Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Η γνώμη μου για την παλέτα από SAMMYDRESS

      Γεια σας!!!!!!!!!!!!!!!!
       Σήμερα θα σας μιλήσω για την παλέτα από το SAMMYDRESS, για την απόδοση της και τα χρώματα της. Καθώς θα δείτε σε φωτογραφία την παλέτα και τα χρώματα της στο χέρι μου.
      Η παλέτα λοιπόν είναι η DΛNNI 15 colors makhmali  eyeshadow 04 και είναι σε γήινες ματ αποχρώσεις. Έχει έντονα χρώματα ακόμη και χωρίς primer, διαρκούν πολλές ώρες και είναι σταθερά. Η παλέτα έχει έναν τεράστιο καθρέφτη που εμένα προσωπικά με βολεύει, καθώς πιστεύω ότι κι εσείς θα ενθουσιαστείτε.
      Τις τελευταίες ημέρες χρησιμοποιώ μόνο την συγκεκριμένη παλέτα, για να έχω μια ολοκληρωμένη άποψη και όχι την αρχική, όταν την πρωτοπήρα στα χέρια μου και ήμουν ενθουσιασμένη, όπως και όταν έκανα το βίντεο την είχα χρησιμοποιήσει 3 φορές περίπου και δεν είχα χρησιμοποιήσει όλα της τα χρώματα. Τώρα λοιπόν που δοκίμασα όλες τις αποχρώσεις περισσότερο από δύο φορές, είμαι εδώ για να σας πω την άποψη μου.
      Καταρχήν, ας ξεκινήσω από την πρώτη σκιά, την λευκή. Η γνώμη μου δεν άλλαξε γι' αυτήν, συνεχίζει να μου θυμίζει το ταλκ, την πούδρα που χρησιμοποιούμε στα μωρά. Θεωρώ ότι δεν είναι σταθερή και αφήνει κομματάκια. Η δεύτερη πορτοκαλίζει,είναι πολύ ανοιχτή και φαίνεται σε ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες, κατά τα άλλα είναι πολύ ωραία σκιά, ειδικά για διακριτικά μακιγιάζ. Η επόμενη είναι ένα καφέ πολύ ανοιχτό που στο χέρι μου δεν φαίνεται πολύ αλλά στο μάτι γράφει πάρα πολύ ωραία και είναι αρκετά έντονο. Η τέταρτη σκιά είναι ένα γλυκό καφέ σοκολά πολύ έντονο, πολύ σταθερό που έχει ίσως τη μεγαλύτερη διάρκεια από όλες τις σκιές. Η πέμπτη σκιά είναι ένα μπεζ-γκρι πολύ ωραίο και διακριτικό. Η επόμενη (πρώτη από την δεύτερη σειρά) είναι γκριζάκι, έντονο και γράφει πολύ καλά στο μάτι. Η έβδομη σκιά είναι καφέ-πορτοκαλί διακριτικό, όχι για πολύ έντονα μακιγιάζ αλλά πολύ γλυκό χρώμα. Το όγδοο χρώμα είναι κόκκινο, πολύ διακριτικό, είναι πολύ όμορφο ειδικά για να δώσει βάθος στο μάτι. Το ένατο είναι καφέ-γκρι πολύ έντονο, και πολύ σταθερό επίσης. Η δέκατη σκιά είναι μπεζάκι που δεν φαίνεται στο χέρι μου, και είναι αχνό και στο μάτι, οπότε το χρησιμοποιώ ως βάση σε όλο το μάτι και είναι πολύ καλό. Η ενδέκατη σκιά (πρώτη από την τρίτη σειρά) και η δωδέκατη είναι καφέ, πιο ανοιχτό και πιο σκούρο αντίστοιχα, πολύ όμορφα και τα δύο, για την κόγχη του ματιού ειδικά ότι πρέπει. Η δέκατη τρίτη σκιά είναι σκούρο πορτοκαλοκαφέ χρώμα, δεν είναι τόσο αχνό όσο φαίνεται στο χέρι μου. Η δέκατη τέταρτη είναι ένα πολύ ωραίο και έντονο δαμασκηνή που αγαπώ πολύ, καθώς και η τελευταία σκιά που είναι η μαύρη είναι πάρα πολύ έντονη. Για να τη χρησιμοποιήσουμε στην κόγχη,πρέπει να πάρουμε πολύ λίγο γιατί αλλιώς θα ξεφύγουμε πολύ από το μακιγιάζ που θέλαμε να δημιουργήσουμε.
        Γενικά για όλες τις σκιές εκτός από την λευκή έχω να πω ότι είναι πολύ, πάρα πολύ ωραίες σκιές, οι περισσότερες έντονες και κάποιες διακριτικές, όλες μα όλες έχουν τρομερή διάρκεια, κάποιες περισσότερο από τις άλλες, αλλά συνολικά πιστεύω ότι είναι πολύ καλές και ειδικά για την τιμή τους αξίζουν σίγουρα. Εγώ τις φοράω όλη μέρα χωρίς να ανανεώσω το μακιγιάζ μου και είναι φρέσκο σαν να βάφτηκα 5 λεπτά πριν.
       Επίσης, όλες οι σκιές όπως παίρνει το πινέλο χρώμα αφήνουν κομματάκια πίσω, όμως δεν πέφτουν τα κομματάκια χρώματος κατά την τοποθέτηση στο μάτι. Εάν ακουμπήσει το πινέλο απαλά και δεν το πιέσετε θα πάρει χρώμα χωρίς να τις "σπάσει".Πολλές το θεωρείτε μειονέκτημα ότι "σπάει", στις συγκεκριμένες όμως νομίζω ότι δεν θα σας ενοχλήσει.
      Η τιμή της παλέτας αυτής είναι 5,31€ με δωρεάν μεταφορικά και η ιστοσελίδα που θα την βρείτε είναι:
 http://www.sammydress.com/product673247.html 

      Σας κούρασα πολύ αλλά ήθελα να κάνω μία πλήρες ανάλυση για τις σκιές όσο γινόταν,και θεωρώ ότι θα ενθουσιαστείτε κι εσείς εάν την αποκτήσετε.



τις βλέπετε με τη σειρά που είναι ακριβώς στην παλέτα


      Σας εύχομαι να είστε καλά και να περνάτε υπέροχα. Ελπίζω να μου πείτε τη γνώμη σας ή τις ερωτήσεις εάν έχετε θα σας απαντήσω άμεσα. Σας φιλώ,
                                                                                                Κωνσταντίνα Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers