Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Αγορές από online φαρμακεία


    Τι κάνετε κορίτσια μου;;; Ελπίζω η διάθεση σας να είναι άκρως καλοκαιρινή, ξένοιαστη και γεμάτη διάθεση και κέφι!!! Μετά από 2 συνεχόμενα giveaways που εύχομαι να σας άρεσαν και να πήρατε όλες μέρος, σήμερα θα σας δείξω αγορές από τα sites ofarmakopoiosmou και pharm16. Είναι 3 ξεχωριστές παραγγελίες που έκανα τις τελευταίες 20 ημέρες. Πάμε να δούμε τι πήρα.
 
     Πρώτα θα ξεκινήσω με την παραγγελία από το ofarmakopoiosmou που είναι λίγα πράγματα. Αρχικά πήρα στοματικά διαλύματα της αδελφής μου κι εμένα, τα οποία δεν τα έβγαλα φωτογραφία δυστυχώς, αλλά θα τα δείτε στα empties σίγουρα. Είναι από την εταιρία InterMed και από 11,00€ που κοστίζουν στα φαρμακεία, τα βρηκα 8,25€. Πραγματικά τεράστεια διαφορά.

    Στη συνέχεια πήρα ένα μικρό μπουκαλάκι για ντεμακιγιάζ της Bioderma στα 100ml να το δοκιμάσω. Το πήρα μόνο 3,75€. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη. Θέλω να τελειώσω κάποια που έχω ήδη ανοιχτά και μετά σίγουρα θα το τιμήσω. Ελπίζω να μου αρέσει και να πάρω το μεγάλο μπουκάλι.


    Και τέλος, πήρα να δοκιμάσω την αδιάβροχη κρεμώδη σκιά του Κορρέ, Twist eyeshadow No 29 σε χρώμα χρυσό-μπρονζέ. Η τιμή του ήταν στα 7,56€. Πολύ καλή τιμή, και ακόμη καλύτερο προϊόν. Έχω ενθουσιαστεί τόσο πολύ που σύντομα θα σας έχω review!!


    Αυτές λοιπόν ήταν οι αγορές μου από το online φαρμακείο ofarmakopoiosmou και θα συνεχίσω με τις παραγγελίες από το pharm16.

    Πρώτα πρώτα, βρήκα δίσκους ντεμακιγιάζ από την εταιρία septona στην τιμή 1,61€ και τους πήρα. Μπορώ να πω ότι μου αρέσουν πολύ, γιατί είναι σαν ραμμένοι γύρω γύρω και δεν μαδάνε. Είναι κλασσικά δύο όψεων, από τη μία έχει λακουβίτσες και η άλλη είναι ίσια.


    Έπειτα πήρα διάλυμμα φακών επαφής της εταιρίας Newsept Plus στα 250ml μόνο 2,28€. Πίστευα ότι θα ήταν βολικό για ταξίδια, αλλά και πάλι είναι αρκετά μεγάλο. Βέβαια σε σύγκριση με των 500ml είναι αρκετά μικρό. Είμαι πολύ ευχαριστημένη από αυτή την εταιρία και την εμπιστεύομαι! Εκτός αυτού, αξίζει πολύ και οικονομικά!!!



    Εδώ και καιρό θέλω να δοκιμάσω προϊόντα Caudalie. Βρήκα λοιπόν απαλό γαλάκτωμα για πρόσωπο και μάτια των 50ml στα 2,80€. Θα το δοκιμάσω και θα σας πω τη γνώμη μου!!


    Έπειτα πήρα μία απολεπιστική κρέμα ποδιών από την Frezyderm που ισχυρίζεται ότι είναι για προβλήματα σκληρύνσεων και ξηροδερμίας. Εγώ δεν έχω πρόβλημα, έχω λίγη ξεροδερμία στα μεγάλα δάχτυλα, αλλά θα τη δοκιμάσω σύντομα μιας και το απολεπιστικό που χρησιμοποιώ τελειώνει. Βέβαια να σας πω ότι έβαλα λίγη ποσότητα στο χέρι μου και είναι σαν μία απλή κρέμα, χωρίς κόκκους. Και στο κουτί δεν λέει εάν ξεβγάζεται ή όχι. Εάν κάποια γνωρίζει να με ενημερώσει σας παρακαλώ!! Η τιμή του είναι 8,36€ και είναι στα 75ml.


    Τελευταία θέλω να δοκιμάζω προϊόντα σώματος από τον Κορρέ και πήρα 4 αφρόλουτρα με άρωμα βανίλια κανέλα. Είναι 1+1 και κόστιζαν 7,43€. Η μυρωδιά είναι πολύ γλυκιά, αλλά κανέλα δεν μυρίζει καθόλου...απογοητεύτηκα να σας πω την αλήθεια!! Περίμενα κάτι πιο έντονο!!


    Και τέλος της πρώτης παραγγελίας ήταν 3 υπέροχα σχέδια για πίεση οδοντόκρεμας ή γενικά κρέμας. Πήρα 2 χείλη για εμένα και ένα γουρουνάκι για τις ανηψιές μου!!! Τα βολέυτηκα ήδη!!! Τα είχα βρει στο ebay νομίζω και δεν τα είχα πάρει τότε.. Τώρα τα πήρα 2,50€ το καθένα. Πάντως είναι αφάνταστα βολικά και δεν χρειάζεται να έχετε 10 για όλες τις κρέμες σας. Μπορείτε να έχετε 1 και απλά να πιέζεται το προϊόν μέχρι να μαζευτεί όλο μαζί. Μετά δεν θα πάρει αέρα το σωληνάριο και δεν θα σκορπίσει το προϊόν. Και εκτός αυτού, καταναλώνετε όλο το προϊόν που έχει μέσα το σωληνάριο!! Τα λατρεύω!!


    Και πάμε στην τελευταία παραγγελία. Επειδή είχε γίνει ένα μπέρδεμα με το κατάστημα γιατί είχα πάρει και άλλα πράγματα της μητέρας μου που δεν ήταν στο site τους, με χρέωσαν κάποια χρήματα λιγότερο. Επειδή λοιπόν είχα ξετρελαθεί με το μολύβι σκιά του Κορρέ και επειδή άκουσα ότι είναι limited edition είπα να πάρω από εκεί κάποιες σκιές. Όμως είναι πιο ακριβές από το ofarmakopoiosmou.Τέλοσπαντων! Πήρα λοιπόν άλλα 4 χρώματα στη τιμή των 8,10€ το καθένα. Ξέρω μεγάλη διαφορά, αλλά δεν με σύμφερε να πάρω από το άλλο, άλλωστε έπρεπε να ξοφλήσω και το pharm16. Τα χρώματα που πήρα είναι: 68 Golden pink, 11 Ivory, 33 Grey Brown, 46 Olive Green. Έχουν εξαιρετική απόδοση και είναι υπέροχα χρώματα!! Να σας πω ότι όταν τα παρέλαβα έκανα δείγμα στο χέρι μου για να βγάλω φωτογραφία και μετά δεν τα αφαίρεσα με κάποιο μαντιλάκι ντεμακιγιάζ. Αμέσως μετά, έπλυνα πιάτα κα δεν έφευγαν. Αργότερα έπλυνα το αμάξι και πάλι ήταν εκεί ακάθεκτα. Γενικά ήταν μία μέρα που ήμουν συνέχεια μες στα νερά και παρόλ' αυτά δεν έφευγαν. Έβγαλα το σκύλο μου βόλτα και τα δείγματα ήταν ακόμη στο χέρι μου και έντονα!! Το πρώτο που ξεκίνησε να φεύγει ήταν το πράσινο, και πάλι έφυγε μετά από 6 ώρες μέσα σε νερό. Απίστευτα προϊόντα!! Αφήνω τα συμπεράσματα να τα βγάλετε εσείς!!

 
    Τέλος μου έστειλαν κάποια δείγματα, μην φανταστείτε τίποτα το τρομερό, αλλά στην τελευταία μου παραγγελία στο pharm16 ζήτησα εάν μπορούσαν να μου στείλουν κάποια δείγματα να δοκιμάσω και μου έστειλαν την κρέμα της Apivita την Aqua Vita, μία κρέμα ματιών της Frezyderm και μία αντιγηραντική κρέμα φωτοπροστασίας από την Frezyderm. Ήδη έχω ξεκινήσει και χρησιμοποιώ κάποια...


    Αυτές ήταν οι αγορές μου!!! Θέλω να μου πείτε εάν έχετε δοκιμάσει κάτι κι εσείς από όσα πήρα, αλλά θέλω οπωσδήποτε να μου πείτε εάν θέλετε να πάρετε έστω μία απόχρωση από τις συγκεκριμένες σκιές του Κορρέ και ποια θα επιλέγατε!! Το μόνο χρώμα που δεν πήρα είναι το μαύρο, αλλά να σας πω την αλήθεια σκέφτομαι να το πάρω και να το χρησιμοποιώ στην υγρή γραμμή του ματιού!!Δεν θα φεύγει με τίποτα!! Περιμένω τα σχόλια σας!!

     Μην ξεχνάτε τους διαγωνισμούς που τρέχουν στο blog μου!! Για τις παλέτες της Sleek πατήστε εδώ και για το σετ κολιέ και βραχιόλι πατήστε εδώ.

        Σας φιλώ και σας εύχομαι ένα όμορφο και γλυκό βράδυ!!!
                                     Κωνσταντίνα Ν.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers