Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Η γνώμη μου για τις παλέτες της VIVO COSMETICS

Γεια σας όμορφες,
        σήμερα θα σας μιλήσω για τις παλέτες της Vivo Cosmetics. Τις έχω δοκιμάσει πάρα πολύ και πάντα με ενθουσίαζαν ακόμη πιο πολύ! Καταρχήν είναι πουδρένιες, δηλαδή έχουν πολύ ωραία υφή και θέλουν πολύ λίγη σκιά στο πινέλο για να γράψουν. Δεν θέλουν πίεση για να βγει το χρώμα,εάν τις πιέσετε πολύ θα σπάσουν ή ίσως βγάλουν κομματάκια, οι σκιές που έχουν χρυσόσκονη, όχι οι ματ. Έχουν τρομερή διάρκεια, σε όλες τις θερμοκρασίες του σώματος, σε πολύ ζέστη, με ιδρώτα, ακόμη και εάν πέσει νερό στο πρόσωπο σας όπως ψιχάλες όχι κατακλυσμός, το μακιγιάζ θα είναι απείραχτο!
Ακόμη και οι ανοιχτόχρωμες γράφουν πάρα πολύ ωραία, διακριτικές, αλλά μπορείτε να τις κάνετε πιο έντονες, όχι σαν κάποιες άλλες που όσο χρώμα και να βάζετε τα μάτια σας φαίνονται άβαφτα.... Το μόνο μειονέκτημα που έχουν αυτές οι σκιές είναι ότι αν πάρετε περισσότερο χρώμα από ότι πρέπει, ίσως πέφτουν κομματάκια στο πρόσωπο σας και εάν κολλήσουν πρέπει να τα αφαιρέσετε με ένα μαντηλάκι ντεμακιγιάζ. Στις τόσες φορές που τις έχω φορέσει μου έτυχε δύο φορές να λερωθώ, αλλά έπρεπε να αφαιρέσω ότι είχα κάνει κάτω από τα μάτια για να φύγει και το χρώμα των σκιών.
         Ένα πλεονέκτημα ακόμη είναι ότι καμία παλέτα δεν έχει κοινά χρώματα, το καθένα είναι διαφορετικό από το άλλο. Πιστεύω ότι εάν έχετε κάποια παλέτα της Vivo δεν θα την αποχωρίζεστε, ή αν αγοράσετε κάποια να είστε σίγουρες δεν θα το μετανιώσετε. Πάμε να τις δούμε στη θήκη τους και πως γράφουν στο χέρι μου.

            Η πρώτη είναι η Dreamy 12 Shade Colour Block palette:




Η επόμενη είναι η Enchanted 12 Shade Colour:




Και τέλος είναι η  Unprotected 12 Shade Colour Block palette:




             Όπως βλέπετε η ένταση των χρωμάτων είναι δυνατή, και τα χρώματα είναι τέλεια. Η τιμή της κάθε παλέτας είναι 4,84 Ευρώ, πολύ οικονομικές και τις παρέλαβα σε 10 ημέρες περίπου και ήταν πολύ καλά συσκευασμένα.

Αυτά από εμένα. Εσείς έχετε χρησιμοποιήσει κάποια από αυτές; Ποια παλέτα από τις τρεις παραπάνω ξεχωρίσατε;

                                                                      Σας φιλώ,
Κωνσταντίνα Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers