Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Αγαπημένα Μαΐου 2014

 


 Γεια σας!!Τι κάνετε;;; Ένας μήνας φεύγει, ένας άλλος έρχεται. Σε αυτό το post λοιπόν θα σας πω τα αγαπημένα μου προϊόντα που χρησιμοποίησα τον Μάιο ασταμάτητα. Θα μου πείτε κι εσείς τα δικά σας;;;

    Πάμε να ξεκινήσουμε!!!

    Χρησιμοποίησα πάρα πολύ αυτά τα 2 κραγιόν από aden το πρώτο είναι το Νο 05 και το δεύτερο το Νο 21. Μου αρέσουν τρελά και θέλω να σας κάνω ένα αναλυτικό review για αυτά τα 2. Υπάρχουν αρκετές διαφορές!! Πάντως τα έχω λατρέψει και ήδη το πρώτο κοντεύει να μου τελειώσει.


    Έπειτα, χρησιμοποίησα πολύ το λατρεμένο μου κραγιόν από oriflame το Magenta Frost. Ήταν από μία χριστουγεννιάτικη σειρά πριν 4 χρόνια περίπου. Το τελείωσα, γι αυτό το δειγματάκι στο χέρι μου δεν είναι έντονο. Εάν υπάρχει ακόμη θα το ξαναπάρω!!
      Αυτό το μήνα παρατήρησα επάνω μου πολλές κοκκινίλες, ίσως από αλλεργίες όπως και σπυράκια. Χρησιμοποίησα λοιπόν από Avon και σειρά Colortrend το conceler - corrector στην απόχρωση light. Κάλυπτε πολύ καλά τα ανεπιθύμητα εξανθήματα και έμενε για αρκετές ώρες στο δέρμα μου!!!


    Δύο αγαπημένες μάσκαρες είναι η Super Shock από Avon και η Sexy Black από Golden Rose. Και οι 2 δίνουν όγκο και μήκος. Έχουν έντονο μαύρο χρώμα και χτενίζουν τις βλεφαρίδες, ώστε να τις ξεμπερδέψουν και να μην τις κολλήσουν. Και οι 2 έχουν πλαστικό πινελάκι.
    Λάτρεψα το lip balm από Chapter. Είναι το 03 Berry! Ενυδατώνει τα χείλη και διαρκεί, δηλ. το έβαζα το βράδυ και την επόμενη μέρα ένιωθα τα χείλη μου full ενυδατωμένα.Μυρίζει απίστευτα!!
    Όσο για το lip butter του Κορρέ, είναι με Μάνγκο, δεν μυρίζει καθόλου, ενυδατώνει και σχεδόν άμεσα απορροφάται από το χείλη. Μου αρέσει πάρα πολύ!!
    Επίσης χρησιμοποίησα πολύ το μολύβι από Vivo cosmetics. Είναι πολύ μαλακό, όχι πολύ έντονο, αλλά έχει αρκετά καλή διάρκεια στην υγρή γραμμή των ματιών.
    Το eyeliner από Essence είναι αδιάβροχο με τρομερή διάρκεια και πολύ ένταση! Εάν δεν το βγάλετε εσείς δεν πρόκειται να φύγει. Επίσης το πινελάκι του είναι πλαστικό λεπτό. Πρώτη φορά είδα τέτοιο πινελάκι σε eyeliner αλλά με βόλεψε και το ευχαριστήθηκα αυτό το μήνα!
     Χρησιμοποίησα 2 λατρεμένα ρουζάκια από 2 αγαπημένες εταιρίες!! Το πρώτο είναι το blush me! rouge από ΜΜΜ και το δεύτερο είναι από Benecos το Mallow Rose. Το δεύτερο το χρησιμοποίησα καθημερινά πρώτον γιατί είναι ματ και δεύτερον γιατί έχει διακριτικό αποτέλεσμα και είναι σκούρο ροζ προς μοβ αποτέλεσμα. Το έχω λατρέψει!!
    Το ρουζ από ΜΜΜ έχει μέσα glitter,όχι έντονα, και το χρησιμοποίησα στις εξόδους μου. Έχει τέλεια απόδοση και διάρκεια!
    Από κάποιο περιοδικό πήρα αυτό το bronzer από Avon, από τη σειρά Avon Glow είναι το medium. Είναι ματ, έχει σχετικά έντονη απόδοση και καλή διάρκεια! Έχει επίσης έναν τεράστιο καθρέφτη στο καπάκι . Μου αρέσει πολύ, αν και δεν είχε τύχει μέχρι τώρα να δοκιμάσω κάποιο προϊόν από αυτή τη σειρά, τώρα νομίζω θα αναζητήσω και άλλα.

      Τις τελευταίες 15 ημέρες χρησιμοποιώ το serum λάμψης από Avon από τη σειρά ANEW clinical.  Είναι σε μορφή τζελ και όχι υγρή όπως τα περισσότερα serum. Θέλει πολύ λίγη ποσότητα για να καλήψει όλο το πρόσωπο και το λαιμό. Δεν έχω δει τρελή διαφορά, αλλά νιώθω την επιδερμίδα πιο "ανάλαφρη"και "ξεκούραστη" από τότε που το ξεκίνησα. Οπότε το αγάπησα πολύ κι αυτό.

       Συνεχίζω με μία κρέμα, που πήρα από το mypharmacity. Στην πρώτη μου αγορά μου έστειλαν δείγμα αυτής της κρέμας και απλά ενθουσιάστηκα. Οπότε την πήρα σε κανονικό μέγεθος. Είναι η Oily No More Cream, ευδατική ματ κρέμα για λιπαρές, εξαιρετικά λιπαρές επιδερμίδες. Έχει υπέροχη μυρωδιά πεπόνι που μένει στο πρόσωπο για ώρες. Κρατάει ματ την επιδερμίδα για αρκετές ώρες. Ενώ νιώθω το πρόσωπο μου υγρό, όταν το ακουμπάω δεν νιώθω τίποτα. Γενικά εγώ δεν έχω θέμα λιπαρότητας τόσο, ελαφριά στη ζώνη Τ, πιο πολύ ιδρώνω. Όσες έχετ θέμα λιπαρότητας φαντάζομαι ότι θα την ευχαριστηθείτε.
       Χρησιμοποίησα επίσης το αποσμητικό Extra delicate 24h από τη Neutro Roberts με !00% προστασία και 0% αλκοόλ. Έχει μυρωδιά πούδρας που πραγματικά μυρίζει έντονα. Κρατάει την οσμή μακριά για όλη μέρα. Έτυχε κάποιες φορές από τη βιασύνη μου να μην ανανεώσω το αποσμητικό και παραδόξως δεν μύριζα παρόλο που ίδρωνα, και μύριζε έντονα η πούδρα. Το είχα πετύχει στο σούπερ μάρκετ 1+1 οπότε θα συνεχίσω σίγουρα να το χρησιμοποιώ όλο το καλοκαίρι, μιας κι αυτό ξεκίνησα να το χρησιμοποιώ από την αρχή Μαΐου και είναι σχεδόν γεμάτο. Απίστευτο!
      Η λατρεμένη μου κολόνια από oriflame η Μiss O. Είναι λουλουδάτη με σχετικά καλή διάρκεια, για εμένα φυσικά. 5-6 ώρες κρατάει επάνω μου maximum. Αλλά παρόλ'αυτά τη λατρεύω. Την χρησιμοποιώ κι αυτή όλο το μήνα και δεν κατέβηκε πολύ.
     Χρησιμοποίησα την αντηλιακή από Eveline την Sun Care EXPERT με SPF30. Αρκετά λιπαρή, δεν την προτείνω σε κοπέλες με λιπαρότητα. Μου άρεσε πολύ γιατί ήθελα λίγη ποσότητα για όλο μου το πρόσωπο και δεν μου άφηνε λευκό τελείωμα στο πρόσωπο μου. Μου άρεσε αρκετά.
Χρησιμοποίησα τη μάσκα προσώπου για απολέπιση με ρόδι και λάδι ελιάς από NutraLead. Όταν τη χρησιμοποιούσα δεν ένιωθα να στεγνώνει και να με τραβάει, αλλά όταν την αφαιρούσα το δέρμα μου ήταν βελούδινο και καθαρό. Και η εταιρία είναι ελληνική!! Πολύ καλή!!
     Δίσκοι ντεμακιγιάζ από Demak up sensitive, μου άρεσαν αρκετά, αν και άφηναν χνουδάκια εάν έπεφτε παραπάνω προϊόν επάνω στο βαμβάκι. Αλλά αρκετά καλοί!
    Χρησιμοποίησα επίσης το λατρεμένο μου ροδόνερο από beautytestbox, το οποίο υπόσχεται πολλά, όπως ότι είναι κατάλληλο για αλεργίες κοκκινίλες κλπ. Με την πρώτη χρήση είδα μείωση των κοκκινίλων στα σπυράκια  από το πρόσωπο μου και κανονικά η χρήση του είναι πρωί βράδυ, εγώ το χρησιμοποιώ μόνο το βράδυ μετά το ντεμακιγιάζ. Μου αρέσει πάρα πολύ, ειδικά το άρωμα του που μένει στο δέρμα και μυρίζει υπέροχα.
      Για ντεμακιγιάζ χρησιμοποίησα από Eveline το Micellar solution 3 in 1. Μου άρεσε πάρα πολύ, γιατί αφαιρούσε όλο το make-up. Επίσης εγώ το χρησιμοποιούσα και στα μάτια. Παρόλο λοιπόν που κάποιες φορές μου έπεφτε περισσότερο υγρό στον δίσκο ντεμακιγιάζ, και το υγρό έπεφτε και στα μάτια μου, δεν με έτσουζε καθόλου. Ήταν σαν να έπεφτε νερό την ώρα που έκανα μπάνιο. Απλά τέλειο. Το μόνο μειονέκτημα του είναι ότι τελειώνει αρκετά γρήγορα και δεν αφαιρεί εύκολα την μάσκαρα.
       Άκουγα πολλά για αυτή την εταιρία και είπα να δοκιμάσω απολεπιστικό προσώπου που δεν έχω βρει ακόμη το τέλειο. Για πρόσωπο δεν με ξετρέλανε, πρώτον οι κόκκοι ήταν πολύ λεπτοί και δεύτερον ναι μεν ένιωθα το πρόσωπο μου μαλακό  αλλά δεν το ένιωθα και τόσο καθαρό. Όμως το χρησιμοποίησα στο σώμα μου και ένιωσα όσα δεν ένιωσα για το πρόσωπο μου. Τον τέλειο καθαρισμό, πολύ απαλό το δέρμα και καθαρό. Δεν μένει η μυρωδιά του καθόλου στο δέρμα αλλά δεν με πειράζει. Για το σώμα λοιπόν το λάτρεψα!
   Για αφρόλουτρο και κρέμα σώματος χρησιμοποίησα από Ventus με μυρωδιά καρύδα και Μονόι. Το αφρόλουτρο κάνει πολύ καλό αφρό, και η μυρωδιά του είναι έντονη και διαρκεί περίπου καμιά ώρα μόνο του. Ενώ μαζί με την κρέμα σώματος διατηρείται σχεδόν 6 ώρες. Θέλει πολύ λίγη ποσότητα η κρέμα για να ενυδατώσει το σώμα και απορροφάται πολύ γρήγορα χωρίς να αφήνει το δέρμα λιπαρό. Πολύ καλά και τα 2.
     Για μαλακτική χρησιμοποίησα της Herbal essence το υπερ όγκο μαλλί. Έχει υπέροχο άρωμα και μαλακώνει πολύ τα μαλλιά. Μου έδινε αρκετό όγκο και τα μαλλιά μου διατηρούνταν μαλακά για μέρες.

      Για μάσκα χρησιμοποίησα της sunsilk για αναδόμηση. Ένιωθα τα μαλιά μου πολύ μαλακά και ενυδατωμένα. Δεν τα ξέμπλεκε ιδιαίτερα αλλά τα μαλλιά μου ήταν πολύ ανανεωμένα.
      Τέλος άφησα το σκληριντίκό της Peggy Sage, το οποίο χρησιμοποιούσα όλο το μήνα. Πρώτον βοηθάει τα νύχια να μακρίνουν γρήγορα, γερά και δυνατά. Δεύτερον σε εμένα που ήταν σπασμένα και ξεφλουδισμένα, αργά και σταθερά τα αναδόμισε. Και τρίτον  τα έκανε σκληρά και δυνατά. Πραγματικά είχα να δω τα νύχια μου έτσι τουλάχιστον 3 χρόνια.














      Αυτά είναι τα αγαπημένα μου προϊόντα που χρησιμοποίησα τον Μάϊο. Τα δικά σας ποια είναι;; Περιμένω τα σχόλια σας με τις δικές σας προτιμήσεις!! Καλό μήνα σας εύχομαι και μην ξεχνάτε... να περνάτε υπέροχα και να χαμογελάτε!!! Φιλιά πολλά!!
                                          Κωνσταντίνα Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers