Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Ένα καταπληκτικό body scrub!!!

     Γεια σας ομορφιές μου!!! Kαλό μήνα!!! Πως είστε;;;; Ελπίζω να περνάτε πολύ καλά, και το τριήμερο να βγείτε και να διασκεδάσετε πάαααρα πολύ!!! Φτιάξατε Μάη;;; Πήγατε βόλτα στην εξοχή;; Εγώ φέτος δεν έκανα τίποτα εκτός από τις βραδινές εξόδους και ντύθηκα γάτα, με ένα μακιγιάζ που συνεπήρε πολύ κόσμο... τόσο πετυχημένο ήταν.

     Λοιπόν, να 'ρθούμε στα δικά μας.... Σήμερα θα σας μιλήσω για το body scrub με σοκολάτα γάλακτος,από την σειρά ή εταιρία Luxurious και το αγόρασα μέσω ίντερνετ από το BeautyTown. Το έχω χρησιμοποιήσει αρκετά, λέει ότι είναι για καθημερινή χρήση, αλλά δεν λέει το χρόνο που πρέπει να αφήσουμε το scrub στο σώμα μας. Εγώ δεν το χρησιμοποιώ πάντα, ανάλογα το χρόνο που έχω, αλλά προσπαθώ να μην περνάει περισσότερο από 2 μέρες από την τελευταία χρήση του. Είναι 250ml, κόστιζε 5,50€ και έχει πολύ έντονη μυρωδιά, σοκολάτας και καραμέλας. Δεν έχω ξεκαθαρίσει ακόμη σίγουρα την μυρωδιά.


    Εγώ το χρησιμοποιώ στα μπράτσα μου, γιατί είναι λίγο άγρια, είναι σαν σπυράκια αλλά δεν είναι,είναι το δέρμα, δεν ξέρω πως να σας το εξηγήσω. Το θέμα είναι ότι από την δεύτερη χρήση το δέρμα μου έχει μαλακώσει και έχει γίνει σχεδόν λείο. Πραγματικά εντυπωσιάστηκα γιατί δεν περίμενα αποτέλεσμα και μάλιστα τόσο άμεσα. Δεν έχω σταματήσει να το χρησιμοποιώ και εννοείται ότι θα πάρω και άλλα πριν να μου τελειώσει το δικό μου.


    Το μειονέκτημα που βρήκα είναι ότι έχει πολύ έντονη μυρωδιά όσο το απλώνω στο σώμα μου και δεν μου αρέσει. Στην επόμενη αγορά μου θα επιλέξω με άλλο άρωμα, μιας και στο site έχει με άλλες 3 μυρωδιές. Στο σώμα μένει μετά ένα ελαφρύ άρωμα σοκολάτας, καθόλου βαρύ, ούτε πνιχτικό.

    Σας συστήνω να το αγοράσετε, σίγουρα θα δείτε αποτελέσματα και θα κάνει την επιδερμίδα σας λεία και απαλή!!! Εάν το έχετε αγοράσει ήδη ή ξέρετε κάποιο τόσο καλό όσο αυτό, θέλω να μου πείτε τις απόψεις σας για να τα δοκιμάσω!!!
    Σας εύχομαι να περνάτε πολύ καλά, να είστε υγιής και να γλεντάτε!! Φιλιά πολλά,
                                                                      Κωνσταντίνα Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers