Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Αγορές BeautyTestBox

    Αρκετό καιρό, επισκέπτομαι συχνά πυκνά το site του BeautyTestBox και κοιτάζω τα προϊόντα που θέλω να αποκτήσω. Τα βάζω λοιπόν στα επιθυμητά μου μέχρι να κάνω παραγγελία. Πριν 2 μέρες λοιπόν, σε μια κρίση αγοράς, έκανα μία παραγγελία! Η παραγγελία έγινε στις 18:00 περίπου το απόγευμα και η παραγγελία μου ήρθε στις 13:00. Σημειωτέον, μένω σε νησί! Άμεση αποστολή που με άφησε άναυδη! Εσάς όχι;;;
    Πήρα κάποια πράγματα που ήθελα να δοκιμάσω. Πάμε να τα δούμε;;;;


  Όλα τα πράγματα ήταν τυλιγμένα με ζελατίνη με τις φούσκες και από πάνω είχαν το λευκό χαρτί. Πολύ καλά συσκευασμένα και ασφαλή.



      Δεν θα μπορούσα να μην πάρω παλέτες της Wet&Wild. Πήρα την 8πλη με τις μοβ αποχρώσεις "E736 Petal Pusher" και η τιμή της είναι 14,76. Επίσης πήρα την νέα 5πλη παλέτα σε μπλε αποχρώσεις "E3941 I'm his Breezey". Η τιμή της είναι 9,84€.
     Τα δείγματα που βλέπετε είναι μόνο με ένα πέρασμα!! Πολύ καλή απόδοση!!! Επίσης όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, γράφουν για ποιο σημείο του ματιού πρέπει να τοποθετήσετε τα χρώματα. Πολύ βολικό και εξυπηρετικό, ειδικά για όσες ξεκινούν τώρα το μακιγιάζ.


      Στη συνέχεια πήρα από την Aden ένα κραγιόν σε υγρή μορφή, ματ και ονομάζεται dark Fuchsia No 14. Έντονο χρώμα, neon θα έλεγα. Ωραίο χρώμα! Η τιμή του είναι 9,84€.



  Από κραγιόν πήρα να δοκιμάσω από την Wet&Wild  από την σειρά ματ longlasting το "E921A Red My mind". Πολύ ωραίο κόκκινο, έντονο, αλλά πολύ ξηρό!! Η πρώτη εντύπωση δεν ήταν όμως η πιο θετική, αλλά σίγουρα θα το δοκιμάσω περισσότερο και θα σας πω τη γνώμη μου! Η τιμή του είναι 8,02€.





     Ήθελα να δοκιμάσω μία υγρή σκιά, και σκέφτηκα να δοκιμάσω από MMM μιας και δεν έχω δοκιμάσει πολλά προϊόντα, έως καθόλου. Πήρα λοιπόν την "Woodland Truffle" Dew Pots. Την χρησιμοποίησα μία φορά, απλά να δω πως είναι, και όση ώρα τη φορούσα μπορώ να πω δεν μάζεψε καθόλου. Δεν ήταν βέβαια περισσότερο από 2 ώρες, αλλά η πρώτη εντύπωση ήταν θετική. Η τιμή της είναι 9,50€.



  Την τελευταία στιγμή παρήγγειλα και το Mary-Lou από The Balm. Απίστευτο αλλά το απέκτησα. Προτίμησα αυτό επειδή είναι σαμπανιζέ και χρυσίζει κάπως,οπότε στο μαύρισμα μου ταιριάζει περισσότερο από ότι το λευκό. Μου αρέσει πολύ, ειδικά ο τεράστιος καθρέφτης!! Η τιμή του είναι 19,68€.

     Τέλος, μου έκανα 2 δώρα. Ένα βερνίκι από την εταιρία "Jessica" το νούμερο 667, ένα υπέροχο κόκκινο που με ένα πέρασμα γράφει απίστευτα καλά και ένα άρωμα από την Avon το "Femme". Μυρίζει πολύ όμορφα και λίγο έντονα.


     Είναι όλα πολύ ακριβά προϊόντα και απορώ πως τα αγόρασα!! Σπάνια ψωνίζω τόσο ακριβά πράγματα και μάλιστα μαζεμένα. Δεν ξέρω τι με έπιασε και δεν κρατήθηκα καθόλου! Πάντως ευχαριστήθηκα αυτή την παραγγελία! Είναι προϊόντα που ήθελα καιρό να δοκιμάσω και χρώματα που αγαπώ! Ευχαριστώ το beautytestbox για τα δώρα του (επειδή η παραγγελία ήταν μεγάλη σε κόστος έγιναν τα δώρα, δεν υπήρχε άλλος λόγος).
    Εσάς σας άρεσαν τα πραγματάκια που πήρα;;; Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά;;; Ανυπομονώ για το κουτάκι, που αυτό το μήνα θα προσπαθήσω να το πάρω! Σας εύχομαι ένα γλυκό βράδυ!! Φιλιά πολλά!!

                                        Κωνσταντίνα Ν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers