Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Αγορές beauty town

    Τι κάνετε;;;; Σήμερα θα σας δείξω κάποιες αγορές που έκανα από το online shop του beauty town. Για όσες δεν γνωρίζετε, υπάρχει κατάστημα και στον Κορυδαλλό με πολλά περισσότερα προϊόντα από ότι στο e-shop. Εγώ είχα παραγγείλει περισσότερα προϊόντα, αλλά είχαν ελλείψεις και μου έστειλαν όσα είχαν. Πάμε να δούμε τι πήρα και πόσο κόστιζαν.


    Πρώτα πρώτα, θέλω να σας δείξω τη συσκευασία τους. Πολύ καλά προστατευμένα όλα!! Πρώτο προϊόν που έπιασα είναι η μάσκα από beauty formulas με καρύδα για ενυδάτωση και απαλότητα. Και το επόμενο ήταν η μάσκα πάλι από beauty formulas με σοκολάτα για βαθύ καθαρισμό και απαλότητα. Ήδη έχω χρησιμοποιήσει τη μάσκα με καρύδα και θα σας πω τη γνώμη μου στα empties. Είναι 15' μάσκες και κοστίζουν 2,50€.


     Επόμενο προϊόν είναι 2 body butters με βανίλια και σοκολάτα από την εταιρία Corpus. Μυρίζουν διακριτικά και είναι αρκετά παχύρρευστα. Δεν τα έχω δοκιμάσει όμως στο σώμα μου ακόμη. Η κανονική τους τιμή είναι 5,90€ αλλά εγώ τα βρήκα σε προσφορά στα 4,42€ το καθένα.


     Δεν θα μπορούσα να μην πάρω προϊόντα για τα πόδια και επέλεξα από beauty formulas μία κρέμα  και ένα απολεπιστικό ποδιών. Η κρέμα έχει μέσα δυόσμο και μέντα, αλλά δεν τα έχω ανοίξει ακόμη. Βλέπετε ότι τα έχουν κλείσει με ταινία για extra προστασία.  Η τιμή και των δύο είναι 3,90€.


    Πήρα επίσης την CC της bioten στην απόχρωση Medium. Είναι η πρώτη CC που χρησιμοποιώ και η απόχρωση αλλά και η αφή της με άφησε αρκετά ικανοποιημένη στο χέρι μου. Η τιμή της είναι 7,45€.


    Πήρα 2 scrub προσώπου, το ένα είναι από Byphasse. Κοστίζει 5,60€. Και το άλλο είναι πάλι από beauty formulas με αμύγδαλο και μέλι και κοστίζει 3,90€. Και τα δύο είναι για όλους τους τύπους δέρματος!


    Επίσης πήρα μία λοσιόν ντεμακιγιάζ δύο φάσεων από Biolife, αλλά ήταν σε προσφορά 1+1 δώρο. Τέλεια. Η τιμή του είναι 8,20€ και χάρηκα ιδιαίτερα όταν πήρα και δεύτερο δωρεάν.


    Τέλος πήρα μια κολόνια τύπου 212 CH. Είχα πάρει μία άλλη παλιότερα από 212, δεν θυμάμαι ποια, και μύριζε πολύ γλυκά. Αυτή πάλι μου βγάζει κάτι χάλια. Δεν μου άρεσε καθόλου. Παραδόξως όμως, μια φίλη μου τη μύρισε επάνω μου και ξετρελάθηκε. Τι να πω... Είναι 30ml και κόστιζε 3€.


    Μου έβαλαν και ένα δωράκι μαζί με την παραγγελία μου. Ένα αφρόλουτρο από την εταιρία Corpus με άρωμα μπισκότο. Όταν το άνοιξα μου μύριζε υπέροχα. Σήμερα θα ξεκινήσω να το χρησιμοποιώ, οπότε σύντομα θα μάθετε πως μου φάνηκε.


     Αυτές ήταν οι αγορές μου. Πήρα εταιρίες που ενώ είχα ακούσει πολλά δεν είχα δοκιμάσει ποτέ τίποτα. Εσείς τι έχετε δοκιμάσει από αυτές τις εταιρίες;;; Περιμένω τα σχόλια σας!!

                                                   Κωνσταντίνα Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers