Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

review Wet n Wild megalast Liquid Lip Colour


     Πριν λίγο καιρό, πήρα σε ξεχωριστές παραγγελίες, 2 κραγιόν σε υγρή μορφή από τη Wet n Wild. Μπορείτε να τα βρείτε στο i-beauty και στο beautytestbox σίγουρα. Πρώτα λοιπόν πήρα το κόκκινο E921A. Όταν το χρησιμοποίησα πρώτη φορά, απογοητεύτηκα όσο δεν πάει. Γιατί;;;; Επειδή ξέραινε τα χείλη πάρα πολύ και έφευγαν κομματάκια με χρώμα. Απογοητεύτηκα πλήρως.

    Όμως, όταν το ξαναδοκίμασα, "καθάρισα" το απλικατέρ με το περίσσιο προϊόν και έβαψα τα χείλη με όσο πιο λίγο χρώμα μπορούσα. Το αποτέλεσμα;;; Εκπληκτικό. Πρώτον, το χρώμα ήταν πάρα πολύ έντονο ακόμη και με λίγο προϊόν πάνω στο βουρτσάκι και δεύτερον, κρατούσε το κραγιόν για πάρα πολλές ώρες χωρίς να φεύγουν κομματάκια.

    Έτσι λοιπόν πήρα και το δεύτερο κραγιόν το οποίο είναι το E923A. Είναι ένα φούξια χρώμα πολύ έντονο και πολύ ωραίο. Ήξερα πλέον τον τρόπο για να τοποθετήσω το προϊόν, οπότε το χιλιοευχαριστήθηκα το συγκεκριμένο. Όχι ότι το κόκκινο δεν μου αρέσει, απλά δεν βγήκα τόσο πολύ για να το φορέσω.

    Όπως βλέπετε στην φωτογραφία παραπάνω, το απλικατέρ είναι πάρα πολύ λεπτό και πλατύ. Εμένα που έχω σαρκώδη χείλη με βολεύει πάρα πολύ, αλλά με βολεύει και στα λεπτά σημεία των χειλιών μου όταν χρησιμοποιώ τη μύτη του. Οπότε σίγουρα θα το βολευτούν όλες οι κοπέλες, όποιο τύπο χειλιών έχουν.  Επίσης μπορείτε να βρείτε πολλά χρώματα, και για όσες λατρεύετε το ροζ, υπάρχουν πολλές αποχρώσεις.

     Όσες το πάρετε ή το πήρατε, αλλά δεν το ευχαριστηθήκατε να ξέρετε ότι πρέπει να αφαιρείτε όλο το προϊόν από το βουρτσάκι και να το απλώσετε στα χείλη σας χωρίς να ανανεώσετε προϊόν στο απλικατέρ. Εάν το κάνετε αυτό, ή αφήσετε πολύ προϊόν στο βουρτσάκι, τότε θα ξεραθούν τα χείλη σας πολύ και το κραγιόν θα κάνει κομματάκια τα οποία θα φεύγουν ή θα τα τρώτε. Επίσης εάν βάλετε πολύ ποσότητα και δεν "χαμογελάτε", όταν στεγνώσει και μιλήσετε ή χαμογελάσετε, θα νιώσετε τα χείλη σας ότι σας τραβάνε και θα σπάει το κραγιόν. Και τέλος, θα κολλάνε μεταξύ τους με αποτέλεσμα να φεύγει προϊόν.

     Όταν λοιπόν κάνετε την τοποθέτηση όπως προείπα, τότε θα έχετε πραγματικά τέλειο αποτέλεσμα. Σε εμένα κράτησε μέχρι και 13 ώρες, ίσως και παραπάνω. Όπως καταλαβαίνετε, μέσα σε αυτές τις ώρες έφαγα, ήπια, και όχι μία φορά, αλλά πολλές. Δεν έπαθε τίποτα. Το χρώμα ήταν σταθερό στα χείλη μου και δεν λέρωσα καθόλου ούτε το ποτήρι, αλλά ούτε το πιρούνι ή το κουτάλι. Το θεωρώ must προϊόν και σίγουρα θα πάρω και άλλες αποχρώσεις.

    Το μόνο μειονέκτημα και πλεονέκτημα μαζί είναι ότι εάν ξεπεράσετε την περιοχή των χειλιών προς την υγρή του στόματος, σε όλες συμβαίνει κάποιες φορές, το συγκεκριμένο προϊόν κάνει κομματάκια, ευτυχώς μικρά τα οποία δεν είναι ευδιάκριτα αλλά είναι άσχημο να τα αισθάνεσαι. Ενώ το κλασσικό κραγιόν θα πάει να κολλήσει στα δόντια. Γι' αυτό είπα ότι είναι και μειονέκτημα, αλλά και πλεονέκτημα μαζί. Σε όσες έχει συμβεί, σίγουρα το καταλαβαίνει.

     Η άποψη μου λοιπόν είναι να δοκιμάσετε έστω κι ένα. Ειδικά εάν λείπετε πολλές ώρες από το σπίτι και δεν μπορείτε πάντα να ανανεώνετε το κραγιόν σας, σίγουρα πρέπει να πάρετε έστω ένα. Πιστεύω ότι θα τα λατρέψετε όπως κι εγώ. Βέβαια, είναι ανάλογα με το τι θέλει η κάθε μία.

     Τέλος, παρακάτω έχω 1 φωτογραφία με τα κραγιόν φορεμένα. Το κόκκινο είναι φορεμένο με τον τρόπο τον οποίο πρέπει, δηλαδή με λίγο προϊόν, ενώ το ροζ είναι με περισσότερο προϊόν πάνω στο απλικατέρ. Νομίζω ότι φαίνεται η διαφορά, γιατί και δεν στρώνει καλά, αλλά έχει και μικρά κομματάκια. Ελπίζω να είναι ευδιάκριτο.


    Αυτά είχα να σας πω, ελπίζω να βοήθησα για την τοποθέτηση του σε περίπτωση που το αγοράσετε. Επίσης πείτε μου εάν έχετε δοκιμάσει κι εσείς κάποιο και ποια απόχρωση, όπως επίσης πως σας φάνηκε. Θέλω πολύ να μάθω την άποψη σας. Σας εύχομαι ένα όμορφο βράδυ! Φιλάκια!

                                                      Κωνσταντίνα Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers