Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

review sleek palette ultra matts V2

     Καλημέρα κούκλες!!!! Τι κάνετε;; Ο καιρός είναι υπέροχος για εξόδους, εγώ μόλις επέστρεψα και σκέφτηκα να σας πω την γνώμη μου για την παλέτα της sleek που πήρα από το BeBeauty. Μέρες ήθελα να γράψω αυτό το post, αλλά δεν έχω υπολογιστή, μου χάλασε, και είμαι με δανεικό για λίγες ημέρες.

      Λοιπόν, η παλέτα λέγετε ultra matts V2 731, όλα της τα χρώματα είναι ματ, και έχει όλες τις αποχρώσεις. Εγώ την πήρα 10,00 € και να φανταστείτε ότι και στο site της εταιρίας τόσο κοστίζουν. Βλέπετε την παλέτα παρακάτω και πως δείχνουν τα χρώματα στο χέρι μου.


     Όπως βλέπετε όλα τα χρώματα είναι έντονα, με ένα πέρασμα γράφουν και έχουν πουδρένια  υφή τους, βελούδινη θα έλεγα. Κάποιες από αυτές τις σκιές αφήνουν θρύμματα, αλλά εμένα δεν με ενοχλεί. Το μπεζ χρώμα της πρώτης σειράς και το ροδακινί χρώμα της δεύτερης σειράς (τα πιο ανοιχτόχρωμα), δεν φαίνονται στο χέρι μου αλλά στο μάτι γράφουν μια χαρά. Το ανοιχτό μοβ χρώμα της πρώτης σειράς δεν βάφει τόσο έντονα όσο φαίνεται στην παλέτα, εγώ το χρησιμοποιώ για να σβήσω άλλη σκιά οπότε με βολεύει που δεν είναι έντονη και τέλος, το γκρι χρώμα στη δεύτερη σειρά δεν βάφει καθόλου. Στο χέρι μου αχνοφαίνεται και πραγματικά το πέρασα πάρα πολλές φορές για να φανεί έστω κι αυτό.


     Στις 12 σκιές η μία να μην γράφει, ε εντάξει δεν είναι και τόσο κακό, το αντίθετο θα ήταν τεράστια απογοήτευση. Εμένα μου άρεσαν αφάνταστα όλα τα χρώματα, είναι πλέον η αγαπημένη μου παλέτα και σας την προτείνω ανεπιφύλακτα. Θέλω να δοκιμάσω και άλλη παλέτα της sleek με ματ σκιές. Εάν έχετε κάποια εσείς και είστε ευχαριστημένες, θέλω να μου πείτε ποια παλέτα είναι ώστε να δω τα χρώματα και να την πάρω κι εγώ.

  Αυτά από εμένα, θέλω να μου πείτε τις απόψεις σας και τις προτάσεις σας και μην ξεχάσετε να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό! Φιλιά πολλά και καλή σας μέρα!!
                                                               Κωνσταντίνα Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers