Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Αγορές time4beauty.gr

      Τι κάνετε όμορφες;;;; Πως περνάτε;; Σήμερα σας έχω πάλι αγορές, που δεν μπορούσα να αντισταθώ με τίποτα. Αυτή τη φορά παρήγγειλα κάποια προϊόντα από το time4beauty, έχει και online κατάστημα, αλλά και κατάστημα στη Νέα Ιωνία. Έχει πολύ οικονομικά πράγματα, αλλά όσες έχετε τη δυνατότητα να πάτε στο κατάστημα, θα δείτε ότι έχει μεγαλύτερη ποικιλία από ότι στο e-shop τους, μιας και νομίζω ότι ακόμη είναι νέο και είναι λογικό να υστερεί.
      Να σας πω ότι ήρθαν σχετικά γρήγορα, παρόλο που καθυστέρησε να σταλεί η παραγγελία μου λόγω ελληψεων. Επικοινώνησε μαζί μου ο υπεύθυνος και με ενημέρωσε. Τα προϊόντα ήταν όλα συσκευασμένα με το νάιλον με τις φούσκες. Και όλα ήρθαν μια χαρά. Πάμε να δούμε λοιπόν τι πήρα;


    Όλα αυτά λοιπόν είναι όσα πήρα. Να τα δούμε αναλυτικότερα;;;


        Ας ξεκινήσω πρώτα με τα προϊόντα που ήθελα να κάνω την παραγγελία. Οι κολόνιες τύπου. Ήθελα να πάρω τη Versace- Bright Crystal που τη λατρεύω και την πήρα σε 50ml και 10ml. Η τιμή των 50ml είναι 5,00€ και των 10ml είναι 1,20€.  Έπειτα πήρα 10ml την Euphoria για το νεσεσέρ της τσάντας μου, έχω ήδη τα 100ml. Και κόστιζε και αυτή 1,20€. Και τέλος πήρα το σανδαλόξυλο να το δοκιμάσω σε 10ml και κόστιζε 1,00€. Γενικά είμαι πολύ ικανοποιημένη με τη μυρωδιά τους! Επίσης τα μπουκαλάκια είναι γυάλινα και μου αρέσουν πολύ!


      Πήρα επίσης 2 βερνίκια, ένα λευκό και ένα ροζέ. Καιρό έψαχνα ένα καλό λευκό μανό και επειδή άκουσα καλά λόγια για της Beauty Line cosmetics είπα να δοκιμάσω κι εγώ ένα. Αυτό που πήρα εγώ είναι το Νο 202 και κόστιζε 1,50€. Ήθελα να δοκιμάσω και κάποια προϊόντα από την Sixteen και πήρα το Νο 463. Υπόσχεται ότι στεγνώνει γρήγορα. Η τιμή του ήταν 1,50€.


      Πήρα επίσης μία μάσκαρα από την sixteen την The Maz volume curves. Δεν την έχω ανοίξει ακόμη. Η τιμή της είναι 3,50€.


     Πήρα επίσης 2 προϊόντα χειλιών από την sixteen. Ένα κραγιόν σε μοβ απόχρωση το Νο 426 το οποίο από ότι είδα στο χέρι μου, δεν έχει πολύ καλή χρωματική απόδοση. Κοστίζει 2,30€. Και
πήρα πάλι σε μοβ απόχρωση lipgloss Νο 448. Αυτό έχει κάπως καλύτερη απόδοση. Βέβαια θα τα δοκιμάσω και θα σας πω σίγουρα. Η τιμή του είναι 2,50€.


     Δεν θα μπορούσα να μην πάρω κραγιόν Beauty line. Έχουν πολύ καλή απόδοση με ένα πέρασμα!! Το ροζάκι είναι το Νο 3 και το μοβ είναι το Νο 5. Η τιμή τους είναι 2,50€.


     Και τέλος, η αποτυχία!!! Πήρα ένα πινέλο που μόλις το έπιασα στα χέρια μου γέμισα τριχούλες. Δεν το έχω πλύνει ακόμη, δεν πρόλαβα, αλλά εκτός αυτού το σκέφτομαι να το πλύνω. Νομίζω δεν θα μείνει τρίχα επάνω στο πινέλο. Κόστιζε 3,00€ και τα κλαίω!!


      Μου έκαναν δώρο 2 μολύβια, ένα μαύρο ματιών που μου φάνηκε σκληρό και ένα διπλό μολύβι χειλιών, πολύ μαλακό, αλλά τα χρώματα δεν με ενθουσίασαν. Σίγουρα των χειλιών θα το χρησιμοποιήσω, θα βρω τρόπο, εάν των ματιών το δοκιμάσω και είναι όντως σκληρό, δεν θα το ξαναχρησιμοποιήσω. Παρόλα αυτά, τους ευχαριστώ για το δώρο τους.


      Αυτές ήταν οι αγορές μου. Έχετε δοκιμάσει κάτι από αυτά. Θα τα δοκιμάσω και θα σας πω την γνώμη μου!! Προς το παρόν σας φιλώ και σας εύχομαι ένα όμορφο βράδυ!!!

                                       Κωνσταντίνα Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers