το bebeauty. Δεν πειράζει όμως, δεν το μετάνιωσα.


    Εφόσον ήμουν στις παλέτες, είδα άλλη μία που δεν είχα, και μου άρεσαν πολύ οι αποχρώσεις της. Είναι η παλέτα Sunset, με πολύ ωραίες αποχρώσεις του ροζ, καφέ-κόκκινο (αυτές μου άρεσαν πιο πολύ), και φυσικά γαλάζιο,πορτοκαλί και μαύρο. Εγώ δοκίμασα λίγο, από τη δεύτερη σειρά τις σκούρες, και έμεινα πολύ ικανοποιημένη, αλλά και οι ανοιχτές γράφουν, όμως δεν  φαίνονται τόσο έντονα τα χρώματα, όσο μια γυαλάδα. Όμως θα τις δοκιμάσω περισσότερο και θα σας πω σίγουρα για όλα τα χρώματα. Κόστιζε κι αυτή όσο και η προηγούμενη .

    Μιας και είμαστε στη sleek, πήρα να δοκιμάσω και ένα lip liner στην απόχρωση Venom 295. Είναι από τα ωραιότερα και μαλακότερα μολύβια που έχω δοκιμάσει. Με μόνο ένα πέρασμα έχω κάνει άψογη γραμμή με έντονο αποτέλεσμα. Σίγουρα θα πάρω και τις άλλες αποχρώσεις, μόλις τελειώσω κάποια που έχω. Αυτό κόστιζε γύρω στα 6€, και θέλω να σας πω ότι είναι λίγο μεγαλύτερο από τα συνηθισμένα μολύβια.


     Και τελευταίο προϊόν από τη sleek είναι το matte lip cream στην απόχρωση Brink Pink 432. Αυτό δεν με ενθουσίασε. Ενώ στο χέρι γράφει άψογα, στα χείλη δεν βγάζει τόσο έντονο χρώμα, και είναι πολύ παχύρρευστο. Αργεί να γίνει ματ, θέλει κανένα μισάωρο, αλλά σκέφτομαι μήπως θέλει σιγά σιγά να το χτίζω με λεπτές στρώσεις ώστε να μου δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Πάντως, η πρώτη εντύπωση δεν είναι και τόσο θετική. Η τιμή του είναι γύρω στα 7€ νομίζω.


    Πήρα ακόμη 2 προϊόντα. Το ένα είναι ένα σκληρυντικό νυχιών από Gabrini. Το δοκίμασα, αλλά δεν είδα κάποια διαφορά. Ούτως ή άλλως, τα νύχια μου είναι ήδη σκληρά από το σκληρυντικό της Peggy Sage. Το καλό είναι ότι μετά από τόσο καιρό που το έχω πετάξει, συνεχίζουν και είναι σκληρά, οπότε, μάλλον κάνει δουλειά και αυτό το βερνίκι. Κόστιζε περίπου 3€. Τις ακριβείς τιμές θα τις βρείτε στο site τους.


    Και τέλος, πήρα ένα μικρό νεσεσέρ για την τσάντα μου. Η αλήθεια είναι ότι το περίμενα μεγαλύτερο, αλλά δεν πειράζει. Μου αρέσει πάρα πολύ το σχέδιο του και το ότι είναι σε στυλ δερματίνι. Κόστιζε 5,5€ αλλά υπάρχει και σε μεγαλύτερο μέγεθος που κοστίζει 8,5€ αν δεν κάνω λάθος.


    Αυτά ήταν τα πράγματα που πήρα και η πρώτη μου εντύπωση για όλα. Σίγουρα θα υπάρξει αναλυτικό post για όλα όταν έχω ολοκληρωμένη άποψη. Τέλος, ήθελα να σας πω, ότι οι άνθρωποι μου έστειλαν και μία κάρτα από τις διακοπές τους. Ήταν πολύ γλυκιά κίνηση αυτή! Αυτά!!


     Πείτε μου τι σας άρεσε ώστε να το δοκιμάσω όσο πιο γρήγορα μπορώ ώστε να σας πω τη γνώμη μου εάν θέλετε να το πάρετε, ή εάν έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά να μου πείτε εάν σας αρέσει ή όχι.

                        Φιλιά πολλά από τη βροχερή Νάξο!!!

                                                               Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers