Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

review γαλάκτωμα & scrub APIVITA

       Γεια σας κορίτσια μου όμορφα!!!! Πως είστε;;;; Σήμερα θα σας πω τη γνώμη μου για τα προϊόντα της APIVITA, που έχετε ακούσει σίγουρα τόσα καλά σχόλια και τα γνωρίζετε όλες. Εγώ όμως δεν θα πω θετικά σχόλια και θα σας εξηγήσω στην συνέχεια τους λόγους.


           Ας ξεκινήσω με το scrub, το οποίο είναι για βαθιά απολέπιση με ελιά. Καταρχήν, έχει μικρούς κόκκους και άλλοτε θα βγουν περισσότεροι και άλλοτε λιγότεροι, με αποτέλεσμα κατά τη γνώμη μου να μην γίνεται καλός καθαρισμός. Δεύτερον, εμένα προσωπικά μου προκάλεσε "ακμή", όχι κάτι τραγικό, αλλά μετά από κάθε χρήση, εμφάνιζα κάποια σπυράκια. Και να φανταστείτε ότι εγώ δεν έχω θέμα με τα σπυράκια, ούτε ακμή έχω, ούτε έκανα και ποτέ. Είναι η πρώτη φορά που με ενοχλεί προϊόν προσώπου. Σχεδόν το έχω τελειώσει, γιατί ήθελα να τσεκάρω σίγουρα εάν έφταιγε το προϊόν για τα σπυράκια, και βέβαια όσο δεν το χρησιμοποιούσα ηρεμούσε το πρόσωπο μου, μόλις το ξαναχρησιμοποιούσα, φούντωνε. Οπότε σιγουρεύτηκα και απλά δεν το ξαναχρησιμοποίησα και εννοείται ούτε θα ξαναπάρω κάποιο scrub της APIVITA. Και τέλος, όταν άφηνα το scrub στην άκρη για καμιά βδομάδα και δεν το χρησιμοποιούσα, στην επόμενη χρήση έβγαζε πρώτα λαδάκι και μετά προϊόν. Δεν έγινε μία φορά, κάθε φορά συνέβαινε το ίδιο. Κάποιες φορές και όταν το χρησιμοποιούσα 2 φορές την εβδομάδα. Απαράδεκτο.

        Στη συνέχεια θα σας μιλήσω για το γαλάκτωμα 3 σε 1 πρόσωπο και μάτια. Είναι ένα γαλάκτωμα για όλο το πρόσωπο, μάτια και λαιμό, το οποίο καθαρίζει τα πάντα, διάβροχα και αδιάβροχα μακιγιάζ. Εγώ όμως έχω μια απορία, πως καθαρίζετε οι κοπέλες που λέτε τα καλύτερα για το συγκεκριμένο προϊόν τις βλεφαρίδες σας και το μολύβι στις κάτω βλεφαρίδες;;;;; Ειλικρινά, θέλω να μάθω, μήπως κάνω κάτι λάθος εγώ. Όλες λέτε ότι με ένα πέρασμα φεύγουν τα πάντα. Σε μένα η μάσκαρα δεν φεύγει, αντίθετα κολλάει το γαλάκτωμα με τις βλεφαρίδες και με ενοχλεί,και θέλει δεύτερο και τρίτο πέρασμα για να καθαρίσουν. Επίσης ούτε το μολύβι στις κάτω βλεφαρίδες καθαρίζεται με το γαλάκτωμα. Με τίποτα όμως!! Εκτός αυτού νιώθω ότι το πρόσωπο μου κολλάει και για να αφαιρέσω το μακιγιάζ των ματιών τελείως, πλένω το πρόσωπο μου με νερό και σαπούνι, οπότε κάνω διπλό κόπο. Θεωρώ ότι εάν έχετε άλλο  ντεμακιγιάζ ματιών και της APIVITA για το πρόσωπο, θα είναι μια χαρά σούπερ. Αλλά δεν νομίζω ότι η κάθε μία από εμάς έχει τη δυνατότητα να αγοράζει 2-3 διαφορετικά προϊόντα ενώ θα μπορέσει να βρει κάποιο καλό ντεμακιγιάζ για ολικό καθαρισμό προσώπου.

       Η συνολική μου άποψη;;; Δεν μου άρεσαν καθόλου! Θεωρώ ότι έγινε πολύς ντόρος για μέτρια έως αδιάφορα προϊόντα. Ξέρω ότι πολλές από εσάς τα λατρεύετε αυτά τα προϊόντα και εάν πραγματικά σας κάνουν φοβερή δουλειά, καλά κάνετε και τα αγαπάτε και τα ξαναγοράζετε. Ίσως είμαι η μοναδική που έχω θέμα με προϊόντα της APIVITA, απλά έγραψα τη γνώμη μου, ώστε να ξέρετε ότι υπάρχουν και αρνητικά σχόλια που ίσως δεν είδαμε ή δεν έχουν κάποιες το θάρρος να πουν, και όχι μόνο τα τόσο θετικά και υπέροχα σχόλια που βλέπουμε καθημερινά.

       Αυτά από εμένα, πραγματικά, θα απογοήτευσα κάποιες από εσάς, αλλά η επιδερμίδα μου δεν τα σήκωσε, συμβαίνουν και αυτά!  Καλή συνέχεια σας εύχομαι!!!Καλή σας μέρα!!!
                                                                                      Κωνσταντίνα Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers