Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Review bronzer W7 & Elf

     Γεια σας κορίτσια μου όμορφα!! Τι κάνετε; Ετοιμάζεστε για την Ανάσταση;; Αυτή η περίοδο είναι εξαντλητική, ειδικά  με τις δουλειές του σπιτιού. Μιας και βρήκα χρόνο λοιπόν, θα σας πω την γνώμη μου για 2 bronzer που χρησιμοποιώ πάρα πολύ καιρό, απλά δεν προλάβαινα να κάνω το post.


     Πρώτα θα σας μιλήσω για το bronzer της W7 "AFRICA". Είναι ένα χάρτινο σκληρό κουτάκι, που περιέχει ένα πινελάκι μέσα και κατά τη γνώμη μου, βρίσκω βολικό για το νεσεσέρ στην τσάντα μας ή σε ταξίδια. Το bronzer αποτελείτε από 2 χρώματα, καφέ σοκολά και ροζ και έχουν ελαφριά γυαλάδα, η οποία όμως δεν είναι ευδιάκριτη. Η απόχρωση του καφετίζει και εάν το κάνετε πιο σκούρο μπρονζίζει. Κοστίζει 5,50€ και το βρίσκεται online στο bebeauty.

     Καταρχήν, μπορείτε να κάνετε όσο διακριτικά ή έντονα θέλετε τα κοψίματα σας, εγώ προσωπικά το έχω βάλει και στην κόγχη του ματιού και έδειχνε πάρα πολύ ωραίο. Επίσης, με ένα πέρασμα του πινέλου σας κάνετε το κόψιμο με τη μία  χωρίς να παίρνετε συνέχεια προϊόν από το κουτί. Έχει καλή διάρκεια εάν δεν βραχείτε ή ιδρώσετε ή βγάλετε λιπαρότητα, το bronzer θα μείνει στο πρόσωπο σας για 6-7 ωρίτσες περίπου, μετά θέλει οπωσδήποτε ανανέωση, θα φαίνεται πολύ αχνά έως καθόλου. Εάν όμως έχετε λιπαρότητα ή βραχείτε ή ιδρώσετε, θα βλέπετε στο πρόσωπο σας γραμμούλες από το νερό πχ.
      Εμένα προσωπικά μου άρεσε η ένταση του για ένα χαλαρό διακριτικό μακιγιάζ. Θα το ξαναπάρω όταν μου τελειώσει και εσείς εάν ψάχνετε κάποιο bronzer με ένταση και διακριτική λάμψη και δεν σας ενοχλεί η διάρκεια που έχει,να το πάρετε, εάν θέλετε να βάφεστε μία φορά και να μην ξανά ανανεώνετε το μακιγιάζ σας, δεν νομίζω ότι θα το ευχαριστηθείτε. Εγώ είμαι ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα και γι αυτό το είχα και στον έναν διαγωνισμό. Η απόφαση είναι δική σας εννοείται!


      Και τώρα θα σας μιλήσω για της Εlf. Το έχω πάρει αρκετό καιρό, αλλά αυτό το μήνα το χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά. Αποτελείται από 4 μέρη, αποχρώσεις του καφέ, 2 έντονες και 2 σκούρες. Η παλέτα είναι σκληρή και ότι πρέπει για μετακινήσεις, ειδικά με τέτοιο τεράστιο καθρέφτη.  Η απόχρωση του χρυσίζει ελαφρά. Κόστιζε 4,77€, αλλά το βρίσκετε μόνο online στο εξωτερικό.
     Είναι πολύ διακριτικό, αυτό είναι για πάρα πολύ ανοιχτές επιδερμίδες. Σε εμένα δεν φαίνεται σχεδόν καθόλου. Ούτε στο χέρι μου διακρίνεται και έχω βάλει κάμποσο επάνω του. Πρέπει να βάλω πάρα πολύ για να φανεί, αλλά και πάλι μετά από λίγες ώρες θέλει ανανέωση γιατί δεν φαίνεται. Σαν διάρκεια είναι καλό, αλλά η ένταση του δεν μου άρεσε καθόλου. Πρέπει να χρησιμοποιήσω μόνο το σκούρο για να κάνω κοψίματα και πάλι φαίνεται και δεν φαίνεται.... Εγώ το χρησιμοποιώ για το πρωινό μου μακιγιάζ που θέλω να φαίνεται φυσικό, γιατί πραγματικά έχει φυσικό αποτέλεσμα, αλλά δεν με ικανοποιεί. Δεν θα το ξαναπάρω, και δεν σας το προτείνω εκτός και εάν είστε κάτασπρες, και θέλετε διακριτικό αποτέλεσμα.
     Εάν έχετε κάποιο από αυτά τα bronzer, θέλω να μου πείτε πως κάθετε στην δική σας επιδερμίδα και εάν είστε ευχαριστημένες ή έχετε την ίδια άποψη με εμένα.


     Σας εύχομαι καλή Ανάσταση, με υγεία πάνω απ'όλα και να περάσετε υπέροχα την Κυριακή του Πάσχα,να διασκεδάσετε πολύ!! Φιλιά πολλά!!
                                                 Κωνσταντίνα Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers