Κυριακή 4 Μαΐου 2014

review foot scrub-foot cooler & face mask

     Καλησπέρα κορίτσια μου!!Τι κάνετε;;; Πως είναι το σαββατοκύριακο σας;; Ελπίζω ξεκούραστο!! Σήμερα θα σας μιλήσω για 3 προϊόντα που πήρα από το super market και είναι της εταιρίας Alice's senses. Καταρχήν, να σας πω ότι η τιμή για το κάθε ένα ήταν περίπου 2€.


     Ας ξεκινήσω λοιπόν να σας μιλήσω για τη συσφικτική μάσκα προσώπου. Είναι για όλους τους τύπους δέρματος, περιέχει λάσπη νεκράς θάλασσας και βιταμίνες. Η μυρωδιά της ήταν όμορφη και διακριτική. Ήταν μάλιστα και στα αγαπημένα Απριλίου, σίγουρα θα την είχατε δει. Ο λόγος που τη λάτρεψα είναι απλός, κάνει το δέρμα απαλό, το καθαρίζει από τυχόν σπυράκια και το ενυδατώνει ταυτόχρονα. Είναι από τις μάσκες που την απλώνετε για 10-15 λεπτά ώστε να στεγνώσουν και μετά την ξεβγάζετε με χλιαρό νερό. Ένιωσα να συσφίγγει το δέρμα μου και να το τσιτώνει όσο τη φορούσα, μετά που την αφαιρούσα από το πρόσωπο μου, το ένιωθα πολύ απαλό και δεν ήταν καθόλου ξηρό. Κάνα-δυο φορές έμεινα και χωρίς ενυδατική κρέμα και ήταν λες και φορούσα.
     Το μόνο αρνητικό που βρήκα, ήταν ότι εκεί που άνοιξα το σακουλάκι για να παίρνω προϊόν, άρχιζε και ξεραινόταν το υγρό που έμενε εκεί. Θα προτιμούσα σε τέτοια είδη όπως οι μάσκες που βρίσκονται σε σακουλάκι να είχαν κάποιο ειδικό στόμιο ή αυτοκόλλητο που να κλείνει εκείνο το κομμάτι που τρέχει το προϊόν ώστε και να αποθηκεύεται καλύτερα χωρίς να χάνετε αλλά και να προστατεύεται από μικρόβια κλπ. Εννοείται ότι σας την προτείνω να την πάρετε, πιστεύω ότι και μόνο να τη δοκιμάσετε αξίζει τον κόπο, εάν τη βρείτε φυσικά. Εγώ σίγουρα θα την ξαναπάρω, αλλά νομίζω ότι δεν υπάρχει με άλλες συστάσεις, εγώ τουλάχιστον μόνο αυτή είδα.
      Έπειτα θα σας μιλήσω για την μάσκα ποδιών, με βατόμουρο και μέντα. Μυρίζει πολύ έντονα μέντα και σου προκαλεί μια φρεσκάδα κατά την τοποθέτηση της. Υπόσχεται δροσερά πόδια όλη μέρα, αλλά εγώ την φορούσα το βράδυ και εκτός από την απαλότητα που ένιωθα, δεν κατάλαβα καμία διαφορά στα πόδια μου. Μάλιστα, από πίσω γράφει ότι περιέχει σκόνη και ότι ενώ είναι κρέμα, μόλις στεγνώσει μένει η σκόνη στα πόδια μας. Δεν είδα καν κάτι τέτοιο, μία κανονική κρέμα μου φάνηκε, που σου προκαλεί φρεσκάδα και μαλακώνει τα πόδια αισθητά, ειδικά εάν τη χρησιμοποιείς σε καθημερινή βάση. Υπόσχεται ότι μαλακώνει ακόμη και τις σκληρές φτέρνες, αυτό δεν το είδα γιατί δεν έχω τέτοιο πρόβλημα, αλλά στο μεγάλο μου δάχτυλο από κάτω είναι λίγο σκληρό εκείνο το σημείο, και είδα εκεί ότι πραγματικά το μαλάκωνε. Δεν το εξαφάνιζε, αλλά δεν ήταν τόσο άγριο όσο πριν τη χρήση της μάσκας. Γενικά έκανε καλή δουλειά, και είναι πολύ οικονομική. Δεν χρειάζεται μεγάλη ποσότητα για να καλύψεις τα πόδια σου  οπότε διαρκεί για αρκετούτσικες χρήσεις. Σε γενικές γραμμές μου άρεσε, δεν ξέρω εάν θα την ξαναέπαιρνα, ίσως εάν ξέμενα από κρέμες ποδιών να αγόραζα πάλι αυτήν. Εάν κι εσείς δεν έχετε μεγάλο πρόβλημα στα πόδια σας τότε να την πάρετε, θα νιώσετε ωραία φρεσκάδα. Εάν όμως θέλετε κάποιο προϊόν που να έχει γερή δράση, τότε ούτε να πλησιάσετε σε αυτό, δεν θα σας κάνει τίποτα. Αν και από οργανισμό σε οργανισμό μπορεί να δράσει καλύτερα.
     Και τέλος έμεινε το απολεπιστικό ποδιών, με καρπούζι και μέντα, για απαλά πόδια όλη μέρα. Να σας πω ότι σαν εμφάνιση το τζελ είναι σαν το εσωτερικό του σύκου, ροζ και καφέ κόκκους. Δεν μυρίζει έντονα, αλλά και αυτό μυρίζει μέντα. Όντως κάνει τα πόδια αρκετά απαλά, αλλά σε εμένα δεν κρατούσε όλη μέρα. Ειδικά τώρα που ανοίγει ο καιρός και με το κλειστό παπούτσι ιδρώνουν τα πόδια μου, δεν έμενα ούτε δροσερά αλλά ούτε απαλά όλη μέρα. Η αλήθεια είναι ότι είναι το πρώτο scrub  ποδιών που δοκιμάζω και δεν μπορώ να συγκρίνω με κάποιο. Πάντως σε γενικές γραμμές δεν έμεινα ικανοποιημένη. Ίσως κάποια κοπέλα με μεγαλύτερο πρόβλημα να καταλάβει κάποια διαφορά στα πόδια της. Εάν σας αρέσουν οι εξερευνήσεις και θέλετε να δοκιμάζετε νέα προϊόντα, να το πάρετε. Θα ρισκάρετε βέβαια.
     Πάντως, εάν τύχει και πέσουν στα χέρια σας κάποιο από αυτά τα 3, θέλω να μου πείτε τη γνώμη σας και πως σας φάνηκαν. Ειδικά για τα προϊόντα των ποδιών.
     Ελπίζω να σας βοηθήσει η άποψη μου γι' αυτά τα προϊόντα. Περιμένω και τις δικές σας φυσικά!!! Φιλιά πολλά κούκλες μου!!
                                                     Κωνσταντίνα Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers