Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

review ντεμακιγιάζ OLAY

    Γεια σας όμορφες!!! Τι κάνετε;;; Ο καιρός μας τα χάλασε λίγο, αλλά δεν πειράζει! Η διάθεση μας είναι στο full και δεν θα τη χαλάσει με τίποτα. Σήμερα θα σας μιλήσω για το ντεμακιγιάζ της OLAY, δεν το έχετε δει σε κάποιο βίντεο ακόμη, σας έχω πει ήδη το πρόβλημα που έχω με τον υπολογιστή μου, αλλά όσες με ακολουθείτε στο facebook θα έχετε δει αυτή την αγορά.


    Το eye make up remover λοιπόν, το πήρα από το σούπερ μάρκετ περίπου 5€. Ο λόγος που είπα να το δοκιμάσω ήταν ότι ισχυρίζεται ότι αφαιρεί την αδιάβροχη μάσκαρα. Είναι 100 ml και είναι παχύρευστη κρέμα, που δεν χρειάζεστε πολύ ποσότητα για το ντεμακιγιάζ μας. Αυτό που έχω εγώ είναι για κανονικές/ ξηρές/ μικτές επιδερμίδες, εάν υπάρχει για λιπαρές δεν γνωρίζω. Στο ράφι δεν είδα άλλο σωληνάριο εκτός από αυτό που πήρα εγώ.
    Ισχυρίζεται επίσης ότι καθαρίζει σε βάθος, είναι χωρίς χρώμα και άρωμα και είναι ειδικό για την φροντίδα της περιοχής γύρω από τα μάτια. Και τέλος δεν έχει parabens.  

                             Η γνώμη μου;;;;;


     Είναι το καλύτερο ντεμακιγιάζ που έχω δοκιμάσει. Αφαιρεί το μακιγιάζ απευθείας και το κυριότερο, αφαιρέι την αδιάβροχη μάσκαρα τελείως. Βέβαια, θέλει ένα δεύτερο περασματάκι με την κρέμα αλλά καθαρίζει τις βλεφαρίδες χωρίς να τις επιβαρίνει με τρίψιμο και να τις ξηραίνει. Μετά ένιωθα το δέρμα μου μαλακό και δεν με τραβούσε όπως κάποια άλλα ντεμακιγιάζ, αντίθετα, κάποιες φορές δεν έβαζα ενυδατική κρέμα μετά το ντεμακιγιάζ και ένιωθα σαν να είχα βάλει.
    Όμως, ενώ στις πληροφορίες γράφει ότι δεν έχει άρωμα, έχει μία πολύ άσχημη μυρωδιά, δεν είναι έντονη, αλλά είναι άσχημη. Εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί τόσο, εφόσον έχω τόσο υπέροχο αποτέλεσμα, αλλά κάποια από εσάς ίσως δυσανασχετήσει λίγο εάν δεν αντέχετε τις μυρωδιές.  
     Επίσης, ένα άλλο αρνητικό που βρήκα και είναι πιο σημαντικό, είναι ότι εάν μπει μες στο μάτι τσούζει λίγο. Βέβαια μετά από λίγη ώρα περνάει, δεν τσούζει για ώρες όπως το σαπούνι, αλλά τσούζει. Εάν δεν είστε πολύ προσεκτικές μην το δοκιμάσετε, εάν πιστεύετε ότι θα καταφέρετε να μην μπει στα μάτια σας, πραγματικά αξίζει να το πάρετε.
     Εάν το βαθμολογούσα θα του έβαζα 9' και θα του έκοβα τη μια μονάδα για το τσούξιμο και τη μυρωδιά!!!  Εγώ σίγουρα θα το ξαναπάρω, και με αυτό το ντεμακιγιάζ, αγάπησα τη μάσκαρα EXTRAlasting από την AVON, επειδή την αφαιρέι πάρα πολύ καλά! Έχω κάνει review και για αυτήν εάν θέλετε να πάτε να το δείτε. Αυτά είχα να σας πω, θέλω να μου πείτε εάν το έχετε δοκιμάσει, ή εάν το πάρετε να μου πείτε τις εντυπώσεις σας. Καλή συνέχεια σας εύχομαι!!!!
                                                       Κωνσταντίνα Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers