Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Αγορές beautyAz - Απογοήτευση

     Τι κάνετε κορίτσια μου;;;; Σήμερα είχα σκοπό να κάνω άλλο post, αλλά επειδή στεναχωρήθηκα αφάνταστα σκέφτηκα να σας μιλήσω γι' αυτό! Ο λόγος;; Έκανα μία παραγγελία από το beautyaz και ήρθαν σε άθλια κατάσταση. Ήταν τοποθετημένα μέσα σε ένα φάκελο με φούσκες όπου δεν είχαν άλλη προστασία και χτυπιόντουσαν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να υπάρχουν και απώλειες!!

     Για όσες δεν γνωρίζεται το beautyAz είναι ελληνικό site όπου έχει προϊόντα essence και catrice. Εφόσον δεν βρίσκω στην περιοχή μου catrice σκέφτηκα να δοκιμάσω από εκεί. Εγώ πλήρωσα με αντικαταβολή και τα μεταφορικά ήταν 2,30€.

    Πάμε να δούμε τι πήρα και πως ήρθαν. Να σας πω ότι από το σοκ που έπαθα δεν έβγαλα φωτογραφία μόλις άνοιξα το φάκελο. Τα περισσότερα προϊόντα ήταν λερωμένα με σκόνη, αλλά δεν άντεξα και τα καθάρισα.

    Πρώτα θα ξεκινήσω με τα γερά προϊόντα, και πρώτο θα σας δείξω ένα eyeliner από essence όπου εντυπωσιάστηκα με το χρώμα και τη διάρκεια του. Είναι από τη νέα σειρά, αν δεν κάνω λάθος, Beach Cruises waterproof και ονομάζεται keep calm and go to the beach 02. Έχει χρυσόσκονη αλλά πραγματικά ταιριάζει απίστευτα στο χρώμα!! Εγώ το λάτρεψα ήδη!! Και κόστιζε μόνο 2,89€, πάμφθηνο!


    Στη συνέχεια θα δείτε 3 πινέλα της essence το eyeshadow brush, το eyeliner brush και το blush brush. Δεν τα έχω πλύνει, αλλά είναι πολύ μαλακά και νομίζω θα τα ευχαριστηθώ!!! Το πινέλο του ρουζ κοστίζει 3,59€, της σκιάς κοστίζει 1,69€ και του αιλάινερ κοστίζει 1,89€.


    Έπειτα πήρα ένα ρουζ πάλι από τη νέα σειρά, που έχει την ιδιομορφία των δύο διαφορετικών χρωμάτων που ενώνονται μεταξύ τους και φτιάχνουν ένα τρίτο χρώμα. Είναι πάλι από την essence όπως καταλάβατε και είναι από τη σειρά blush up! powder blush και είναι η απόχρωση 10 heat wave. Έχει πολύ καλή απόδοση και κόστιζε 4,49€. Είναι ματ, τα glitter που φαίνονται έμειναν από ένα άλλο ρουζ που θα δείτε στη συνέχεια.



    Και τέλος από essence και πάλι από τη νέα σειρά Beach Cruises Bronzing powder πήρα το 01 Life is a Beach. Είναι σκούρο γύρω γύρω και ο φοίνικας είναι πιο ανοιχτός και έχει χρυσά μικρά glitter. Η τιμή του είναι 3,79€.
    Επίσης από catrice πήρα μία πούδρα την All Matt Plus. Πήρα την 020 Nude Beige και υπόσχεται ότι είναι μεγάλης διάρκειας  και ελέγχει την γυαλάδα. Είναι για όλους τους τύπους δέρματος! Η τιμή της είναι 3,99€.
   

     Επίσης μιας και παρήγγειλα πήρα και το μολύβι για κάτω από το φρύδι της catrice. Είναι το eyebrow lifter 010. Κόστιζε 4,49€. Απλώνεται πολύ όμορφα και δίνει ωραία λάμψη στα μάτια.


    Δεν θα μπορούσα να παραγγείλω και να μην πάρω ένα ρουζ της catrice. Είναι το 050 Apropos Apricot και έχει μέσα χρυσά glitter. Κόστιζε 3,99€. Έχει πολύ καλή απόδοση στο χέρι μου!


    Πήρα επίσης άλλο ένα ρουζ από την catrice από τη σειρά multi colour και είναι το 080 peach frappucino. Στο χέρι μου βλέπετε τη μίξη όλων των χρωμάτων. Είναι γλυκό χρώμα, αλλά για το χειμώνα θα μπορώ να το χρησιμοποιώ και για κοψίματα χρησιμοποιώντας τα 2 πρώτα χρώματα μόνο. Η τιμή του είναι 3,99€.


        Και πάμε τώρα να δείτε τις μεγάλες απογοητεύσεις!!! Πρώτα θα σας δείξω το λιγότερο χτυπημένο προϊόν. Είναι πάλι ένα ρουζ από τη σειρά της essence Beach Cruises και είναι το 01  I love Summer break. Είναι αποχρώσεις πιο ανοιχτές από το άλλο. Κόστιζε 3,79€. Όπως βλέπετε και παρακάτω στην φωτογραφία, το καπάκι είναι σπασμένο!!! Αυτό όμως δεν με ενόχλησε τόσο....


      Το επόμενο κατεστραμένο είναι από την essence sun club all in one bronzing highlighter το 01 sun light. Έχει πολύ καλή απόδοση και πραγματικά πιστεύω ότι θα το χρησιμοποιήσω πολύ!! Η τιμή του είναι 4,49€. Αυτό μου ήρθε σπασμένο απέξω αλλά και το προϊόν μέσα. Ευτυχώς δεν έφυγε πολύ, αλλά εάν δεν το προσέξω, σε ένα σημείο είναι επικίνδυνο να σπάσει!


     Και τέλος, πήρα μία σκιά της catrice από την μεταλική σειρά 050  We' re the inner purple. Είναι πολύ ωραία σκιά με έντονη απόδοση. Η τιμή της είναι 4,59€. Όμως ήρθε σπασμένη σε κομμάτια. Πραγματικά δεν ξέρω εάν φαίνεται επειδή είναι η σκιά σκούρα, αλλά δεν μπορούσα να την αφήσω στη δική της θήκη. Την έβαλα σε ένα μικρό δοχειάκι, και θα προσπαθήσω να την φτιάξω με το οινόπνευμα.


     Ήθελα να ήξερα, αυτοί οι άνθρωποι δεν σκέφτονται το μετά;;;; Έκαναν ένα όμορφο και πρακτικό site που λόγω της ανεπίτρεπτης συσκευασίας δεν θα έχουν πελάτες... Κανένας δεν θέλει να παίρνει κάτι σπασμένο  εννοείται!! Δεν ξέρω εάν συνέβει μόνο σε εμένα ή αυτός είναι ο τρόπος συσκευασίας σε όλους. Πάντως εγώ θα το σκεφτώ πολύ για να ξαναπαραγγείλω πράγματα από εκεί.

     Εγώ τους έστειλα μήνυμα για να τους ενημερώσω ότι μου ήρθαν κάποια πράγματα σπασμένα. Δεν επικοινώνησαν ακόμη μαζί μου, και να σας πω την αλήθεια δεν πιστεύω ότι θα κάνουν και κάτι. Πείτε μου εσείς εάν έχετε ψωνίσει από αυτό το κατάστημα ή εάν θέλετε να παραγγείλετε. Σας εύχομαι ένα όμορφο βράδυ!! Φιλιά πολλά!

    [ Α Π Α Ν Τ Η Σ Α Ν ]  Σήμερα το απόγευμα είχα e-mail από το site στο οποίο οι άνθρωποι απολογούνταν για την καθυστέρηση της απάντησης τους, αλλά και για τα προϊόντα που ήταν σπασμένα!! Με ενημέρωσαν ότι το site το έχουν περίπου 1 μήνα και ότι οι συσκευασίες τους είναι σε κουτιά με καλύτερη προστασία το κάθε προϊόν ξεχωριστά. Σε εμένα ίσως να ήρθε λόγω νέων υπαλλήλων σκέφτηκα. Παρόλ'αυτά, πήραν την ευθύνη, ακόμη κι αν ήταν καλύτερα συσκευασμένα, και με ρώτησαν ποια πράγματα ήρθαν σπασμένα ώστε να τα αντικαταστήσουν!!
     Πραγματικά δεν το περίμενα, και χαίρομαι που διαψεύτηκα!! Μπορεί να έγινε η στραβή και να στεναχωρήθηκα, αλλά πιστεύω ότι είναι επαγγελματίες και ότι θα καταφέρουν να έχουν πολύ κόσμο εάν συνεχίσουν έτσι και με καλύτερες συσκευασίες εννοείται! Επίσης με ενημέρωσαν ότι ετοιμάζουν κάποιο ιδιαίτερο πακετάρισμα για τους πελάτες τους και χάρηκα ιδιαίτερα, γιατί δείχνουν έτσι ότι έχουν όρεξη και μεράκι για ότι κάνουν, χωρίς να σταματούν να δημιουργούν συνεχώς! Ελπίζω να ήμουν η πρώτη ΑΛΛΑ και η τελευταία που παρέλαβε σπασμένα προϊόντα!
    Πλέον να σας πω την αλήθεια σκέφτομαι ότι θα ξανακάνω παραγγελία κάποια στιγμή ελπίζοντας για το καλύτερο πάντα!!!!

                                             Κωνσταντίνα Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers