Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

BeautyTestBox Ιουλίου 2014 και αγορές από το e-shop

    Κορίτσια μου, κορίτσια μου, είμαι ενθουσιασμένη που επιτέλους κατάφερα να αποκτήσω το συνδρομητικό κουτί BeautyTestBox! Το λάτρεψα, πρώτα για τη συσκευασία μιας και είναι ένα συρταράκι από χοντρό χαρτόνι, που σίγουρα θα χρησιμοποιήσω για αποθήκευση και έπειτα για τα προϊόντα που είχε μέσα!!!! Επίσης, το BeautyTestBox έχει φοβερές εκπτώσεις σε πολλές εταιρίες, οι οποίες θα ισχύουν μέχρι τέλος Ιουλίου! Παρήγγειλα λοιπόν κάποια πράγματα, εκ των οποίων τα μισά είναι της The Balm. Το πακέτο το παρέλαβα εχτές, οπότε έχω δοκιμάσει κάποια προϊόντα!! Πάμε όμως να δούμε πρώτα το περιεχόμενο από το κουτί;;;;


    Πρώτα πρώτα είδα το άρωμα από την Avon "Far Away". Είναι σε συλλεκτική συσκευασία, και είναι 30ml. Όταν το δοκίμασα μου φάνηκε βαρύ, παρόλο που είναι λουλουδάτη η μυρωδιά, αλλά σιγά σιγά μειώνεται η ένταση και αφήνει το άρωμα των λουλουδιών στο δέρμα!! Την ερωτεύτηκα και την φοράω ήδη!!!


    Στη συνέχεια, βρήκα ένα υγρό κραγιόν από την Aden to No 13. Δεν το άνοιξα ακόμη να σας πω την αλήθεια, γιατί μου μοιάζει πολύ με το 05 που είχα πάρει παλιότερα. Πάντως, και χωρίς να ξέρω το χρώμα, είναι αγαπημένο προϊόν!!!


    Δεν θα μπορούσε να μην έχει μέσα ένα μανό. Το δικό μου κουτί είχε το Νο 667 από Jessica. Το συγκεκριμένο το έχω, από τις προηγούμενες αγορές μου, αλλά δεν το ευχαριστήθηκα. Μία φορά το φόρεσα και τη δεύτερη μέρα είχε ήδη χαλάσει. Πάντως, αυτό δεν το χρησιμοποίησα εννοείται, και θα δοθεί σε μία από εσάς!!


    Επίσης δεν θα μπορούσε να μην υπάρχει αντηλιακό μέσα στο κουτί. Είναι και το δεύτερο δείγμα που έχει το κουτί. Το αντηλιακό λοιπόν είναι της Avene με 50 Spf. Η συγκεκριμένη εταιρία ξέρουμε πόσο καλή είναι, οπότε σίγουρα θα το το ευχαριστηθώ!!!


   Και τέλος, άλλο ένα δείγμα είναι το Balsam από την εταιρία Sans Soucis. Το οποίο να σας πω την αλήθεια δεν διευκρινίζει ακριβώς γιατί είναι και για ποια περιοχή. Εγώ λοιπόν σήμερα ξέμεινα από αντηλιακά γιατί τα είχα δώσει στην αδερφή μου και όταν ήθελα να πάω εγώ για μπάνιο δεν είχα κάποιο να βάλω, και χρησιμοποίησα αυτό. Άλλωστε λέει ότι προστατεύει από τον ήλιο. Οπότε χρησιμοποίησα αυτό στο σώμα μου, και μπορώ να πω ότι μυρίζει απίστευτα τέλεια, ενυδατώνει τρομερά, αλλά θέλει πολύ ώρα για να απορροφηθεί από το δέρμα. Επίσης μπήκα στη θάλασσα, βγήκα και το προϊόν, υπήρχε ακόμη σε κάποια σημεία του σώματός μου. Δεν χρησιμοποίησα αντηλιακό όπως καταλάβατε, αλλά μπορώ να πω ότι δεν κάηκα καθόλου!! Ίσως το πάρω σε full size!! Μου άρεσε αρκετά!!


   Αυτά είχε το κουτί μέσα!!! Νομίζω έβγαλε τα χρήματα που έδωσα και με το παραπάνω!!! Εσείς τι λέτε;;;

   Πάμε τώρα να δούμε τι παρήγγειλα εγώ από το e-shop!!! Πρώτα πρώτα, πήρα 4 προϊόντα από The Balm. Δεν μπορούσα να αντισταθώ, είναι μεγάλη ευκαιρία τώρα με την έκπτωση!!!

   Πήρα το Betty-Lou Manizer το οποίο το βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία. Είναι πολύ ωραίο και γλυκό bronzer, όπως και για το καλοκαίρι οι πιο μαυρισμένες μπορούν να το χρησιμοποιήσουν και για highlighter. Τέλειο!! Πήρα το highlighter Cindy-Lou Manizer το οποίο είναι επίσης τέλειο! Εγώ το χρησιμοποίησα επάνω από σκιά για να δώσω λάμψη και το αποτέλεσμα ήταν υπέροχο! Στη συνέχεια πήρα το Cabana Boy είναι μοβέ ρουζ και έχει τέλεια απόδοση. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη. Και τέλος δεν θα μπορούσα να μην δοκιμάσω κάποιο κραγιόν. Πήρα λοιπόν το Mia Moore, ένα υπέροχο κόκκινο, λίγο σκούρο, αλλά ενώ φαίνεται ενυδατικό (θα το δείτε σε άλλη φωτογραφία), στα χείλη γράφει ματ. Εγώ το φόρεσα εχτές και αυτό και το κράτησα 4 ώρες περίπου, έφαγα και ήπια και όταν επέστρεψα σπίτι ήταν στη θέση του. Εντάξει, Έρωτας!!



   Πήρα επίσης ένα conditioner από την Kyana, για όλους τους τύπους μαλλιών με άρωμα βατόμουρο. Μυρίζει υπέροχα!! Δεν το δοκίμασα ακόμη!! Σύντομα όμως θα το χρησιμοποιήσω!
   Πήρα και μία κρέμα πολλαπλής χρήσης SteamCream. Δεν την άνοιξα ακόμη γιατί θέλω να τελειώσω άλλες που έχω ανοιχτές, αλλά χάρηκα πολύ που κατάφερα και πήρα κι εγώ μία!!


   Και τέλος πήρα 2 ακόμη κραγιόν. Πήρα από Peggy Sage το 318 flashy pink και από MMM το 06 Ruby Rich. Βλέπετε στη φωτογραφία πως γράφουν αυτά τα δύο όπως και το κραγιόν της The Balm. Να πω την αλήθεια της Peggy Sage νομίζω ότι θέλει αρκετές στρώσεις γι αυτό το αποτέλεσμα, αλλά είναι πάρα πολύ ενυδατικό όπως και της MMM. Δεν τα δοκίμασα αυτά τα δύο ακόμη στα χείλη μου και δεν ξέρω να σας πω πως γράφουν!
   

    Όπως σε κάθε παραγγελία, έτσι και τώρα μου έβαλαν κάποια δείγματα και ένα πολύ όμορφο βραχιολάκι με λευκό κορδόνι και κόκκινη λεπτομέρεια!! Άκρως καλοκαιρινό!!


    Αυτά λοιπόν πήρα από το BeautyTestBox. Πως σας φαίνονται;;; Το κουτί τέλειο;;;; Ανυπομονώ να δω το περιεχόμενο των δικών σας κουτιών!! Φιλιά από εμένα και μην ξεχάσετε να μου πείτε τις απόψεις σας!! Καλή συνέχειααααα!!
                                                                   Κωνσταντίνα Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers