Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

review βερνίκια νυχιών "Evelyn" από Jumbo

     Γεια σας!!! Τι κάνετε;;;; Σήμερα θα σας μιλήσω για μανό. Θυμάστε πριν λίγο καιρό,που έκανα κάποιες αγορές από jumbo;;; Είχα πάρει αρκετά βερνίκια και τα δοκίμασα από την επόμενη μέρα κιόλας. Είχα βάλει μία φωτογραφία στο facebook που φορούσα 5 διαφορετικά χρώματα. Είχα πάρει πολλά θετικά σχόλια στοδρόμο, στο τέννις,κλπ. και πολλές απογοητεύσεις όταν τα ξέβαψα....

    Πάμε να ξαναθυμηθούμε τα χρώματα;;;;


Γαλάζιο - Φούξια - Λαχανί
Μπεζ - Λευκό - Μπλε
Μοβ - Κίτρινο - Ροζ

Πάμε να δούμε και πως γράφουν στα νύχια;;;;


     Νομίζω ότι φαίνονται τα χρώματα πάρα πολύ καλά!!! Βλέπετε κιόλα ότι η απόδοση τους είναι καταπληκτική, αλλά εμένα μου άρεσαν;;;

     Πρώτα απ' όλα, να σας πω ότι, έχω χρησιμοποιήσει όλα τα χρώματα. Θέλουν 2 περάσματα για ένα τέλειο αποτέλεσμα, και δεν αργούν πολύ να στεγνώσουν. Επίσης έχω μείνει κατάπληκτη με την διάρκεια τους. Έτυχε εκείνο το διάστημα που τα χρησιμοποιούσα, να έχω τα χέρια μου μέσα σε νερά, τριψίματα κλπ, και δεν φορούσα γάντια. Την 5η μέρα τα ξέβαψα επειδή χάλασαν λίγο στις άκριες. Περιττό να σας πω ότι δεν μου κρατάνε εύκολα τα χρώματα στα νύχια μου. Οπότε καταλάβατε πόσο καλά είναι. Απίστευτο, το ξέρω!

     Όμως, έχω και ένα αρνητικό! Όταν τα άπλωνα στα νύχια μου ήταν μια χαρά. Μόλις στέγνωναν λίγο,έβγαζαν μικρές φουσκίτσες. Ευτυχώς με το top coat δεν φαινόντουσαν καθόλου, αντίθετα τις εξαφάνιζε κιόλας.

     Αποτέλεσμα;;; Τέλεια!!! Είναι πάμφθηνα, οι αποχρώσεις τους είναι υπέροχες,έχουν διάρκεια και πιστεύω ότι όλες πρέπει να τα δοκιμάσετε. Εάν σε εμένα κράτησαν 5 ημέρες, σε κάποιες από εσάς μπορεί να κρατήσουν περισσότερο από 10 ημέρες. Σας τα προτείνω εννοείται!! Είναι τέλεια!!

     Ποιες από εσάς τα έχουν δοκιμάσει;;; Σας αρέσουν τόσο όσο εμένα;;; Ανυπομονώ να δω τις απόψεις σας. Επίσης θέλω να μου πείτε, εάν σας ενδιαφέρει να σας δείξω τη συλλογή μου με τα βερνίκια. Περιμένω τις απαντήσεις σας!! Σας εύχομαι να περνάτε υπέροχα!!!! Φιλιά!

                                                        Κωνσταντίνα Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers