Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

Κρέμα με πρόπολη - Αpivita

     Καλημέρα κορίτσια!!! Μια όμορφη μέρα ξεκίνησε με δροσούλα, αλλά και με αρκετή ζέστη. Σήμερα θα σας πω πως φάνηκε σε εμένα η κρέμα με πρόπολη της Apivita και πως έδρασε στο δέρμα μου!



     Καταρχήν να σας πω ότι είναι 40ml και περιέχει 97% φυσικά συστατικά. Κόστιζε μέχρι 5€. Εγώ την πήρα από online φαρμακείο, οπότε από το φαρμακείο της γειτονιάς σας θα κοστίζει λίγο πιο ακριβά. Η κρέμα με πρόπολη λοιπόν, ισχυρίζεται ότι έχει αντιμικροβιακή, αντισηπτική και αντιμυκητιασική δράση. Χρησιμοποιείται σε μικροτραυματισμούς, γδαρσίματα, σπυράκια και στα μεσοδακτύλια διαστήματα. Παρόλ'αυτά, αναφέρει ότι δεν χρησιμοποιείται σε ανοιχτές πληγές.

     Εγώ λοιπόν μετά τη χρήση του scrub προσώπου με ελιά για βαθύ καθαρισμό της Apivita, έβγαλα κάποια σπυριά στο πρόσωπο μου τα οποία ότι κι αν έκανα καθάριζαν, αλλά  την επόμενη μέρα ξαναέβγαιναν. Οπότε είπα να ρισκάρω να πάρω αυτό το προϊόν μήπως κάνει δουλειά.

    Τη χρησιμοποιώ περίπου 1,5 μήνα. Παραδόξως, σε κάποια σπυράκια (2-3) που δεν ήταν πολύ δυνατή η δράση τους, έφυγαν με τη δεύτερη χρήση. Βέβαια παρόλο που είχαν εξαφανιστεί συνέχιζα και έβαζα κρέμα για να κάνω σωστή θεραπεία.

    Τα πολλά που έβγαλα και είχαν πολύ δυνατή δράση, ήταν στην περιοχή κάτω από το κόκαλο του σαγονιού (στο πλάι) προς το λαιμό. Ήταν σαν να έβγαζα ακμή. Χρησιμοποιούσα λοιπόν την κρέμα πρωί - μεσημέρι - βράδυ σε καθημερινή βάση. Έβλεπα μία μικρή διαφορά την επόμενη μέρα το πρωί, αλλά μέχρι το βράδυ ξαναφούντωναν. Να σας πω την αλήθεια απογοητεύτηκα. Μετά λοιπόν που πήγαινα στη θάλασσα, έβλεπα ότι καυτηρίαζε τα σπυριά και η κρέμα βοηθούσε για πιο γρήγορη επούλωση. Αλλά και πάλι εάν δεν πήγαινα για μπάνιο καθημερινά ξαναεμφανιζόντουσαν. Ωστόσο συνέχιζα να χρησιμοποιώ την κρέμα τοπικά και μετά από 1 μήνα και κάτι, είδα διαφορά. Πρώτα απ' όλα έφυγε η κοκκινίλα και το "φούσκωμα" που είχαν. Εννοείται ότι δεν έχουν αφήσει κάποιο σημάδι, και αυτή τη στιγμή, μετά από 1,5 μήνα, έχει έρθει το πρόσωπο μου σε μια πολύ καλή κατάσταση. Δεν λέω ότι έχουν εξαφανιστεί τελείως, αλλά δεν φαίνονται σχεδόν καθόλου.


    Το μειονέκτημα που είναι πολύ σημαντικό για μένα, είναι ότι έχει χρώμα η κρέμα. Όταν την τοποθετώ, περιμένω κάποια ώρα για να απορροφηθεί, αλλά το χρώμα παραμένει. Οπότε το βράδυ που κοιμόμουν και ίδρωνα, το χρώμα έφευγε και λέρωνε το  μαξιλάρι μου και τα ρούχα μου. Στην αρχή τρόμαξα ότι δεν θα καθάριζαν, αλλά ευτυχώς δεν υπήρξε τέτοιο πρόβλημα. Επίσης πολλές φορές τη χρησιμοποιούσα μόνη της τοπικά, χωρίς να βάλω μια BB cream από πάνω, και φαινόταν η διαφορά στο πρόσωπο μου. Οπότε θέλει λίγο προσοχή.

    Εγώ σίγουρα την προτείνω εάν έχετε θέμα με εξανθήματα και σπυριά. Απλά να μην απογοητευτείτε εάν δεν δείτε άμεση δράση. Επίσης είχα βγάλει 2 εξανθήματα στο λαιμό μου από το άγχος μου, τα οποία με φαγούριζαν. Χρησιμοποιούσα και εκεί την κρέμα και για πρώτο βήμα σταματούσε τη φαγούρα και στη συνέχεια μείωνε τις κοκκινίλες. Έκανε πολύ γρήγορη δράση και μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα με αυτό το προϊόν. Γι' αυτό άλλωστε ήταν και στα αγαπημένα Ιουλίου.

    Να ξεκαθαρίσω ότι, επειδή έκανε σε εμένα άμεση δράση ή δράση μετά από 1 μήνα, δεν σημαίνει ότι θα κάτσει καλά σε όλες. Σε άλλες μπορεί να έχει πιο γρήγορα αποτελέσματα, και σε κάποιες άλλες πιο αργά. Εάν την έχετε δοκιμάσει όμως θέλω να μου πείτε και τη δική σας γνώμη.

    Σας ευχαριστώ πολύ που με παρακολουθείτε, και μην ξεχνάτε ότι απόψε λήγουν 2 διαγωνισμοί.
Για το Quiz πατήστε εδώ και για του i-beauty πατήστε εδώ. Καλή επιτυχία σε όλες!!

                                                         Φιλιά πολλά, Κωνσταντίνα Ν.



    

   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers