Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

e-shop BeautyTestBox

    Και πάλι έκανα αγορές από το beautytestbox, πραγματικά, δεν άντεξα να κρατηθώ μακριά του. Αυτή τη φορά πήρα μόνο 2 πράγματα, ευτυχώς!!! Το πρώτο είναι από τη The Balm το κραγιόν Anita BoyToy. Είναι ροζ γυαλιστερό χρώμα, με ματ τελείωμα στα χείλη. Επίσης έχει την μυρωδιά και το κάψιμο της μέντας. Ενώ το κόκκινο Mia Moore, που είχα πάρει σε προηγούμενες αγορές μου, δεν είχε την ίδια μυρωδιά και το κάψιμο, καθόλου μπορώ να πω. Παρόλ'αυτά το περίμενα πιο έντονο ροζ, αλλά στα χείλη γράφει πιο "αχνά". Παρόλ'αυτά είναι μια χαρά το αποτέλεσμα του. Η τιμή του είναι στα 14€ περίπου.


     Και τέλος, πήρα άλλη μία SteamCream. Να πω την αλήθεια, δεν έχω ανοίξει την προηγούμενη, αλλά ήθελα πολύ τη συσκευασία!! Η τιμή της είναι στα 17,50€.


      Τέλος, ήθελα να σας πω, ότι το cherrybox έχει στα 16,80€ τις SteamCreams, οπότε μπορείτε να τις πάρετε και από εκεί. Έχει λίγα σχέδια, αλλά έχει σχέδια που στο beautytestbox έχουν εξαντληθεί.

      Εννοείται ότι το λατρεμένο beautytestbox δεν παρέλειψε να έχει κι ένα δώρο στο κουτί. Τι ήταν αυτό;;; Ένα βραχιόλι Sismade!!! Πόσο τέλειο;;;; Τους ευχαριστώ πολύ!! Πραγματικά το λάτρεψα!!


      Αυτές ήταν οι αγορές μου!! Λίγες και καλές που λένε. Έχω βάλει στο μάτι και άλλα δοχειάκια με τις κρέμες που θέλω να πάρω. Εσείς ποια ξεχωρίσατε και έχετε ή θέλετε να έχετε στη συλλογή σας;;;; Περιμένω τα σχόλια σας!! Φιλιά πολλά!!

                                            Κωνσταντίνα Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers