Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Crazy about Lipstics TAG

     Γεια σας κούκλες μου!!! Σήμερα αποφάσισα να κάνω εδώ, στο blog μου, το Tag Lipstics και όχι σε βίντεο, για να δείτε τα κραγιόν φορεμένα στα χείλη μου και όχι απλά στο χέρι μου. Πάμε να ξεκινήσουμε λοιπόν!!!


         -Πόσα κραγιόν έχεις στην συλλογή σου;;;
    Έχω συνολικά 49 κραγιόν. Το ξέρω είναι πολλά, αλλά τον τελευταίο καιρό έχω κάνει πολλές αγορές, και επειδή με κάποια έμεινα πολύ ευχαριστημένη, πήρα και άλλες αποχρώσεις.


         -Πόσο χρονών ήσουν όταν ξεκίνησες να φοράς κραγιόν;;;
   Ξεκίνησα σχετικά μεγάλη, περίπου 19-20 χρονών ήμουν, και μέχρι τότε είχα 2 lipgloss στη συλλογή μου που τα φορούσα από 16 χρονών περίπου.


         -Χωρίς ποιο κραγιόν δεν φεύγεις από το σπίτι σου;;;
  Σχεδόν πάντα φοράω διαφορετικό κραγιόν όταν φεύγω από το σπίτι μου, και επειδή όποτε παίρνω κάποιο μαζί μου, το ξεχνάω στην τσάντα μου για καιρό, αποφάσισα εδώ και καιρό να κουβαλάω πάντα μαζί μου ένα κόκκινο κραγιόν της AVON το VINO DISCO, το οποίο νομίζω ότι ταιριάζει με τα περισσότερα μακιγιάζ.





         -Ποιο κραγιόν φοράς για να ξεχωρίσεις;;;
  Επειδή νομίζω ότι μου πανε τα σκούρα κραγιόν, και επειδή μου αρέσουν πολύ, φοράω της WET&WILD το Νο 908C Sugar Plum Fairy, είναι ένα ωραίο μπορντομώβ χρώμα για το χειμώνα.





        -Ποιο είναι το τελευταίο κραγιόν που αγόρασες;;;
   Είναι 2 της Golden Rose από τη σειρά Golden Rose LIPSICK είναι η μαύρη σειρά, και τα κραγιόν είναι το Νο 90, ένα ωραίο πορτοκαλί και το Νο 53, ένα καρπουζί.







        -Ποιο κραγιόν μετάνιωσες που αγόρασες;;;
   Είναι ένα κραγιόν από την εταιρία florelle, το Νο 125 και είναι ένα nude χρώμα. Ο λόγος που το μετάνιωσα είναι επειδή ξεραίνει πολύ τα χείλη μου, και μετά από ώρα μένει μόνο στις λεπτές γραμμές.




          -Ποιο είναι το αγαπημένο σου κραγιόν αυτή την εποχή;;;
   Έχω 2 αγαπημένα αυτήν την περίοδο, το Matte Fuchsia της Αvon και το Νο73 της Golden Rose.






  
        -Δείξε μας το πιο ακριβό και το πιο φθηνό κραγιόν που έχεις.
   Τα πιο φθηνά κραγιόν που έχω στη συλλογή μου είναι της la femme Νο 05 Pink Babe και το 08 Fuchsia που κόστιζαν 1,00€ και το πιο ακριβό νομίζω είναι το florelle που βλέπετε παραπάνω. Δεν είμαι σίγουρη όμως γιατί δεν θυμάμαι πόσο κόστιζε. (δείτε εδώ πως γράφουν στα χείλη)



         -Δείξε μας ένα κραγιόν που αγαπάς.
    Αγαπάω ένα φούξια κραγιόν της Oriflame το Magenta Frost με κωδικό 17095-1. Eίναι απλά λατρεμένο, που εάν ψάχνω ένα ροζ κραγιόν να φορέσω και είμαι σε δίλημμα, στο τέλος συνήθως καταλήγω σε αυτό.



       -Σ'αρέσουν, αγαπάς ή είσαι εθισμένη στα κραγιόν;;;
   Νομίζω ότι αγαπάω τα κραγιόν, γιατί πιστεύω ότι μια γυναίκα εάν φοράει μόνο κραγιόν δείχνει πολύ περιποιημένη, οπότε και να μην βάλω στο πρόσωπο μου ούτε μάσκαρα και φοράω κραγιόν, νιώθω εξίσου καλά όπως και έαν ήμουν βαμμένη.


       -Δειξε μας ένα κραγιόν που σου θυμίζει κάποιο αγαπημένο πρόσωπο.
   Το  Νο307 της Beauty Line Cosmetics μου θυμίζει το καλοκαίρι που πέρασε και τους φίλους μου, που όποτε με έβλεπαν με αυτό το κραγιόν μου έλεγαν πόσο ωραία τονίζει τα χείλη μου, μιας και ήμουν πολύ μαυρισμένη πέρυσι, το πορτοκαλί κραγιόν έκανε τρομερή αντίθεση.


     Αυτά είναι τα κραγιόν λοιπόν που αγαπώ και χρησιμοποιώ, και το ένα και μοναδικό που δεν μου αρέσει. Είχα πολλά περισσότερα βέβαια αλλά τα έχω δώσει. Ελπίζω να σας άρεσε το Tag και εάν θέλετε να με ρωτήσετε κάτι, θα περιμένω σχολιάκι. Φιλιά πολλά!!
                                                          Κωνσταντίνα Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers